Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
πριν από ένα χρόνο αγόρασαν το redmi note 4g και πήρα xiaomi γιατί έχει και καλά αναβαθμίσεις !!!! Αλλά όπως φαίνεται το κινητό μου θα πεθάνει εχοντας 4.4.4.Και φαντασία ότι έφυγα από την lg γιατί σταμάτησε πολύ γρήγορα την αναβάθμιση των συσκευών της.
-
Για έναν ανεξήγητο λόγω εδώ και δύο updates ή εφαρμογή του facebook κυριολεκτικά ρουφάει την μπαταρία .Καμία λύση κανείς ?
-
Διακρινω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας ή είναι ιδέα μου ;
-
Palexogr και καλή χρονιά σε ολους
-
pixel καμμενα
ΜήνυμαΑγαπητή μου το πρόβλημα που περιγράφεις έχει εμφάνιστεί και στην δίκιά μου 4G συσκέυή . Πρέπει λόγικά να είναι πρόβλήμα των οθονών που φοράμε (αστόχία υλίκου ) . Επίσης έμενα εχουν καεί καποια pixel πανώ ακρίβώς απο τα κουμπία και φαίνεται σάν κιτρινίλα . Αυτό απο οτι εχω ψάξει οφείλεται σε καποια υπέθερμανη που παρουσιαζουν τα κινητα μας (ειδικα τα 4g )και η λύση ειναι μόνο μια . Αντικατάσταση της οθόνης δυστυχώς.
-
1ο Πρόβλημα
ΜήνυμαΤο να φλασάρεις μία νεα Rom ειδικα στα xiaomi ειναι ισως το ποιο απλο πραγμα . Απο κεί και πέρα θα αποκλείσεις το ενδεχόμενο οτι φταίει η ROM.Κάλη τύχη
-
Πολύ καλή η νεα ROM αλλα το θέμα της μπαταρίας πρεπει καποια στιγμη να λύθει.
-
Υπαρχει TWRP κατεβασμένο απο το Xiaomi MIUI Official Global Site
-
Ενα like ki apo mena
-
Παμε γερά!!!!!!! Ή νίκη είναι κοντά
-
Αγαπητοι μου μια αναφορά μόνο ότι σε εγκατασταση μεσω ΤWRP σε redmi note 4g(dior) επανήλθε το Mi recovery.Αλλά αλλάχτηκε και πάλι με λίγη προσπάθεια σε cmw.
-
Επανερχόμενος στο θεμα σήμερα μου ηρθε η καινουργια καμερα για το κινητο . Παρα το αγχος του ανοιγματος του κινητου η αλλαγη εγινε μεσα σε δυο λεπτα αφου η καμερα ειναι κουμτωπη και το κινητο πλεον εχει μια ποιοτικη καινουργια καμερα χωρις κανενα αποτυπωμα στις φωτογραφιες μου καθως και μια θολουρα που εβγαζε η παλια . Ευχαριστω και παλι τον ΙΑμΛιακος για τις χρησιμες πληροφοριες
-
Σ' ευχαριστώ πολυ IAmLiakos για την απαντησή σου . Παρήγγειλα την καμερα που μου προτεινες και ελπιζω ολα να πανε καλα . Για την ιστορια η xiaomi europe μου εστειλε μυνημα οτι για να το φτιαξει θα πρεπει να παει πισω εκει απο οπου αγοραστικε (κινα) για να ελεγχθει και να το στειλει ο πωλητής στο service γιατι αναλαμβανουν μονο κινιτα τα οποια εχουν αγοραστει απο το site τους . Μεγα σφαλμα για μενα αφου εχει service και στην Ευρώπη . Παντως το κοστος αγορασ της καμερας ειναι ισως ισο με το να το …
-
Καλησπέρα σας Εδώ και μια εβδομαδα το αγορασμενο εδώ κα 8μηνες redmi note 4g παρουσιάζει ένα μπλε σημάδι στην κάμερα. Αυτό το σημάδι εξαφανίζεται όταν το zoom είναι πάνω από 1.4 .Δεν μπορώ να ξέρω τι φταίει αλλά σίγουρα δεν είναι πάνω στο προστατευτικο γυαλακι του φακού και σίγουρα δεν είναι θέμα app αφού εμφανίζετε σε όλες της εφαρμογές cameras.Κάποια γνώμη ;