Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.
-
Ευχαριστώ φίλε μου όλα οκ τώρα.. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Το πρόβλημα μου είναι ότι στο google πληκτρολόγιο δεν μου έχει την επιλογή για φωνητική πληκτρολόγηση σε όλες τις εκδόσεις του λογισμικού. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XIAOMI MI PAD 2 Intel X5 Z8500 2.2GHz 14nm Quad Core 2GB RAM 16GB ROM 7.9 Inch 2K Screen Android 5.0 Tablet PC online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους.........
-
Ταινία με υποτιτλους
ΜήνυμαΔες και το bs player αν δεν έχεις υπότιτλους στους βρίσκει αυτόματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από billxrys: “billxrys έδωσα και εγώ ψήφο για την νίκη... ” Κάπως αργά φίλε μου!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλησπερα. Απλά είπα ότι έδωσα και εγώ την ψήφο μου για την μεγαλη νικη μας και όχι ότι ψήφησα εκτώς χρονικού ορίου.
-
billxrys έδωσα και εγώ ψήφο για την νίκη...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από billxrys: “Ok και μακάρι να είναι έτσι γιατί εγώ σωθικά τότε μιλάμε όταν το παραλάβει. Εγώ περιμένω 2 redmi note 3 από βδομάδα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με το καλό να παραλάβεις... και ελπίζω να έρθουν με ξεκλείδωτο bootloader...(όχι recovery... Bootleader...! Επειδή ακόμα δεν έχει καθαρίσει το τοπίο γύρω απο το θέμα με το Note 3...)” Ναι το ξέρω βλέπουμε με το που έρθουν. Καλό βράδυ σε όλους περιμένω νέα σου. Στάλθηκε από το R…
-
Πέρασμα Ελληνικής rom
ΜήνυμαOk και μακάρι να είναι έτσι γιατί εγώ σωθικά τότε μιλάμε όταν το παραλάβει. Εγώ περιμένω 2 redmi note 3 από βδομάδα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασμα Ελληνικής rom
ΜήνυμαΓιαυτό ας βρούμε ένα μέλος με καινουργιο redmi note 2 να το δοκιμάσει και να μας πει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από billxrys: “Παιδιά εγώ αυτό έκανα αυτό σας λέω απλά και γρήγορα . γιαυτό σε λέω να το δείτε και να μου πειτε. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βρε..ΝΑΙ, έτσι το έκανες... εγω σε πιστεύω! Απλά είχες ήδη περασμένη τη TWRP απο το κατάστημα που το πήρες και δεν το θυμάσαι επ'ακριβώς... αλλιώς, εάν είχες MiRecovery εργοστασιακό, δεν θα γινόταν να περάσεις τη ρομ... Εκτος πάλι αν το κινεζοκατάστημα σου έχει βάλει κάποιο "patch" ιδιαίτερο... …
-
Πέρασμα Ελληνικής rom
ΜήνυμαΠαιδιά εγώ αυτό έκανα αυτό σας λέω απλά και γρήγορα . γιαυτό σας λέω να το δείτε και να μου πειτε. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασμα Ελληνικής rom
ΜήνυμαΛοιπόν στην αρχή μπηκα στό mi recovery αφού έκανα μετονομασία την Ρομ σε update.zip το οποίο δεν δούλεψε για το έβγαζε ότι το αρχείο είναι κατεστραμένο. Μετά μέσα στο κιν στην εφαρμογή ενημέρωση συστήματος και πατησα τις 3 τελείες δεξιά πάνω μου άνοιξε το μενου, επέλεξαν update από αρχείο βρήκα την Ρομ και μπήκα σε update mode. Όταν πέρασε ή Ρομ μπεικα σε recovery TWRP ποιά και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να καθαρίσει ή Ρομ και έκανα επανεκκίνηση. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου…
-
Πέρασμα Ελληνικής rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Το πέρασμα της ελληνικής Ρομ έγινε με την mi recovery,μετα το πέρασμα της ελληνικής μπαινει το TWRP recovery Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από billxrys: “όταν την πέρασε μπήκα σε recovery mode έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και είχα μια καθαρή ελληνική rom στο κιν. ” Το τελευταίο βήμα που έκανες σου αφαίρεσε όλες τις Extra εφαρμογές που συνοδεύουν την Ελληνική ROM, όπως SwiftKey - Number Fixer - Mi WiFi κα... Θα ξανακάνεις την ROM FLash από την εφαρμογή αναβάθμισης (Updater) της MIUI, χωρίς να κάνεις τίποτα παραπάνω, και θα σου βάλει με αυτό τον τρόπο τις εφαρμογές που έχασες.” Σωστά τώρα κ…
-
Πέρασμα Ελληνικής rom
ΜήνυμαΣωστός αλλά με το miui recovery μερικές φορές έχεις πρόβλημα να περάσεις update.zip ή δεν στο βλέπει ή δεν στο περνάει στο βλέπει σαν κατεστραμένο αρχείο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασμα Ελληνικής rom
ΜήνυμαΑς ελέγξουν οι moderator's αν αυτος ο τρόπος είναι σωστός και πιστεύω να βοηθήσει πόλλους που δεν κατέχουν το fast boot και αλλά πολλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασμα Ελληνικής rom
ΜήνυμαΚανονικά Twrp recovery έχω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασμα Ελληνικής rom
ΜήνυμαΤις μονές εφαρμογές που δεν έχω μετά είναι το my home to bant, mui cameras ολα τα αλλά ειναι σωστά και στην θέση τους Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk