Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκιμάζεις πρώτα με αυτόν τον οδηγό => Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader και αν δεν σου δουλέψει, θα ακολουθήσεις αυτόν => Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloader ” Επιτέλους πέρασα την china developer με τον πρώτο οδηγό τη κάνω τώρα για να ξεκλειδωσω το bootloader ? μου έχει έρθει μήνυμα από xiaomi
Παράθεση από derveni: “@kritigr Κατέβασε το από εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…ωμένο-bootloader-fastboo/ ” Απο εκει το κατέβασα 2 φορές να κάνω και μια προσπάθεια σε άλλο υπολογιστή με xp ? τη άλλο μπορώ να δοκιμάσω ? μετά τον οδηγό για την διόρθωση του kedacom το κινητό εμφανίζετε έτσι μόνο το εικονίδιο με παραξενεύει λίγο
ούτε σε recovery mode βγάζω άκρη οι επιλογές είναι διαφορετικές από του οδηγού και με τα κινέζικα φοβάμαι τη θα πατήσω δοκίμασα και στο fastboot να περάσω το κινητό χειροκίνητα από την λίστα αλλά τίποτα να κάνω και μια δοκιμή σε ένα netbook που έχω με xp ?
τελικά έχω φτάσει σε αυτό όταν ανοίγω το mi pc αλλά δεν μου εμφανίζει αυτόματα το κινητό πειράζει αν το διαλέξω εγώ από την λίστα ? φαντάζομαι είναι αυτό mi5
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δες εδώ => Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) ” ok και αυτο ευχαριστω!! φανταζομαι το βήμα αυτό στον αδηγό το αγνοώ <<MediaTek PreLoader USB VCOM ή MediaTek DA USB VCOM ή Mediatek USB Port (MTK Only)>> αφού εμένα έχει άλλο επεξεργαστή οπότε τώρα κατεβάζω Mi Pc Suite Chinese rom φαντάζομαι την china development και ακολουθώ τον αδηγό του derveni Κάντε flash με το …
Παράθεση από George Kaggelaris: “Πως το εμφανίζει; ” Όταν με cmd δώσω την εντολή adb reboot bootloader και τρέξει το Android Bootloader Interface το κινητό θα μπει σε fastboot αλλά στο device manager το κινητό δεν αναγνωρίζετε όπως εδώ
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ανέβασε μια φωτο από τη διαχείριση συσκευών να δω τι ακριβώς εννοείς. ” Αύριο που θα είμαι στο ps θα ανεβάσω μια φωτο μου ήρθε και sms για το ξεκλείδωμα απλά στο device manager πάνω πάνω δεν μου εμφανίζει το κινητό σαν Android Bootloader Interface όταν είναι συνδεμένο στο pc σε fastboot
εγκατέστησα τους οδηγούς του του George καγγελάρης αλλά το Android Bootloader Interface δεν μου εμφανίζετε στο device manager όπως στη φωτο του οδηγού αλλά όποτε το τρέχω από cmd το κινητό μπαίνει σε fastboot
Άρα για αρχή το καλύτερο είναι να περάσω μια China Developer με κάποιον οδηγό από εδώ που δεν χρειαζετε ξεκλείδωτο bootloader ? και μετά να ξεκλειδωσω τον bootloader και να περάσω την ελληινική ? βασικά από που να αρχίσω ?
το Mi PC suite είναι που στέλνεις αίτημα στη xiaomi για ξεκλείδωμα ? γιατί είδα και έναν οδηγό πως να βάλεις ελληνική ρομ με κλειδωμένο τον bootloader μέσω του mi pc suite βασικα αν μπορούσατε να μου πείτε τη κάνει αυτό το mi pc suite γιατι πρώτη φορά ασχολούμε με τέτοια