Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 92.

• Παράθεση από kostas_thess: “Για την μετάβαση απο miui 9 σε miui 10 για πρώτη φορά θα χρειαστείς καλύτερα fr. Και οπότε εφόσον θα κάνεις που θα κάνεις fr και είσαι ήδη σε anti4 θα σου πρότεινα να κατεβάσεις την fastboot official dev rom 8.8.23 από εδώ MIUI 10 Global Beta ROM 8.8.23 Released: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum να την περάσεις με miflash ώστε να περαστεί και το σωστό firmware για την συσκευή (οι ελληνικές xtrv δεν φλασσάρουν προς το παρόν …

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Orestis2: “ ” ” Καλησπέρα έκανα τον οδηγό αλλά έκανα μια βλακεία, είμαι αυτή την στιγμή με ανοικτό το twrp για να επιλέξωτην Ελληνική rom και rom μέσα στο τηλέφωνο δεν υπάρχει, τι κάνω τώρα ρε παιδιά πως την περνάω μέσα στο τηλέφωνο για να την κάνω εγκατάσταση που έτσι όπως είμαι δεν το βλέπει το τηλέφωνο το pc συγνώμη παιδιά έπιασα λάθος ποστ.

• Παράθεση από makis1024: “Loading site please wait... ” Παράθεση από kostas_thess: “θα την βρεις σε αυτό το νήμα [Miui 10 8.8.23] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 39 συσκευές ” Σας ευχαριστώ παιδιά την κατεβάζω, για εγκατάσταση χρησιμοποιώ αυτόν τον οδηγό; Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi

• Παράθεση από kostas_thess: “Καλημέρα @kahi Προσοχή!!!! Είσαι στην 9.6.3 η οποία έχει anti4 και η 8.7.5 που αναφέρεσαι έχει anti3 που σημαίνει brick της συσκευής σου. Η τελευταία xtrv arωma είναι η 8.8.23 και είναι ίσως η καλύτερη dev rom που έχει βγει για το κινητό μας οπότε γνώμη μου προχώρα άφοβα!! ” Καλημέρα την 8.8.23 δεν την βρήκα είναι μόνο για vip;

• Καλημέρα παιδιά είμαι με την global 9.6.3.0 και θέλω να βάλω για πρώτη φορά την Ελληνική rom, βλέπω ότι η τελευταία είναι η 8.7.5 μπορώ να την περάσω έχει την ίδια τιμή το ARB; Και αν μπορώ ποιο οδηγό πρέπει να ακολουθήσω για πρώτη φορά; Το κινητό είναι ξεκλείδωτο.

• Παράθεση από amavroudis: “Έχεις official rom επάνω. Εφόσον περάσεις twrp πρέπει να περάσεις custom rom η το lazyflasher. Αλλιώς επιστρέφει σε stock recovery η πέφτει σε bootloop. ” Σε ευχαριστώ, τώρα κατάλαβα τι παίζει με το πρόβλημα του twrp, δεν θα βάλω το lazyflasher θα περιμένω να βάλω την rom των παιδιών εδώ όπως είχα τόσα χρόνια στο kenzo, απλά αυτή η ιστορία antirollback με έχει κάνει λίγο διστακτικό και περιμένω να δω που θα κατασταλάξει αυτή η ιστορία. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις π…

• Παράθεση από maikmaik: “@kahi μήπως μετά το πέρασμα του TWRP και πριν το reboot να φλάσαρες το lazy flasher GitHub - jcadduono/lazyflasher: An easy way to patch ramdisks, replace kernels, and install files to your phone through recovery. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Δεν το έχω ξανακούσει αυτό, τι ακριβώς κάνει, πια η χρησιμότητα του και σε τι θα με βοηθήσει; Έχεις καταλάβει για ποιο λόγο χάνεται το twrp μετά την επανεκκίνηση ενώ η διαδικασία εγκατάστασης δεν μου βγάζει σφάλμα;

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kahi: “Την ώρα της εγκατάστασης μου γράφει FAILED (remote:anti-rollback check failed) Φοράει την Global 9.5.19 (OEIMIFA). Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει; ” Έχεις το whyred και έχει ενεργοποιηθεί το antirollback. Δες εδώ Πρόβλημα με εγκατάσταση TWRP ” Σε ευχαριστώ έκανα ότι λέει ο οδηγός κατέβασα το αρχείο το πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα όταν τελείωσα άνοιξε το twrp κανονικά, αλλά όταν έκανα επανεκκίνηση για να ξαναμπώ στο twrp πάλι δεν το έβρισκε, τ…

• Καλημέρα, μετά το ξεκλείδωμα του κινητού έβαλα το twrp 3.2.1-2 σύμφωνα με τον οδηγό, όταν το εγκατέστησα και του έδωσα εντολή να ανοίξει άνοιξε κανονικά, μετά την επανεκκίνηση όμως το twrp χάνεται από το κινητό, ο φάκελος είναι άδειος και όταν του κάνω επανεκκίνηση με πάει σε μια μπλε οθόνη που γράφει My recovery 3.0 Ξανά έκανα την διαδικασία να περάσω πάλι το twrp, το πέρασε, άνοιξε κανονικά, έκανα και έναν καθαρισμό αλλά μετά την επανεκκίνηση πάλι χάθηκε και με πήγε στην ίδια μπλε οθόνη. Την ώ…

• Αυτά είναι τα ωραία, καλή επιτυχία σε όλους.

• Καλημέρα, μετά από σχεδόν 3 χρόνια με το kenzo εδώ και ένα μήνα έχω στα χέρια μου το redmi note 5 με την global 9.5.19 έκανα την αίτηση για να ξεκλειδώσω, εχθές ολοκλήρωσα το ξεκλείδωμα και πέρασα και το τελευταίο twrp 3.2.1-2 Μετά από όσα διαβάζω βέβαια είμαι λίγο διστακτικός στο να περάσω κάποια άλλη rom μέχρι να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο. Πρόβλημα δεν έχω κανένα, το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα, οπότε υπομονή μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που θα κάνουμε δεν θα κλειδώσει το τηλέφωνο μας.

• Παράθεση από Thracia: “@kahi Για δες στο playstore,νομίζω έχει πολύ κόσμος πρόβλημα με το Instagram ” Το κοίταξα όντως στις τελευταίες αναβαθμίσεις έχει πολλά προβλήματα. Σε εμένα όπως διαπίστωσα το πρόβλημα είναι όταν κάνει ανανέωση, εκεί κολλάει και μετά από αρκετή αναμονή με ρωτάει αν θέλω να την κλείσω, ότι και να κάνω δεν ξεκολλάει είναι μονόδρομος να την κλήσεις και για να ξανανοίξει πρέπει να κάνεις καθαρισμό δεδομένων.

• Παράθεση από spideman3: “@fog @makis1024 Για δώστε ένα χέρι βοηθείας στον φίλο μας. Εγώ ως τελευταία πρόταση θα σε έλεγα να δεις τις άδειες εφαρμογής. ” Το δοκίμασα και αυτό έδωσα οκ σε όλες τις άδειες, έκανα και κάποιες δοκιμές πάλι τίποτα. Όταν κάνω εκκαθάριση δεδομένων και ανοίγει για πρώτη φορά δουλεύει σωστά μετά αρχίζει τα κολλήματα πάλι.

• Παράθεση από spideman3: “Αν γυρίσεις πίσω σε rom? @kahi Πέρνα την τελευταία xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V9_arΩma_8.4.26.zip ” Δυστυχώς και με αυτή την rom πάλι τα ίδια κάνει, καμιά άλλη ιδέα υπάρχει;

• Παράθεση από spideman3: “Αν γυρίσεις πίσω σε rom? @kahi Πέρνα την τελευταία xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V9_arΩma_8.4.26.zip ” Την κατεβάζω την δοκιμάζω και θα ενημερώσω ευχαριστώ.

• Παράθεση από spideman3: “Εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής έκανες? και δοκίμασε απεγκατάσταση - εγκατάσταση της εφαρμογής. ” Ναι έκανα εκκαθάριση δεδομένων, την απεγκατέστησα επίσης 2 φορές και την εγκατέστησα ξανά, βρήκα ακόμη και παλαιότερη έκδοση και την εγκατέστησα αλλά πάλι τα ίδια, όταν την βάζω για πρώτη φορά δουλεύει αλλά από την στιγμή που θα την κλείσω και την ανοίξω ξανά αρχίζει πάλι τα ίδια.

• Καλημέρα παιδιά, το τελευταίο καιρό μου κολλάει το instagram (στις τελευταίες 2-3 arwma rom), στην τελευταία rom (arwma 8.4.12) κόλλησε τελείως, το ανοίγεις και μετά απο 3-5 λεπτά σου λέει ότι η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται, στις προηγούμενες 2-3 rom απλά κολλούσε 5-10 δεύτερα όταν το άνοιγες αλλά μετά έφτιαχνε, έχω δοκιμάσει τα πάντα από καθαρισμό μέχρι και παλαιότερη έκδοση δεν δουλεύει τίποτα, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, δεν βλέπω να έχουν άλλα παιδιά πρόβλημα οπότε είναι μόνο από εμένα, καμιά ι…

• Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΟΥΣ✌️✌️✌️ Συγχαρητήρια!!

• Παράθεση από gkalen: “@kahi Για δοκίμασε την τελευταία 8.1.11 .. ” Είχες δίκιο η 8.1.11 είναι πολύ καλή και κρατάει και τις 2 κάρτες. Εντωμεταξύ δοκίμασα και την stable 9.2.1 και με αυτήν πάλι έχανα την δεύτερη κάρτα, για το λίγο διάστημα που τις δούλεψα και τις 3 η 8.1.11 φαίνεται να είναι η ποιο σταθερή και χωρίς προβλήματα στο Kenzo. Ευχαριστώ για την βοήθεια καλημέρα σε όλους.