Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.
-
Καλήσπερα, μετά απο καιρό παρέλαβα σήμερα το mi5s. Ήρθε με την global stable 8.0.3.0 και είμαι στη διαδικασία για να ξεκλειδώσω τον bootloader (έχω πάρει έγκριση). Από ότι διάβασα πρέπει να πάω σε global dev για να ξεκλειδώσει.Το θέμα είναι οτι δε βρίσκω global dev rom για τη συσκευή εδω MIUI ROM for Xiaomi Mi 5s - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Δοκίμασα να ξεκλειδώσω με αυτή που είμαι τώρα(global stable 8.0.3.0) αλλά μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα.Οπότε τι κάνω τώρα;
-
Καλησπέρα παιδιά, έχω παραγγείλει και περιμένω το mi5s.Αυτή τη στιγμή έχω το redmi note 3 pro για το οποίο είχα κάνει αίτηση και έχω ξεκλειδώσει τον bootloader. Για να ξεκλειδώσω και το mi5s και να περάσω την ελληνική ρομ οταν μου έρθει, θα πρέπει να κάνω καινούργια άιτηση ξεκλειδώματος ή από τη στιγμή που θα εισάγω το mi account (στο οποίο έχει εγκριθεί το unlock του bootloader του redmi note 3) στο mi5s θα το δει και θα μου δώσει την άδεια για ξεκλείδωμα κατευθείαν;
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
billg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ lallas. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
billg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά από ελληνική stable 8.0.4.0 για να πάω σε global stable γίνεται με αυτό τον οδηγό (περίπτωση 1); Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “Κρατάς nandroid Backup, και την περνάς αρχικά με τα δύο wipes δηλαδή Cache και dalvik, εάν δεις ότι δεν σου δουλεύει όπως πρέπει τράβα του και ένα factory reset και θα στρώσει. Η 7.5.1.0 ήταν lollipop όπως και η 8.0.4.0 δεν περνάς σε mm όπου η διαδικασία είναι διαφορετική. Με κλειδώματα και ξεκλειδώματα bootloader. XTRV the Greek miui definition ” Ωραία ευχαριστώ για την απάντηση. Επομένως όταν βγει ελληνική stable mm η διαδικασία θα ειναι διαφορετική
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Καλή μας επιτυχία!! XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από billg: “Καλησπέρα, νέος χρήστης του mi4 (και πρώτη φορά xiaomi) οσονούπω (μέσα στην βδομάδα αυτή λογικά παραλαμβάνω την συσκευή).Θα ήθελα να ρωτήσω, για να περάσω την MM με καθαρή εγκατάσταση μόλις μου έρθει, αρκεί να ακολουθήσω τα βήματα που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα του θέματος αυτού ή θα πρέπει να κάνω και τπτ άλλο πριν; ” Να δούμε πρώτα με τι ROM θα σου έρθει η συσκευή σου, και μετά θα σου προτείνουμε τα βήματα που θα ακολουθήσεις. ” Καλησπέρα, μου ήρ…
-
Καλησπέρα, νέος χρήστης του mi4 (και πρώτη φορά xiaomi) οσονούπω (μέσα στην βδομάδα αυτή λογικά παραλαμβάνω την συσκευή).Θα ήθελα να ρωτήσω, για να περάσω την MM με καθαρή εγκατάσταση μόλις μου έρθει, αρκεί να ακολουθήσω τα βήματα που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα του θέματος αυτού ή θα πρέπει να κάνω και τπτ άλλο πριν;