Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 297.

• Πρόσεξα οτι αλλαζοντας ενα θεμα και εγκαθιστωντας ενα αλλο οι Προσφατες Κλησεις εμφανιζονται μονο με τον αριθμο(ενω ειναι αποθηκευμενες στη συσκευη μου ως Επαφες γνωστες)αλλά οταν ξανακαλεσω μια απο αυτες,την εμφανιζει με τα στοιχεια της κανονικα...τι μπορει να προκαλει κατι τετοιο;...

• Παράθεση από Bodai: “ Το πακέτο είναι τελωνείο και περιμένει εκτελωνισμό!! Την έχω πατήσει με την dhl!! Πάρε τηλ να μάθεις σε ποιό τελωνείο είναι γιατί εγώ λόγω Θεσσαλονίκης πλήρωσα εκτελωνισμό και την αμοιβή του εκτελωνιστή τους 85 + 23%.” DHL- Feddex- UPS... καποιες απο τις Εταιρειες Μεταφορων που περνάνε ΠΑΝΤΑ Τελωνειο...και καλο ειναι να τις αποφευγουμε για την εισαγωγη της συσκευης που μας ενδιαφερει!!! Καλυτερα με απλο ταχυδρομειο πχUSPS,China Post,EMS,Singapore Post κλπ...γιατι εκει ειμασ…

• Redmi Note 1W

mAthosalas - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παράθεση από parmenion: “ Πάντως το κινητό είναι φορτωμένο με εφαρμογές ίσως έτσι δικαιολογήται το σκόρ στο antutu ” Kι εγω αυτο βλεπω..Ενω το σκορ ητανε στα 27.000κάτι οταν το πηρα,τωρα που ειναι φορτωμενο με εφαρμογες κ παιχνιδια και η διαθεσιμη RAM εχει κατεβει,βλεπω κ Antutu X score απο 24.000-26.000...και εχω κ το Clean Master για καθαρισμα... ...φυσιολογικο μού φαινεται ενώ βεβαια το κινητο ισως και να μην εχει επηρεαστει καθολου σε ταχυτητα ανταποκρισης ενω δε βλεπω ουτε κολληματα ή διστα…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που κόλλησε σε τελωνείο ? Ακόμη να βγάλω άκρη μαζί τους....” Eαν ο Παραληπτης εχει δηλωθει Εταιρεια(δηλαδη Εμπορικη Συναλλαγη) και οχι Ιδιωτης υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο Εκτελωνισμου και εξτρα κοστολογηση...εαν οχι και περιμενεις παραλαβη ως ιδιωτης ειναι κατα 99% σιγουρο οτι δεν θα πληρωσεις τιποτα εξτρα και απλα εχεις πεσει σε παραλαβη με μεγαλο ογκο για διεκπεραιωση προς τον ιδιο προορισμο...

• Redmi Note 1W

Μήνυμα

Παράθεση από parmenion: “Μουλάρωσε αν πατήσω Volume (-) και Power ταυτόχρονα με πάει σε κινέζικο μενού με 7-8 επιλογές. Και μετά το χάος ήδη ξέρω 3 ξένες γλώσσες να μάθω στα 53 και κινέζικα!!! Έλεος” Σορυ για το σπαμ...χαχαχαχαχα να το ελαφρυνουμε και λιγο... μου θυμησες το ανεκδοτο που καθονται δυο βοσκοι σε ενα βραχακι κ περνανε δυο τουριστες και ρωτανε: Ντου γιου Σπικ Ινγλις;" "Α" απαντανε οι βοσκοι.. "Παρλεβου Φρανσε" "Α" απαντανε παλι "Σπρεχεν Ντοϊτς" "Α" ξαναλενε "Παρλα Ιταλιανο" "Α" κοιτα…

• Καληνύχτα στην παρέα.Ξεκούραση μετα απο μια δύκσολη μέρα...Τα λεμε

• Επωνυμία της επιχείρησης : morefun_digi(ebay seller) Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : ebay seller Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note 1W (WCDMA) Ημερομηνία αγοράς : 04/06/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) :10 πολυ γρηγορη παραλαβη! (αποστολή 06/06/2014 και παραλαβή 18/06/2014 σε 7 εργασιμες -Με συστημμένο ΕΛΤΑ(EMS)χωρίς έξτρα έξοδα Τελωνείου) Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 11 ημέρες(7 εργασιμες) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : …

• Antutu score από τα xiaomi

mAthosalas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από CrisPaf77: “κανα κόλπο για πανω απο 36000 έχουμε;” Ναι...στειλε ενα Γραμμα στον ΑηΒασιλη...κι αμα σου απαντησει θετικα μην ξεχασεις να του πεις οτι εμεις με το Note τον μισουμε

• Τα "καλούδια" του MIUI...

mAthosalas - - Tips & Tricks

Μήνυμα

Χρησιμο ποστ,καποια δεν τα ηξερα,το Νο1 το πετυχα τυχαια...θενκς

• Παράθεση από MIUI_ART: “ Στο 70% του upload, ετοιμάζω τα Post, και προχωράω στο επόμενο upload. Συνήθως θέλει περίπου 10 λεπτά να τελειώσει, αλλά εαν κάποιος με το που δει το post αρχίζει το Download, αν έχει γρήγορη σύνδεση, μπορεί να ξεπεράει το upload μου προς τον Server, και να έχει στο τέλος corrupted Zip... ” Οπότε εχω τρεις επιλογες: 1.Περιμενω λιγο παραπανω την επομενη φορα 2.Τηλεφωνώ στον πάροχο και τους ριχνω ενα κραξιμο που μου εχουνε δώκει γΛηγορη συνδεση 3.Κοιμαμαι λιγο νωριτερα τα …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Υπάρχει περίπτωση να κατεβάζετε την ROM πριν ολοκληρωθεί το Upload στον Server, με αποτέλεσμα να έχετε κατεστραμμένο ZIP....” Αρα επειδη μού το εχει κάνει διπλή φορα,αλλά και τις δυο κατεβασα το αρχειο σχεδον αμεσα αφου ειδα οτι δημοσιευτηκε το "ROM approved"μηπως να περιμενουμε λιγο χρονικο διαστημα(πόσο;...)μετα τη δημοσιευση ε;...

• Ποιό GPS για το Hongmi ?

mAthosalas - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ Δεν μπορώ να μιλήσω πιο καθαρά, καταλαβαίνεις , ότι είπα επιτρέπεται ” ...mills_pepperPackages.png

• Παράθεση από tkvkp: “Μετά από 3 συνεχόμενα κατεβάσματα, περαστηκε χωρίς πρόβλημα.” Επειδη το εχει κάνει και σε μενα αυτο,να την κατεβαζω δηλαδη να την εγκαθιστω αλλά να ΜΗΝ την δεχεται κ αναγκαζομαι μετα να ξανακατεβασω και κανοντας ιδια διαδικασια εγκαταστασης με πριν να την δεχεται κανονικα....Γιατι συμβαινει αυτο; Μπορει να πει καποιος απο τα παιδια που την "μαγειρευετε";...Κανουμε κατι λαθος στην εγκατασταση ή "φυσιολογικο" ειναι;

• Ποιό GPS για το Hongmi ?

mAthosalas - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Παράθεση από Constantinos: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Constantinos: “...δεν φαίνεται πουθενά ο φάκελος εγκατάστασης. ” 3. Τέλος, ο ES file manager βρίσκει τα ΠΑΝΤΑ (ακόμα και κρυφά αρχεία) με ένα απλό search... Μήπως να δοκίμαζες να έψαχνες με τον ES για τον "εξαφανισμένο" φάκελο?” Εχω κατεβάσει και τον ES File Manager (έχει και δικαιώματα root) και δεν τον βρίσκει ούτε αυτός.” Ακομα και χωρις τον ΕS,οταν κανεις κλικ πανω στον Φακελο "Αρχεια" και ανοιξει,πατωντας απο τα 3 κουμπια της συ…

• Οκ τρεχουμε με 3.14 πλέον. Κάποια θέματακια απο την προηγούμενη που έχω ηδη αναφέρει στο σχετικό τοπική τα έχετε τσεκαρει;

• Κι έλεγα να την πέσω για ύπνο αλλά Τσάσακ...να παλι romεο θα την βγάλω.Καφέ λοιπόν κ αναμονή να κατέβει η 14 κ βουρ στο Note... Keep the good work guys.........thanks

• Παράθεση από stathis: “Το navigon απαιτει s/n για να δουλεψει και οχι s/n του τυπου 0123456789abcdf.. Το s/n δεν εχει καμμια σχεση με το gps. ” Το S/N που αναγραφεται στη συσκευη λες ή το ΙΜΕΙ?ειλικρινα δεν το καταλαβα ...αν θελεις το εξηγεις λιγο παραπανω για οσους δεν γνωριζουμε

• Παράθεση από stathis: “Το gps του redmi note εχει μεγαλη ακριβεια και το Navigon παίζει γιατι εχει s/n κανονικο οχι 0123456789abcdf....” Σε τι σχετιζεται το S/N με την λειτουργια τού GPS?...Το εχουμε αναφερει νομιζω γιατι μια συσκευη μπορει να εχει S/N 123456789AΒCDEF σε αλλο ποστ κ τοπικ.

• τι ειναι αυτα

mAthosalas - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Το πλαστικο κιτρινο ειναι ενα stand τής συσκευης για να βλεπεις πχ.ενα βιντεο και να στεκεται η συσκευη και η "καρφιτσα" ειναι dust stopper και μπεινει εκει που κανονικα τοποθετεις τα 3.5mm ακουστικα,οταν ειναι κενο για να μην επιτρεπει να περνά σκονη μεσα στη συσκευη...:)

• Παραλαβή redMi Note

Μήνυμα

Οκ και πολυ καλα κάνεις,δεν χανεις τιποτα βεβαια να τσεκαρεις και τους αριθμους ετσι για να εισαι πιο "πλήρης".