Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 101.

• Ερωτηση απο official dev 6.11.10 σε 7.2.9 μεσω twrp πρεπει να περασω αυτο το twrp που εχει βγει για nougat? Η συνεχιζω με αυτο που ειχα?

• Εννοειται πως μπορεις να βαλεις twrp σε official.

• Και εγω με stable ειχα ξεκλειδωσει απο οτι θυμαμαι οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα

• xiaomi mi 5 ΠΡΟΒΛΗΜΑ με ηχεια

petros93 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Καμία διαφορά ε; Όπως καμία διαφορά δεν είχε η κάμερα του Rn3 Pro σε σχέση με αυτήν του LG G4. ” Σιγουρα υπαρχει διαφορα που ομως στους περισσοτερους χρηστες δεν φαινεται καν και φυσικα δεν δικαιολογει το γεγονος οτι στο ενα κινητο πληρωνεις το τρελο μαρκετινγκ που κανουν οι αμερικανοι(και καλα κανουν οι ανθρωποι) ενω στο αλλο παιρνεις μια εξαιρετικη συσκευη που μπορει να σταθει διπλα στο τελευταιο iphone με το 1/3 της τιμης του ισως και λιγοτερο. Αμα εχεις δοκιμασει την…

• Πρόβλημα ήχου μεταξύ Mi5 & Mi4

Μήνυμα

Ακυρο με το θεμα και συγγνωμη αλλα ξερει κανεις πως μπορω να φλασαρω ντολμπι στην xiaomi official? Στην developer αν κανει διαφορα.

• Η να γυρισεις στο 6.0 μεχρι να λυσει ολα τα προβληματα η xiaomi και η 7.0 να γινει μια χαρα για καθημερινη χρηση.

• πρόβλημα με ακουστικο σε MI5

Μήνυμα

Παράθεση από PRESEUS: “Επειδή το mipcsuite δεν αναγνωρίζει το κινητό μου,μπορείς να με παραπέμψεις σε κάποιο οδηγό να το κάνω αυτό?Αν κάνω backup τα δεδομένα μου,factory reset και download την rom στον φακελο downloaded rom και μέσω του updater install είναι το ίδιο πράγμα? ” Φανταζομαι πως ναι. Αλλα θα ηταν ολα πιο ευκολα αν ειχες twrp recovery πιστευω. Η μονη διαφορα ειναι οτι οταν υπαρχουν αναβαθμισεις πρεπει να τις κατεβασεις και μετα να τις φλασαρεις εσυ μεσω recovery.

• πρόβλημα με ακουστικο σε MI5

Μήνυμα

Να φλασαρεις απο πανω την ρομ ξανα ισως? Χωρις να διαγραψεις system η data. Μονο dalvlik και cache.

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από geozn8: “Και εμένα δουλεύει το θέμα είναι να δούλευε κλειδωμένο και χωρίς να πατήσεις κουμπί η double tap να ξεκλειδώσει με δαχτυλικό σαν το one plus 3 η σαν το mi5s..!! Αυτό αν γινόταν στο Mi5 θα ήταν τέλειο!! ” κατεβαζεις το zip και το αποσυμπιεζεις.κανεις εγκατασταση το mixplorer apk.το αρχειο το ριχνεις μεσα στο τηλεφωνοπας εκει που ειναι το αρχειο πατας πανω και του λες αποστολη-αντιγραφη στο mixplorer πανω αριστερα εχει 3 οριζοντιες γραμμες(διπλα γραφει …

• Παιδια αυτο που λετε με το always on δαχτυλικο αποτυπωμα το ειχα ψαξει παρα πολυ και σε καποιες εκδοσεις γινοταν. Αν ειχες ροοτ μπορουσες να φλασαρεις ενα ζιπ και κρατουσε ουσιαστικα τον αισθητηρα παντα ανοιχτο. Αυτο που εκανε ηταν να πηγαινει στην διαδρομη /sys/devices/soc/soc:fpc_fpc1020/enable_wakeup και να αλλαζει την τιμη απο 0 σε 1. Αλλα μετα απο μια ενημερωση, νομιζω τον νοεμβρη ηταν, δεν γινοταν πια δεν σε αφηνε να αλλαξεις την τιμη με τιποτα. Τωρα το εχω παρατησει πλεον εχω καιρο να το …

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από spideman3: “Το μόνο που διαπίστωσα είναι η κατανάλωση μπαταρίας προς το καλύτερο λίγο. Τα υπόλοιπα ίδια. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δηλαδη μας πεταξαν ενα N και το βαφτισαμε nougat?αμα περναμε απο android 6 σε android 7 δεν πρεπει να υπαρχουν σημαντικες αλλαγες σε ολη την rom?εδω δεν μιλαμε για απλο update μιλαμε για αλλαγη λειτουργικου.... ” Ειναι απλη ενημερωση σε nougat. Ισως με τις εβδομαδιαιες ενημερωσεις προσθεσουν καποια μικρα π…

• Mi-5 και mi pc suite!

Μήνυμα

Παράθεση από Apexinio: “@petros93 Να σε ρωτήσω ρε φίλε. Εγώ αγόρασα πριν λίγες μέρες ένα Mi 5 και έχει την έκδοση 7.2.4.0.0 Πως μπορώ να βάλω μια official rom; Διάβασα κάπου ότι πρέπει πρώτα να βάλω την κινεζική rom για να το κάνω unlock αλλά δεν γίνετε γιατί όταν πάω να το κάνω update μου λέει can't verify update package. ” Εχεις fake rom και για αυτο σου λεει αυτο το μηνυματακι. Μπορεις να φτιαξεις ενα νεο thread για να το δουνε και τα αλλα παιδια εδω περα και να σε βοηθησουν περισσοτερο. Αν ψ…

• Mi-5 και mi pc suite!

Μήνυμα

Εγω παντως μεσω κινεζικου pc suite ειχα φλασαρει την global stable απο αυτην την 7.2.8.0.0 που ταλαιπωρει πολλους με καλωδια κτλ.

• Παράθεση από spideman3: “Ποιο χαμηλά στο 25% το έχω αλλά έχω official global developer αν έχει σημασία. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ίδια ρομ και εγώ. Άρα ναι η φωτεινότητα κάνει όλη τη διαφορά!

• Παράθεση από spideman3: “Με το καλό να το παραλάβεις. Για την μνήμη έκανες την επιλογή πλέον γιατί μπορούσες να πάρεις το 64. Όσο αφορά την μπαταρία με βαριά χρήση του κινητού 3G, wifi κτπλ χαλαρά 1,5 ημέρα. Και με την μετάβαση μας στο Android 7.0 έχει ενσωματωθεί στην rom το mp decision το οποίο θα βοηθήσει και άλλο στην εξοικονόμηση μπαταρίας. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μιάμιση μέρα παίρνεις με την φωτεινότητα στο auto να φανταστώ? Εγώ την έχω στο φουλ με το auto κλεισ…

• Παράθεση από geomos: “Η εφαρμογή του καιρού επανήλθε από μόνη της σήμερα. Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Οντως εφτιαξε το πρωι αλλα τωρα... reet-And_its_gone_original.jpg

• Ε χρησιμοποιειστε καποιο αλλο προγραμμα μετα. Δεν σας βολευει καποιο αλλο?

• Παράθεση από Dimitris Zantes: “Επισης ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το πισω τζαμι στο καπακι να ειναι tempered glass διοτι στην περιπτωση μου επεσε απο 30 εκατοστα. ” Ειναι σιγουρα το πισω τζαμι οπως και το μπροστα Gorilla Glass 4. Αυτο ομως δεν εχει σχεση με το ποσο ευκολα σπαει στις πτωσεις αλλα με το ποσο δυσκολα γρατζουνιεται. Για παραδειγμα το πισω τζαμι του mi5 κανει γρατζουνιες πολυ πιο δυσκολα απο αυτο του s7 που οντως δεν ειναι gorilla glass.

• Οπως παντα πρεπει να βαλεις ενα screenshot με το about του τηλεφωνου σου για να δουνε ολοι με τι ρομ εισαι μηπως φταιει αυτο

• Βοήθεια για Hardbricked Mi5

Μήνυμα

Αρα ποιος ο λογος πλεον για οποιονδηποτε να φλασαρει τις ελληνικες απο εδω?