Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-92 από 92.

• Εσείς παιδιά που έχετε βάλει 7.5.1 αξίζει να την βάλουμε έχει κάτι νέο να μας προσφέρει ή να περιμένουμε να βάλουμε κατευθείαν την 8; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Αν είναι τόσο εύκολο και έχεις λίγο χρόνο πες μου να το κάνω με twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

kahi - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ο ένας τρόπος είναι αυτός .. Χύμα στο κινητό. Ο δεύτερος είναι να την κάνεις εγκατάσταση με το twrp” Δεν ξέρω την διαδικασία με το twrp, αν την βάλω χύμα πειράζει; Και υποθέτω ότι θα τα χάσω όλα ότι έχω μέσα θα πρέπει να το ξανά φτιάξω από την αρχή, έτσι δεν είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Καλησπέρα έχω το redmi note 3 pro και φοράω την ελληνική kenzo stable v7.3.2.0 θέλω να περάσω την ελληνική stable v7.5.1.0 αν έχω καταλάβει σωστά απλά την ρίχνω στο τηλέφωνο σε κάποιο φάκελο και μετά από τις ενημερώσεις συστήματος την επιλέγω και αυτό είναι; Έχω καταλάβει σωστά παιδιά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Μου αρέσει πολύ αυτό: Nillkin Xiaomi Mi5 Frosted Shield Καλή επιτυχία σε όλους.

• Όλα πήγαν πολύ καλά, ο οδηγός ήταν καταπληκτικός, ακόμα και για μένα που δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας. Αφού το επεξεργαστώ για λίγες μέρες θα αρχίσω το διάβασμα εδώ στο φόρουμ να δούμε πως θα το φέρω στα μέτρα μου. Σας ευχαριστώ και πάλι.

• Υπέροχα σε ευχαριστώ, περιμένω να κατέβει η xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.3.2.0 και θα ξεκινήσω να το φλασάρω, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα θα γράψω για βοήθεια. Ευχαριστώ και πάλι.

• Όλα μια χαρά ξεκλείδωσε αμέσως μόλις έβαλα την china developer rom, τώρα θα ήθελα όποιος φίλος μπορεί να μου πει 1) ποιόν οδηγό πρέπει να χρησιμοποιήσω για να περάσω για πρώτη φορά την Ελληνική rom και αν μπορώ να την βάλω κατευθείαν ή πρέπει να περάσω πρώτα την china stable και μετά. 2) ποια είναι η ποιο σταθερή Ελληνική rom να βάλω, είδα ότι υπάρχουν 2 rom την stable να βάλω; Αν σας είναι εύκολο να μου δίνατε τα link που είναι για το δικό μου xiaomi μην κάνω κάποιο λάθος και δεν έχω μεγάλες γν…

• Καλησπέρα παιδιά, σήμερα μου ήρθε το xiaomi μου και θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας για να το ξεκλειδώσω, έχω κάνει την αίτηση για να το ξεκλειδώσω μου ήρθε το sms ότι μπορώ να το κάνω το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν με την rom που φοράει μπορώ, μπορεί κάποιος να μου πει αν πρέπει αν αλλάξω rom ή μπορώ με αυτή που φοράει να το ξεκλειδώσω; fo2l7o.png

• Παιδιά να ρωτήσω κάτι, αυτό είναι το μοντέλο που παρήγγειλα Ep0ly7.jpg όταν λέει "support OTA" σημαίνει ότι θα μπορεί να δέχεται τις αναβαθμίσεις που βγάζει η xiaomi σαν να φοράει την μητρική OS;

• Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, το παρήγγειλα ήδη. y0QR1o.jpg Θα ξεκινήσω από αύριο την διαδικασία του ξεκλειδώματος ώστε να είμαι έτοιμος όταν έρθει. Για οτιδήποτε άλλο χρειαστώ θα ρωτήσω στο ανάλογο θέμα.

• Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Σας έχω μια φωτογραφία με 4 μοντέλα με 2 διαφορετικούς επεξεργαστές, πια είναι η άποψη σας για αυτούς τους 2 επεξεργαστές; Ποιος από τους 2 είναι ποιο γρήγορος και ποιο καινούργιος; Τι μου προτείνετε εσείς με την εμπειρία σας. Να πω εδώ ότι με ενδιαφέρουν πολύ 2 πράγματα, πρώτον το τηλέφωνο να έχει πολύ καλή λήψη 3G-4G και δεύτερον να μην μένει από μπαταρία μετά από 2-3 ώρες σερφάρισμα, στα υπόλοιπα δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις. Θα επιλέξω αυτό που θα παραγγ…