Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Καλησπέρα παιδιά, να σας ζητήσω τη βοήθειά σας . . . Πήρα στα χέρια μου χθες το redmi note 4, απο ελληνικο καταστημα, οπου το είχαν φλασαρει οι ιδιοι ( 100% Ελληνικό Μενού με προεγκατεστημένη την Rom της Ελληνικής Κοινότητας MIUI-HELLAS V8.1.6.0 stable και όλα ήταν μια χαρά. Πριν από λίγο όμως έκανα τη πρώτη ενημέρωση και δεν αναγνωρίζει πλεόν την sim . . . . Τι μπορώ να κάνω ;

• Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.

• Να ρωτησω και κατι αλλο...επειδη σκεφτομαι να αγορασω το note 4 απο ελληνικο καταστημα, οπου θα το εχουν φλασαρει οι ιδιοι ( 100% Ελληνικό Μενού με προεγκατεστημένη την Rom της Ελληνικής Κοινότητας MIUI-HELLAS V8.1.6.0 stable ) θα αποφυγω ολες αυτες τις δυσκολιες που διαβαζω στο forum και με κανουν επιφυλακτικο ως προς την αγορα ; Ευχαριστω προκαταβολικα.

• Καλησπέρα παιδιά, επειδή είμαι πρωτάρης στο φορουμ αλλά εντυπωσιασμένος από τα χαρακτηριστικά των xiaomi κινητών, έχω καταλήξει στο note 4. Αυτά που ζητώ από ένα κινητό είναι : α) μπαταρία που να διαρκεί ώστε να μην είμαι με έναν φορτιστή στο χέρι ( ιδίως όταν χρησιμοποιώ Internet, γιατί λόγω δουλειάς είμαι για πολύ ώρα καθημερινά ) β) γρήγορο internet με πολύ καλό wi-fi γ) πολύ καλό gps δ) καλή φωτογραφική και video ( όχι κατά ανάγκη άριστο ) ε) να μην κολλάει στις εφαρμογές που χρησιμοποιώ ( ό…