Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 101.
-
Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει ομως τι κερδιζουν με τις fake rom? Εν το μεταξυ ειχα μιλησει με καποιους στο geekbuying στο live chat γιατι στα mail δεν απαντουσαν ουτε με ταμα να τους πω να πην περασουν fake rom και μου ελεγε κατι τιποτα δεν ειναι fake στο κινητο και ειναι ολα αυθεντικα και τους εξηγουσα εγω οτι fake rom δεν κανει το κινητο fake και οτι ειναι μονο το λειτουργικο συστημα για να μην καταλαβουν τιποτα και να με διαβεβαιωνουν οτι στο κινητο ολα ειναι αυθεντικα και τελικα να ερθει με fa…
-
Παράθεση από Nickleon: “Παίδες να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Ενω έχω από τα permissions το display pop up window, όταν είναι κλειδμένη η οθόνη απλά χτυπάει,αναβοσβήνει το led αλλά η οθόνη δεν ανοίγει για να το δείξει αλλά θα πρέπει να την ξεκλειδώσω. Ξέρει κανένας αν πρέπει να του δώσω και από άλλου άδεια? Φοραέι την 8.0.5.0 Official Global Stable. ” Καπου στις ρυθμισεις εχει να ξυπναει η οθονη με καθε ειδοποιηση.
-
Παντως για οποιον ενδιαφερεται εγω παιδια εδω και καμια βδομαδα και κατι παραπανω εχω περασει Cyanogen mod 13 απο το xda και το κινητο δουλευει τελεια εχοντας και καποιες λειτουργειες οπως Ambient Display που το miui δεν εχει. Πολυ καλο για οποιον θελει μια πιο stock android εμπειρια και για εμενα καλυτερο απο miui.
-
Ποτε ξανα κινεζικα παιδια απο εδω και περα μονο κορεατικα η κατεσκαβασμενα απο κινα της apple!! Anyway φιλε κριμα που δεν εβγαλες ακρη αλλα ημαστε τοσα μελη εδω με ΚΙΝΕΖΙΚΑ κινητα και ημαστε σχεδον ολοι υπερικανοποιημενοι, οποτε ναι τυχαιο ηταν. Επισης απο την στιγμη που δεν ηξερες και δεν ειχες και ιδιαιτερη διαθεση να ασχοληθεις με το κινητο σου δεν ξερω γιατι πηρες xiaomi. Και δεν λεω οτι δεν προσπαθησες απλα εισαι πολυ φοβισμενος να κανεις το οτιδηποτε.
-
Μι5 και Otg καλωδιο
ΜήνυμαΤιποτα ακυρο!
-
Κανωντας μια γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ ειδα οτι μπορει να εχει θεμα με τους αισθητηρες καπως να μην εχουν ρυθμιστει καλα και πρεπει να τους κανεις reset(εννοω accelorometer και gyroscope). Επισης καποιοι χρηστες ειπαν οτι ταρακουνησαν λιγο το κινητο η το χτυπησαν ελαφρα στο χερι τους και εφτιαξε μετα απο μια δυο επανεκινησεις. Αν πατήσεις *#*#6484#*#* στον dialer μπορεις να κανεις calibrate accelorometer και gyroscope. Γενικοτερα κοιταξε λιγο εκει τις ρυθμισεις μπορει να το φτιαξεις αμα τα …
-
Βαλε πρωτα το apk και καντο εγκατασταση. Μετα μεσω twrp το ζιπ. Την πρωτη φορα θα αργησει λιγο να μπουταρει ειναι φυσιλογικο. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενα back up πιο πριν. Δεν καταλαβα την δευτερη ερωτηση σου. Σου εγραψα ακριβως ποιο να κατεβασεις στο προηγουμενο ποστ ξαναδες το! Edit: Εχεις δικιο τωρα καταλαβα τι με ρωτησες. Εγω εχω το 3.0alpha4 φανταζομαι με κανενα απο τα δυο δεν θα εχεις θεμα ομως.
-
Παράθεση από geozn8: “Μπορεις να μου δωσεις καποιο λινκ απο που θα τα κατεβασω αυτα ??? xposed κλπ ?? Για να βαλω τα σωστα και οχι καποια αλλη βλακεια... Απο το miui.com απο xda απο που ?? Αν δεν γινεται να τα βαλεις εδω τα λινκ στηλε μου τοτε pm ..!!! ” Xposed δες εδω: [UNOFFICIAL][5.0/5.1/6][v86][10 Jul] Xposed for MIUI Αυτη που πρεπει να κατεβασεις ειναι η xposed-v86-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20160710.zip Αν δεν το εχεις ξανακανει γενικα διαβασε λιγο αυτο το πρωτο ποστ. Αν το εχε…
-
Ναι με Χposed και την εφαρμογη xMIUI μπορεις να το αλλαξεις ευκολα. Και επισης η συγκεκριμενη εφαρμογη εχει παρα πολλες ωραιες αλλαγες για το miui 8 που για μενα ηταν απαραιτητες. Εχει κανει μια αναβαθμηση τωρα που στην free version δεν κραταει τις αλλαγες που κανεις μετα απο reboot αλλα δεν ειναι ακριβο η αν το ψαξεις λιγο μπορεις να την βρεις "σπασμενη".
-
Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash
petros93 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕπιτελους ρε φιλε μπραβο σου!!