Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 251.
-
Εμένα μου είναι παράξενο πώς δεν έχει βρεθεί ακόμα εργαλείο. Δεν είμαι του χώρου και δεν ξέρω αλλά ας μας πει κάποιος, είναι δύσκολο να δημιουργηθεί ένα τέτοιο εργαλείο;;; Βασικά είναι εφικτό ;; Και ένα δεύτερο σαν σκέψη πώς το κάνει αυτό η εταιρεία... δεν γνωρίζει ότι θα χάσει πελάτες.!!! Ακόμη κ τα samsung , έχει φίλος μου για αυτό ξέρω, μπορείς να τα ξεκλειδώσεις και να περάσεις ό,τι θέλεις...
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μικρό το κέρδος από κάτι τέτοιο όμως ,έτσι δεν είναι;;;!!... Δεν μπορείς να περάσεις rom από xiaomi.eu;!!; Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει για να περάσουμε τέτοια Ρομ η κάποια καλύτερη από αυτή που έχουμε τώρα ;;; Το ξεκλείδωμα δεν υπάρχει τρόπος να γίνει πλέον;;; Σε ευχαριστώ πάντως που ασχολείσαι
-
Καλησπέρα σε όλους Τώρα μπήκα στο forum και βλέπω γίνεται χαμός. Εγώ πήρα ένα poco f6 και χθες πήγα να κάνω unlock και ενώ τα έκανα όλα σωστά, στην εφαρμογή δεν ήταν ενεργό το κουμπί unlock, και έχω όλη μέρα που ασχολούμαι με αυτό γιατί νόμιζα ότι ήμουνα εξαίρεση... Τωρα βλέπω ότι είναι γενικό το κακό. Σε όλους το ίδιο συμβαίνει δεν είναι ενεργό το unblock ή κάτι άλλο.,;;; Υπάρχει τελικά τρόπος για ξεκλείδωμα;;; Υπάρχει τρόπος βάλουμε rom από την xiaomi.eu χωρίς να ξεκλειδώσουμε;;;
-
ανοιξε μονο του μετα απο 2 ωρες που εκανε την αναβαθμιση
-
Καλησπερα σε ολους πηγα να περασω το xiaomi.eu_MARBLE_OS1.0.5.0.UMRCNXM_14 και μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα ΄skip copying super image avb footer due to spare image'' τι να κανω???
-
Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14 at SourceForge.net
-
Καλησπέρα Εγώ μόλις έκανα επιτυχημένη αγορά με το πορτοφόλι... Έχω poco f5 κ πέρασα την rom από το xiaomi.eu και την αναβάθμιση gogle pay fix 20/12/2023
-
Παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι κάνετε ...
-
φιλε μου ευχαριστω πολυ εχω απο την τριτη που παιδεύομαι... χιλια ευχαρστω...
-
δηλαδη τα βηματα ειναι αυτα??? cd c:\adb adbdevices fastboot devices fastboot flash recovery_ab A13marble.img και μετα fastboot reboot με το κουμπι volume up πατημενο??? ονομαζοντας το twrp σε A13marble.img...