Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 251.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Sotiris_s - - Recoveries
ΜήνυμαΜολις πατάω για να κάνει boot twrp το κινητό κάνει μόνο του boot κ μετά βγάζει να βάλω κωδικό...
-
Sotiris_s - - Recoveries
ΜήνυμαΜετα το rebootμου βγάζει πάλι να βάλω τον κωδικό....
-
Sotiris_s - - Recoveries
ΜήνυμαΜετα την επανεκκίνηση με vol+ & power button μου βγάζει αυτό.
-
Sotiris_s - - Recoveries
ΜήνυμαΠερίμενε που να γυρίσω πίσω;;; Δε πάτησα τίποτα στο κινητό, δε πρόλαβα...
-
Sotiris_s - - Recoveries
ΜήνυμαΜου εχει βγάλει αυτό... Ποιον κωδικό ζητάει??? Δε με έβαλε ποτέ στο twrp για να προχωρήσω σε φορμάτ... Μετά το οκ στο cmd κάνει επανεκκίνηση κ βγάζει αυτό...
-
Sotiris_s - - Recoveries
ΜήνυμαΜιυ έχει βγάλει αυτό
-
Sotiris_s - - Recoveries
Μήνυμαredmi note 7 μολις το ξεκλειδωσα το πρωι και προσπαθησα να βαλω το twrp απο τις οδηγειες,,, και ενω στοτελος στο παραθυρο cmd λεει οκ δεν ανοιγει το twrp αλλα κανει εππανεκινηση κ βγαζει μαυρη οθονη για κωδικο... κ ενω βαζω τους κωδικουσ μου δεν ανοιγει...
-
Sotiris_s - - Recoveries
Μήνυμακαλημερα ενω νομιζω τουλαχιστων οτι τα κανω ολα σωστα στο τελος δεν περναει το twrp και μου ανοιγει μια μαυρη οθονη που ζηταει εναν κωδικο.... βαζω κωδικο αλλα λεει λαθος.. τι να κανω???
-
Παράθεση από vasma: “Παράθεση από Sotiris_s: “Γεια στην ομάδα Έχω την xiaomi mijia 720 κ ξαφνικά δεν κάνει τίποτα... Μένει με το κίτρινο λαμπάκι αναμμένο μόνιμα , κ όταν την βγάζω από το ρεύμα κ την ξαναβάζω ούτε καν κάνει το γύρισμα, τίποτα... τουβλο .... Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα ;;; ” Μήπως αυτό έγινε μετά από κάποιο update? ” Ίσως αλλά δεν είμαι κ σίγουρος.... βρήκα όμως λύση περνώντας ένα αρχείο αναβάθμισης στην sd κ τώρα δουλεύει κανονικά... https://cdn.cnbj2.fds.api.mi-img.com/chuangmi…
-
Παράθεση από coskarl: “Sotiris_s ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όταν λες κλειδώνει από μέσα με τον κύλινδρο, πως το κάνει; είδα ότι αντί για υποδοχή στον κύλινδρο για το κλειδί έχει μια βίδα... Επίσης, έχεις δοκιμάσει να ξεκλειδώσεις ενώ από την άλλη μεριά υπάρχει ήδη κλειδί; Γιατί συνήθως στις κλειδαριές αυτό δεν γίνεται, μόνο σε κάποιες που είναι σχεδιασμένες γι αυτό (και πιο ακριβές). ” youtu.be/ahSL_OlbRKw youtu.be/uuMZ6mh0dIbc Έχει κ άλλα πολλά για να καταλάβεις πως λειτουργεί... Κλειδί μ…
-
Είναι στης child device ... Κ γω έψαξα για να βρω πως συνδέεται, αλλά τελικά συνδέεται το ίδιο εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές. Κλειδώνει από μέσα με τον κύλινδρο κ από έξω με το κλειδί. Συνδέεται με το gateway κ μπορείς να το βάλεις σε όλα τα σενάρια... ΠΧ Όταν μπει οτιδήποτε εκτός από το κλειδί του να χτυπήσει συναγερμός... Έχει 5 κλειδιά από τα οποία ενεργοποιείς όσα θέλεις... Με τα υπόλοιπα δεν ανοίγει... Σε περίπτωση που χάσεις ένα ... Στην εικόνα έχω τα σενάρια που έχει if... Εγώ κάτι τέτ…
-
Παράθεση από Starbak: “Σε whyred βελτιώθηκε πολύ η ποιότητα/ανάλυση της οθόνης ή μου φαίνεται?? ” Ετσι μου φανηκε κ εμενα...