Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 619.

• New ROM

Vstromakias - - Mi 11i (Haydn)

Μήνυμα

EEA και global 14.0.7.0

• Μόλις δοκίμασα να κρατήσω backup στις 2 μου συσκευές με ίδια rom και η μία (UMI) κράτησε σωστό χωρίς προβλήματα, η άλλη (Zeus) τα προσπέρασε όλα. Άρα παίζει ρόλο η συσκευή (νομίζω). Αν βρεθεί ή αν υπάρχει άλλος τρόπος να μας ενημερώσει κάποιος.

• Στη δημιουργία ή στην επαναφορά βγήκαν τα θαυμαστικά;

• Καλήμερα. Να υποθέσω ότι το backup το κράτησες σε xtrv και προσπάθησες επαναφορά στην official Ινδονησίας (ή οποιαδήποτε official). Όταν γινόταν η επαναφορά λογικά σου έβγαζε κόκκινο θαυμαστικό δίπλα σε κάθε εφαρμογή (το έχω συναντήσει πολλές φορές αυτό το πρόβλημα χωρίς λύση). Δοκίμασε τώρα που το έστησες να δημιουργήσεις ένα νέο backup, θα σου κάνει το ίδιο. Ή να φτάσω στο άλλο άκρο ότι σου το έκανε όταν το δημιούργησες τη πρώτη φορά (δε βγήκε σωστό το backup). Συνήθως σε εμένα βγαίνουν 15 με …

• Για τη συγκεκριμένη συσκευή έχει βγει επίσημα. Δε σου κάνει αναβάθμιση χειροκίνητα, αλλά ούτε τη βγάζει η συσκευή. Αν είσαι σίγουρος ότι έχεις αυτή τη συσκευή κατέβασε τη fastboot rom, ξεκλείδωσε bootloader και κάνε εγκατάσταση (μη κλειδώσεις αμέσως μέχρι να ανοίξει και κλειδώνεις μετά με εντολή). Θα στήσεις απο την αρχή αλλά θα έχεις hyperos.

• Με ποιο τρόπο έγινε η δημιουργία του backup; Απο ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο - δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά; Αν ναι θα βάλεις το φάκελο στη διαδρομή miui- backup - all backup και θα κάνεις επαναφορά αντί για δημιουργία. Αν κράτησες με άλλο τρόπο πες μας ποιός είναι για την ανάλογη απάντηση.

• Και στις δύο περιπτώσεις είναι η ίδια rom. Καταλαβαίνεις ότι το θέμα το έχει η συσκευή σου. Η καλύτερη λύση είναι να ξεκλειδώσεις bootloader να περάσεις την hyperos fastboot και να κλειδώσεις πάλι.

• Mi 10 και xiaomi 12 pro με rom Ινδονησίας έχουν εγγραφή κλήσης. load?o=mi-10t-and-mi-10t-pro&v=14.0.1.0.SJDIDXM&l=en&t=Fastboot Εγκατάσταση με miflash και κλείδωμα bootloader.

• Redmi Note 12 Pro / Pro+ 5G EEA HyperOS OS1.0.1.0.UMOEUXM Update | Xiaomi Firmware Updater

• XTRV for POCO F5

Vstromakias - - POCO F5/Pro

Μήνυμα

@An21 λογικό είναι να μη σου πέρασε με το Miflash tool τη συγκεκριμένη rom (κάνει για τις official) και έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι κάνουμε με το .bat που είναι για τη περίπτωσή μας (πρώτη εγκατάσταση ή αναβάθμιση).

• xiaomi note 12 pro 5g

Vstromakias - - Xiaomi 12 Series

Μήνυμα

Δεν υπάρχει 10.0.8 ή 10.0.10, αλλά hyperos 1.0.1.0 γιατί μιλάμε για τη πρώτη έκδοση χωρίς να έχει προλάβει να βγει κάποιο Update για τη συσκευή σου. Κατεβάζεις το κάτω αρχείο και κάνεις αναβάθμιση επιλέγοντας το. miui_RUBYEEAGlobal_OS1.0.1.0.UMOEUXM_d22f47926d_14.0.zip

• NFC τελος?! Help!

Vstromakias - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Panos21t: “Καλησπερα!!! Εγω θα βαλω επισημη και θα το κλειδωσω. Επειδη εχω κανα δυο χρονια να ασχοληθω με το αντικειμενο υπαρχει καποιος που μπορει να μου το κανει;; Δλδ φλασαρισμα επισημης και κλειδωμα bootloader?? ” Καλησπέρα. Απο ποία περιοχή της όμορφης Ελλάδας μας έρχεται το μήνυμα; Για να το δει κάποιος που θα βρίσκεται κοντά.

• Redmi note 12 pro 5g nfc?

Μήνυμα

Όσες εκδόσεις βρήκα φορούν mediateck οπότε δε θα του πει το cpu-z κάτι. Η έκδοση που κυκλοφορεί Ελλάδα είναι η G με nfc και όλες τις συχνότητες κινητής, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση είναι η L χωρίς nfc (δε σώζεται ούτε με αλλαγή rom) και απο συχνότητες απορώ αν πιάνει σήμα.

• Redmi note 12 pro 5g nfc?

Μήνυμα

Δες στις πληροφορίες της συσκευής μήπως έχεις κάποιο απο αυτούς τους κωδικούς Note 12 pro: 23021RAAEG, 23028RA60L Note 12 pro(NFC): 23021RAA2Y

• POCO M3

Vstromakias - - Poco M3 (Citrus)

Μήνυμα

12.0.11 ή 12.0.11.0 ; Αν είναι με δύο τελείες βάλε μία official για αρχή γιατί είναι ποιο made in China και απο τους πλανόδιους στις παραλίες.

• Twrp and Rom για Poco F5

Μήνυμα

Αναλαμπή της στιγμής για όταν είχα το mi8 Κινέζο και έβαλα xtrv (κλειδώνοντας bootloader αγόρασα authorized λογαριασμό για να ξεκλειδώσει και να δουλέψει ξανά). Στο πιο πάνω ερώτημα που έγινε τελικά είναι ξεκλείδωτο με κινέζικη rom; Είναι κλειδωμένο με κινέζικη rom και το root του δημιουργεί πρόβλημα στις πληρωμές; Αναφέρει κινέζικη official rom με τη λέξη ξεκλείδωτο και μετά root.

• Twrp and Rom για Poco F5

Μήνυμα

Η συσκευή φοράει official κινέζικη ή είναι κάποια xtrv / miui.eu; Ρωτάω και εγώ τώρα με το χαζό μυαλό μου γιατί ο κωδικός με έστειλε σε official κινέζικη, άρα η συσκευή είναι Κίνας, αν βάλει xtrv /miui.eu και κλειδώσει bootloader θα συνεχίσει να δουλεύει (αφού έχουν βάση Κίνας) ή θα μπρικάρη; Χρόνια έχω αυτή την απορία.

• Redmi Note 11 pro 5G

Vstromakias - - RedMi Note 11 Series

Μήνυμα

Λάθος

• Temporary file download page Είναι fastboot rom απο Ινδονησία και θέλει εγκατάσταση με το miflash (μαζί με κλείδωμα bootloader). Θα έχεις όλα τα καλούδια με xtrv (προς το παρόν δε βρήκα διάφορες) και λειτουργικό πορτοφόλι.

• xiaomi mi box s

Vstromakias - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Για αρχή κατέβασε το EON και κάνε δωρεάν σύνδεση μέχρι 10/01 στο φουλ πακέτο της ακατανόμαστης. Μετά πας kodi με βίντεο και οδηγίες στο ίντερνετ και είσαι κομπλέ.