Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 297.
-
Τεστ γνησιότητας συσκευών
ΜήνυμαΒαγγελη στο Play Store δεν βρηκα να το εχει...Παρεμπιπτοντως τι διαφορές εχει Google Play απο Play Store?
-
Ok...τρεχουμε με 15αρα κ με ΟΤΑ πλεον πανετοιμη στο Note.Παμε απο το καλο στο καλυτερο...thanks to U
-
Πααααλι ξενύχτι ξεκινά τη ROM να περιμένω μια μαντινάδα θα σας πω την ωρα για ν'αντεξω. Άιντε λοιπον βρε Δημητρό καμε τα μαγικά σου κι απ'αυριο πουρνο πουρνο τα like θα'ναι δικά σου...
-
Μηπως υπαρχει η επιλογη να απενεργοποιηθει το αυτοματο "Καλωσοριζουμε" για καθε Νεο Μελος.Αφενος κουραζει οπτικα καθε φορα που μπαινουμε στα Νεα Μηνυματα να βλεπουμε τα περισσοτερα να αφορουν "Καλως Ηρθες"(και να μην απαντα σε πολλά απο αυτα ουτε το Νεο Μελος κιολας...), αφετερου,ως ειθισται αν καποιος θελει(καλο ειναι να θελει γιατι σε μια παρεα μπαινουμε...)κανοντας την εγγραφη στο Φορουμ,ας ανοιγει ενα Τοπικ ο ιδιος "Καλως σας βρηκα"και να λεμε τα σχετικα εκει... Πώς το βλεπετε;
-
Τώρα χωρίς Updater.Κατεβάζεις την ROM. Την μετονομάζεις update.zip Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου. Σβήνεις το τηλέφωνο Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery. Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια. Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+) Eπιλέγουμε Flash ROM from SDCard2 Κινούμαστε πάντα με το Volume (-) Eπιλέγουμε το update.zip με το Volume (+) Περιμένουμε να κάνει το Flash. Οταν τελειώσει, αν δεν κάνει Reboot μόνο του, πη…
-
Παράθεση από GoergeTheCreator: “Καλησπέρα παιδιά . Το κινητό μου το έχω γύρω στη μια εβδομάδα και δεν έιχα πολύ χρόνο να πειραματιστώ μαζί του. Μέχρι σήμερα οι εντυπώσεις ήταν γενικά θετικές αλλά σήμερα έχει ξεσκιστεί να μου βγάζει ανεπαρκης διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης. Το εντόπισα όταν προσπάθησε να κάνει αναβάθμιση σε κάποια προγράμματα με αστείο μέγεθος των 1-20mb Ψάχνω όλη μέρα στο ιντερνετ , δοκίμασα ένα σκασμό τρόπους να λύσω αυτό το bug αλλά πλέον έχω σκάσει. Το κινητό μου είναι rooted μ…
-
Μενού "συσκευές"
ΜήνυμαΣυμφωνω απολυτως τοσο στην σωστη κατηγοριοποιηση οσο και στην επιτηρηση και διορθωση αν απαιτειται προς αυτη την κατευθυνση.Οσο αυξανονται τα μελη-κινητα-διαφορές στα "θελω" τοσο πιο χαοτικο και δυσκαμπτο θα γινεται ενα "γενικης υλης" Φορουμ αλλά και τοσο πιο διαφωτιστικο και χρησιμο ενα εξειδικευμενου περιεχομενου και πληροφοριων miui.gr... συμφωνω λοιπον και επαυξανω
-
Κλεισιμο εφαρμογων
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Mόνο FastBoot ROM θα σε σώσει,,,,” Για πες το και πιο "Ελληνικα" για οσους δεν ειμαστε εξπερτ οf mobiles...
-
Ως λατρης τού minimal και λιτου σε ορισμενες των περιπτωσεων,θα ηθελα να μαθω εαν και πώς μπορω,να διαμορφωσω την Επιφανεια Εργασιας στο Redmi Note ετσι ωστε να το κανω οσο πιο minimal γινεται. Με ενδιαφερουν δυο παραμετροι: Κατα πρωτον να περιορισω τα εικονιδια.Δηλαδη να μπορεσω αντι των πολλων εικονιδιων που εμφανιζονται-αφου δεν εχει το android κλασσικο υπομενου ωστε να μπαινεις εσυ να τα βλεπεις απο το κεντρικο περιβαλλον εργασιας,αλλά λογω MIUI αναγκαστικά εμφανιζονται στην εξωτερικη επιφαν…
-
Παράθεση από ktsak: “Στο δικο μου Note παντως δε βρισκω καποιο θεμα με το σημα με την 3.14 !!! Ειμαι με Cosmote και στις 2 καρτες 8o” Ανταλλασω Note με Note...σε ενδιαφέρει; χαχαχα
-
H 3.14 σε σχέση με τις προηγούμενες rom μού δημιουργεί πολύ περισσότερη αστάθεια στο σήμα δικτύου... πιο αδύνατο σήμα. Redmi note & Vodafone... Επίσης παρατηρώ οτι με πετάει εξω απο εφαρμογές κ διαδίκτυο... Χωρίς εννοείται να το επιλέγω...
-
MIUI Theme Editor 3.3.29
ΜήνυμαΩραια...εμαθα και Κινεζικα ...και οταν...δηλαδη ετσι οπως βλεπω να κατεβαζει...οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοταν με το καλο κατεβει το θεμ κριεϊτορ και φτιαξω ενα θεμα...πώς μπορω και πού να το ανεβασω για να ειναι δυνατό και σε αλλους που το θελουν να το κατεβασουνε;Οπως αυτα που εχουμε εμεις δυνατοτητα μεσα απο το κινητο;... ...ή δεν;...απλα φτιαχνουμε ενα θεμα και τρεχει μόνο στο δικο μας;Και...δηλαδη θα τρεχει και στο δικο μας;Γιατι κατι διαβαζω σχετικα οτι για να τρεξει σωστα…
-
MIUI Theme Editor 3.3.29
ΜήνυμαΣτα Αγγλικα δεν εχει download?Γιατι παταω στο λινκ αλλά μονο Κινεζικα βλεπω