Πιστευω ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν είμαι σίγουρος... Θα πρέπει να κουμπωνεις σε κάθε gateway συσκευές που είναι κοντά... Κάποιοι στο φόρουμ δεν ήταν κ πολύ ευχαριστημένοι από το aqara κ δεν το πρότειναν... Αλλά ας μας πει κάποιος που το έχει δοκιμάσει γιατί σκέφτομαι κ εγώ για αγορά...
Πρέπει να βάλεις κ δεύτερο gateway για να πιάσεις όλους τους χώρους... Κάποιοι στην ομάδα το έχουν κάνει ήδη αυτό... Αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει...
Πρεπει να είναι σε μικρή απόσταση (νομίζω 10 μέτρα) από το gateway γιατί με αυτό συνδέεται... Δεν έχει σχέση το μόντεμ κ το repeater... Για αρχή δοκίμασε το κάπου κοντά στο gateway να δεις αν δουλεύει ...
Μερεμετι έκανα εννοείται , αλλα δεν ήταν κ τόσο μεγάλη διαδικασία... Πρέπει να σκάψεις τετράγωνο κ να βάλεις το κουτί... Εγώ δεν έχω βάλει κουτί ,με κάποιο τρόπο την στερέωσα , αλλά όταν βρω χρόνο θα το κάνω όπως πρέπει...
Εγω έχω κ πρίζες κ διακόπτες φώτων, αλλά όλα είναι ZigBee.. έχω το gateway στο κέντρο του σπιτιού κ τα βλέπει όλα... Από καμία φορά αποσυνδέεται καμία παγίδα πόρτας αλλά για λίγο μόνο... Οι διακόπτες φώτων δουλεύουν μια χαρά... Original Xiaomi Aqara Smart Light Control Fire Wire Zero Line ZiGBee Wall Switch Version Double Single Key Mijia APP Control-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group Original Xiaomi Aqara Zero Line Double And Single Key Smart Lig…
@strentas εγώ έχω κ της δύο, στη μία αναγκάστηκα να τραβήξω ουδέτερο ενώ στην άλλη τίποτα .... Μόνο in & out.... Ας μας πει όμως κ κάποιος πιο ειδικός αν είναι έτσι....
Υπάρχει κ με 2 επαφές ... Ο απλός ... Σε αυτόν με τρεις πρέπει να περνάει κ ουδέτερο από τον διακόπτη που ειναι δύσκολο να το έχεις αυτό στο σπίτι... L1 in και L2 out
[41,27€ 17% OFF]Xiaomi Mijia Aqara G2 With Gateway Function 1080P WIFI Smart IP Camera Compatible with Mi Home APP Smart Home from Home Appliances on banggood.com dVL6TpnFiV Πρώτη κάμερα ZigBee....???
Παράθεση από alnikou: “Καλημέρα στην ομάδα εχω το gateway το πρώτο ξαφνικά άρχισε όλη μέρα να αναβοσβήνει το φως του σαν να ψάχνει κάτι, σαν να αποσυνδέεται και να συνδέεται ξανά. και το δεύτερο ενω εργαζόταν κανονικά και άναβε την νύκτα ξαφνικά ανάβει και μετά δεν σβήνει το πρωί ” Το ίδιο σχεδόν κάνει κ μένα αλλά που που αναβοσβηνει μερικές φορές λες κ ψάχνει κάτι να βρει , ίσως να αποσυνδέεται κιόλας οταν το κάνει... Αλλά δε δημιουργεί κάποιο άλλο πρόβλημα.... Τι να είναι αυτό πάλι;;;;
Γεια σε όλους Έχει συνδέσει κανείς μόνη πρίζα τοίχου που έχει N, L, L1 ;;; Η λάμπα έμενε συνεχώς αναμμένη είτε έκλεινα το διακόπτη είτε τον άνοιγα κ τρεμοπαιζε αργά.... Τι κάνω λάθος ;;;