Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 105.
-
Αυτό... XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Ωραίες εξελίξεις.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜάλλον δεν κατάλαβες το πνεύμα μου. Δεν πειράζει.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “πρωινή μέτρηση ” Παρεξηγήσιμο... Και σαν κάθε πρωινή και ...αυξημένη.
-
ΜήνυμαΕπειδή προκλήθηκα, από γνωστούς-άγνωστους που αμφισβητούν..., έβαλα το τελευταίο v6.0.4 και ποστάρω το αποτέλεσμα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10504/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10505/ Xiaomi Redmi note 2 (Hermes) Prime. Ψυγεία και κλπ, ΔΕΝ έλαβαν μέρος. Παιχνίδια δεν παίζω. Τα τεστ αυτού του τύπου πάντως δε με εκφράζουν.
-
xiaomi mi4
ΜήνυμαΑν ψάξεις στις αναρτήσεις των rom, θα εκπλαγείς! Πήρε marshmallow περίπου πριν από ένα μήνα. Εκτός αν εννοείς, stable οπότε πάω πάσο.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “μια χαρά είναι !!!!!!!! εκεί παιζει το redmi note 2!!!!!!!!!! ” Από ότι βλέπω, όσο περνάει ο καιρός "στρώνει". Λογικά θα ανέβει και θα σταθεροποιηθεί κοντά στα 60000. Με το Marshmallow 6 θα πάει καλύτερα.
-
ΜήνυμαΌχι βρε, απλά έβλεπα τι ανεβάζουν και...ζήλεψα. ΔΕΝ έκλεψα, ψυγεία και τέτοια. λολ. (Ζήλεψα όταν άκουσα χθες και είδα την "υδρόψυξη" του S7...) Από ότι βλέπω και έχω δει καλά τα πήγα.
-
Παράθεση από billg: “Καλησπέρα, νέος χρήστης του mi4 (και πρώτη φορά xiaomi) οσονούπω (μέσα στην βδομάδα αυτή λογικά παραλαμβάνω την συσκευή).Θα ήθελα να ρωτήσω, για να περάσω την MM με καθαρή εγκατάσταση μόλις μου έρθει, αρκεί να ακολουθήσω τα βήματα που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα του θέματος αυτού ή θα πρέπει να κάνω και τπτ άλλο πριν; ” Προσεκτικό διάβασμα θέλει μόνο. Είναι παιχνιδάκι... Δε με δυσκόλεψε καθόλου.
-
ΜήνυμαΠρώτο και τελευταίο τεστ & απεγκατάσταση, μιας και δε με νοιάζει το σκορ. Τρέχω ...με την τελευταία devs. (όλα καλά ως τώρα) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10463/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10462/ (Η περιέργεια ...) Εντάξει-εντάξει, το παραδέχομαι, για το μετάλλιο το έκανα...
-
Μόλις πήρα το Mi4. Ομαλή αναβάθμιση σε "xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.1.28", βάση πρώτου πόστ. Διαδικασία ...ρουτίνας θα έλεγα. No problem at all. Τώρα το φορτίζω... 1η φορά. Αίσθηση κινητού, φοβερή.
-
Το έχω από χθες. Αισθητή βελτίωση στη σύνδεση. Ενημέρωση firmware.