Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.

• Με την εγγραφή, ένα πόστ που θα κάνεις και αν βάλεις άβαταρ πας κατευθείαν 27 credit. Οπότε φτάνουν για να ψηφίσεις.

• Mi3 κόλλημα σε λογότυπο

merkman - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Τα κατάφερα τελικά. Πέρασα και την ελληνική ρομ και όλα οκ μέχρι στιγμής. Βέβαια τα έχασα όλα. Μπορείτε να μου πείτε ένα οδηγό backup για να μην την ξαναπάθω;

Μήνυμα

Κατέβασα το MiFlash το πρόγραμμα να κάνω αυτά που λέει εδώ: Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο αλλά όταν πάω να κάνω φλας μου βγάζει error και δεν μπορώ να βρω πουθενα στην rom που κατέβασα το flash_all.bat που λένε. Κατέβασα την τελευταία ελληνική ρομ. Edit: Μάλλον πρέπει να καταβάσω τις fastboot ρομ, να την περάσω και μετά να περάσω την ελληνική του site;

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Φόρτιζα το κινητό και έκανα restart και από τότε ανοιγει και μένει στην οθόνη με το λογότυπο Mi3. Για ένα δευτερολετπο πριν το εμφανίσει γίνεται μια μπλε οθόνη. Μπαίνω στο recovery και έχω κανει όλες αυτές τις οδηγίες Δεν μπορώ να κάνω Boot σε MIUI αλλά και πάλι τίποτα. Μένει εκεί το κινητο. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μαθαίνουμε σιγά σιγά!

• Καλησπέρα σε όλους. Την πέρασα την νέα ρομ και διορθώθηκαν τα προβλήματα. Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά. Να ρωτήσω κάτι αν και διάβασα καποιος οδηγούς. Κατεβάζω την ρομ μέσω από OTA updater και μετά την επιλέγω μέσα από την Αναβάθμιση και γίνεται το update. Ενδιάμεσα πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Βλέπω καποιες φορές που γράφουν κάποιοι για wipe cache κτλ. γι αυτό ρωτάω.

• Καλημέρα σε όλους. Πέρασα τώρα το πρωί την έκδοση 5.1.3 και από τότε όποτε πατάω το κουμπί να κλείσω τις εφαρμογές μου λέει «Δυστυχώς, η διαδικασία com.android.sustemui έχει σταματήσει». Έκανα την διαδικασία που κάνω κάθε φορά στην αναβάθμιση. Κατέβασα την rom απο OTA Updater (το οποίο κρασάρει 2 στις 3 φορές τώρα με την 5.1.3) και μετά μέσω της αναβάθμισης. Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Είμαι και λίγο άσχετος με αυτά

• Μπράβο για την προσπάθεια, καλή επιτυχία σε όλους!

• Πρόβλημα με launcher.

Μήνυμα

Τελικά δεν έγινε τίποτα. Πάλι τα launcher δεν φορτώνουν. Παρατήρηση πως όταν πάω να κάνω το Go Launcher default, με το που πάω να το τσεκάρω με πάει αυτόματα στην MiHome. Τι να σημαίνει αυτό;

• Παράθεση από MIUI_ART: “ ΟΧΙ, μην το κάνεις γιατί θα σου περάσει την Αγγλοκινέζικη και θα έχεις προβλήματα. Πάντα κατεβάζεις την ROM με τον OTA_Updater...” Στον ΟΤΑupdater μου το κανει αυτο ομως.

• Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση μιας που ειμαι άσχετος. Έχω το κινητο μια εβδομάδα. Πέρασα την προηγούμενη έκδοση. Τώρα πως θα κάνω update? Μέσω του ΟΤΑ updater ή με αυτό το flash που λέτε. Επειδή δεν εχω ξανακάνει και φοβάμαι ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω αν πρεπει να το κάνω μεσω pc? Πατησα για δοκιμη μεσω ΟΤΑ και ενω γραφει στη ρομ στις πληροφοριες για την δικιας σας, μολις παταω ληψη βγάζει ενα αρχειο με κινεζικα και κατεβαζει. να το προχωρησω?

• Πρόβλημα με launcher.

Μήνυμα

οκ. θα τα κάνω 1-1 και θα σου πω αργότερα τι έγινε γιατί πρέπει να την κάνω. Ελπίζω να δουλέψει μετά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

• Πρόβλημα με launcher.

Μήνυμα

Ναι αλλά δεν υπάρχει πουθενά το αφήστε τις εφαρμογές να πάρουν άδεια root.Έχει επιλογή προνόμια root κι εκεί μέσα υπάρχει μόνο το clean master και το ροοτ

• Πρόβλημα με launcher.

Μήνυμα

Όχι. Έχω ένα που λέει Κέντρο Ασφαλείας. Άλλο δεν βρίσκω. Έχω περάσει την τελευταία ρομ που έχει βγει tinypic.com/r/20prcyp/8

• Πρόβλημα με launcher.

Μήνυμα

Πήγα αλλά τέτοια ρύθμιση δεν έχει. Να τις κάνω χειροκίνητα όλες τις εφαρμογές; Δες παρακάτω. tinypic.com/r/64mddz/8 8

• Πρόβλημα με launcher.

Μήνυμα

Δεν βρίσκω κάτι τέτοιο.Πάω Ρυθμίσεις --- Ασφάλεια & Απόρρητο- --- Ασφάλεια Απορρήτου --- Και έχει μόνο Δικαιώματα το οποίο ενεργοποιώ και από κάτω λέει Προστασία εφαρμογών που αν μπω μεσα έχει όλες τις εφαρμογές

• Πρόβλημα με launcher.

Μήνυμα

Ναι δεν είναι root. Που το βρίσκω στις ρυθμίσεις; είναι στα ελληνικά και δεν βρηκα κάτι.

• Πρόβλημα με launcher.

Μήνυμα

Ζήτησα να μην το κάνουν τίποτα όταν το στείλουν, και όταν το παρέλαβα ακολούθησα τις οδηγίες και πέρασα την ελληνική ρομ. Άρα είναι;

• Πρόβλημα με launcher.

Μήνυμα

Ναι. όποτε το ανοίγω είναι σαν να μην έγινε. Το μόνο που κανει είναι να μου αλλάζει το background του κινητου. Δοκίμασα και ένα ακόμα launcher, το Go launcher EX, και όποτε πάω στο settings, στο κουτάκι που λέει Set as default launcher, ενώ το πατάω δεν το τσεκάρει, αντιθέτως μου ανοίγει το πληροφορίες εφαρμογής. Οπότε σκέφτομαι, μηπως έχω καμια ρύθμιση στο κινητο ενεργοποιημένη που κάπως τα αποτρέπει αυτά από το να τρέξουν?

• Παράθεση από npassias: “Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα μιας και είναι το πρώτο μου post! Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το mi3 και θα ήθελα μια βοήθεια από πιο έμπειρους αφού είναι πρώτη φορά που παραγγέλνω κάτι απ έξω με paypal κλπ. Καταρχάς για το κατάστημα διάβασα το topic με την αξιολόγηση των eshops αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα παρά διευκολύνθηκα. Σαφώς η πιο καλή τιμή που βρήκα είναι στο to2c αλλά οι γνώμες για το συγκεκριμένο ποικίλουν. Καλή τιμή βρήκα κ στο ibuygou. Υπάρχει κάποιος …