Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 90.
-
Παιδιά δεν μπορώ με τίποτα να κάνω την κάμερα να 'ξεχάσει' το παλιό pairing! Συνεχίζει να επιμένει στο μήνυμα unpair old device first! Να την πετάξω στα σκουπίδια ή υπάρχει σωτηρία; Τελικά αυτές οι συσκευές έχουν επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ή δεν ξεχνάνε ποτέ κάποια συσκευή στην οποία κάνανε pair και είμαι καταδικασμένος να πέφτω πάνω σε αυτό το μήνυμα ότι και αν κάνω;
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από skiabox: “Καλημέρα! Εχω μια mi home security camera και δεν μπορώ να την κάνω pair με το καινούριο κινητό! Μου λέει πρώτα κάνε unpair με το παλιό! Εντωμεταξύ το παλιό επειδή το έδωσα στον πατέρα μου έχει άλλη sim και έχει γίνει και reset οπότε μπαίνει από άλλο google account! Καμιά ιδέα παιδιά;Ευχαριστώ! ” Κάνε της ένα hard reset !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Πως γίνεται αυτό παίκτη???
-
Παράθεση από episkeptis: “Καλησπέρα, να πώ και εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου με αγορές απο banggood. Δύο παραγγελίες που έγιναν στις 15/4 και παρέλαβα στις 30/4, με priority mail. Στο ένα δέμα το redmi note 5, και στο άλλο θήκες και temperaid για το κινητό. Εφτασαν χωρίς κανένα θέμα μέσα σε 15 μερες. ” Global Version???!!!
-
Εγώ από ότι έχω καταλάβει, ότι και να κάνει κάποιος το κινητό θα φτάσει Ευρώπη τέλη Μαΐου. Δηλαδή βλέπω για παράδειγμα το Buy Smartphone, TV Box, Smart Bracelet, Vr Headset, Drone, Cell Phone accessories from GEEKMAXI.COM - GEEKMAXI.COM που έχει ευρωπαική αποθήκη στη Γερμανία να γράφει ότι το κινητάκι θα είναι στην αποθήκη στο τέλος Μαΐου!
-
Δούλεψε τελικά με δήλωση ότι είμαι China Mainland και όχι Αμερική που είχα βάλει μιας και το είχε recommended! Βέβαια παίζουν πολλά κινέζικα στα μενου αλλά τι να κάνουμε! =============== Μαι 18th 2017, 4:43pm =============== Κάνω update τώρα την κάμερα σε 3.3.9_0110 και το mi home σε 4.1.25 από 4.1.7 =============== Μαι 18th 2017, 4:52pm =============== Μετά τα updates έχω και χρώμα στην εικόνα! =============== Μαι 18th 2017, 8:14pm =============== Καινούριο θέμα προέκυψε. Ενώ το Yi Home app μπο…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : LightInTheBox - Την Διεύθυνσή της (URL) : LightInTheBox - Global Online Shopping for Dresses, Home & Garden, Electronics, Wedding Apparel - Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi® MIJIA Smart IP Camera 1080P Full HD Motion Detection 130 Degree Wide Angle Two-way Audio - Την ημερομηνία αγοράς : 05 - Apr - 2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : Παρέλαβα 16 - May - 2017 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη…