Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 297.
-
Παράθεση από Arturius79: “Υπάρχει τελικά κάποιος που να ξέρει αν παίζει το navigon στην συσκευή αυτή και τι απόδοση έχει το GPS της;” Εχω εγκαταστησει στο Note το Navigon το οποιο μια χαρα επαιζε δεν βρηκα καποιο θεμα ή κολλημα...Το GPS κλειδωνε σε ελαχιστο χρονο,απο 2 εως 5 sec.
-
Ενημερωνω.Άλλαξα το θεμα στο Note χθες και το προβλημα στις Προσφατες Κλησεις δεν υπαρχει εδω.Βλεπω κανονικα και αριθμο τηλεφωνου και αν ειναι καταχωρημενη Επαφη τα στοιχεια της... Τωρα εχω σε εφαρμογη το "mood"θεμα αυτο δηλαδη 6STuK6z.png ενω το προβλημα το ειχα με το παρακατω (στα Κινεζικα το Ονομα και δεν το κατεχω ) P7oOPKp.png και τα δυο θεματα τα εχω κατεβασει(μαζι με άλλα ακομη)ολα απο το επισημο MΙUI μαγαζακι...
-
Εγκαταστάθηκε η 3.13 στο Note κ βλέπω καποια θέματακια: 1.Στο εικονίδιο "τηλεφωνο" στη λίστα πρόσφατες επαφες εμφανίζεται μονο ο αριθμός κλήσης ενω δεν εμφανίζει στοιχεία επαφής αν κ τις έχω αποθηκευμένες.Σε όλες με το #fixer έχω βάλει το πρόθεμα +30 ενω η αποθήκευση είναι ως gmail επαφες. 2.Εικονίδιο email αν κ χτυπάει ενημερωση εισερχομένου mail όταν κλικαρω πανω ΔΕΝ μου ανοίγει καθόλου στο λογαριασμό email. 3.Επίσης ενα θέμα ,δεν εμφανίζει τα εμοτικον για εισαγωγη στο ποστ που θέλω να κανω,εν…
-
Eχω ενα θεμα με το εικονιδιο "email".Δεν μου ανοιγει καν τα email απο εκει...Μονομπορω να μπαινω στο mail μου απο το εικονιδιο gmail που εχω κατεβασει απο app store.Φταιει κατι στην 3.13;Ή κατι αλλο;
-
Δεν μπορεί να υπάρχει ως επιλογή σε μια βελτιωμένη ROM;
-
redmi note
ΜήνυμαKαλη παραλαβη κ οπως κ να'χει θα την περασεις.Ενα ειναι το ΣΙΓΟΥΡΟ...οτι θα σε τρελλανει η συσκευη!..... ...εχω κι ασχολουμαι επι 3ημερο κι ακομα δεν εχω σταματησει...
-
redmi note
ΜήνυμαΟχι δεν την εγκατεστησα με TWRP... Η διαδικασια απλη... 1)Κατεβασα την ROM απο το σχετικο λινκ στον Η/Υ 2)Την μετεφερα απο εκει στην εξωτερικη SD του Note μεσω USB 3)Επελεξα το εικονιδιο ΄¨Ασφαλεια"-->"Αναβαθμιση" στο Note 4)Mε το αριστερο απο τα τρια πληκτρα στο εμπρος κατω μερος της συσκευης επελεξα "Επιλεξτε πακετο εγκαταστασης" 5)Επελεξα τη ROM που ειχα μεταφερει στην SD καρτα και στη συνεχεια εκανε εγκατασταση πολυ απλα μόνο του και με επανεκκίνηση που εκανε το ιδιο επισης, ηταν κομπλε
-
Xωρις καποιο προσθετο προγραμμα ή εφαρμογη στο Note,μπορουμε να ρυθμισουμε/επιλεξουμε εμεις την αποθηκευση αρχειων φωτο κλπ στην εξωτερικη SD και οχι στην εσωτερικη μνημη;Γινεται αυτο;
-
Κοντα στα άλλα,ενα απο τα χομπι,ισως απο τα αγαπημενα μου χομπι,ειναι η ενασχοληση με την ερασιτεχνικη Φωτογραφία...Φωτομανία δηλαδη...και συνδιαζομενο και με το κινητο που πλεον σημερα δινει πολυ καλες δυνατοτητες τοσο φωτογραφησης οσο και φορητοτητας,ωστε να το εχουμε παντου μαζι και να αποτυπωνουμε τη "στιγμη" σκεφτηκα μηπως χωραει στο Φορουμ μια ξεχωριστη κατηγορια "Φωτογραφια"...Φωτογραφιες μεσα απο τις Συσκευες μας ωστε να μοιραζομαστε δυνατοτητες συσκευης,στην αποτυπωση και στο "κλικ" γεν…
-
TWRP 2.7.0.0
ΜήνυμαΟκ ευχαριστω θα το δω με την ησυχια μου το μεσημερακι...:)
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από mAthosalas: “Κατεβαζω την GTV 3.13.0 να εγκαταστησω.Το εχει κάνει ηδη καποιος;Αποψεις;...” Ποια 3.13.0 ? Δεν ειχα δει οτι βγηκε η 3.13.0 για το Note !!!!!! Αντε για βαλτη να μας πεις εντυπωσεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ” Φρεσκια Φρεσκια... Την εβαλα και ειναι μια χαρα...
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “ Sygic... θα σου καλύψει τις ανάγκες!” Δεν θελει δεδομενα ή συνδεση wifi για να λειτουργει να υποθεσω ε;...Το κατεβαζω απο Play Store εγκαθιστω με Χαρτη και φυγαμε;... Κατι ειδα για επι πληρωμη Χαρτες;;;.....
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Εγώ έχω το Sygic Europe και δεν το αλλάζω με τίποτα.. [googleplay]Sygic Europe[/googleplay]” To εχεις συγκρινει μηπως με Navigon;Ποιο ενημερωμενο;Πιο καλο;...Εγω δουλευω Navigon στο Note και το βλεπω αρκετα καλο...βεβαια δεν εχω υποψη καποιο αλλο για android.Ειχα σε ενα PDA το igo8 και ηταν καλυτερο απο το Navigon αλλά δεν το βρηκα για αναλυση οθονης τού Note και android λειτουργικο οπότε κατ'αναγκη πηγα στο navigon... Να πω οτι δεν εχω wifi όποτε θελω-και ποσο μαλλον σε …
-
redmi note
ΜήνυμαΚατεβαζω την GTV 3.13.0 να εγκαταστησω.Το εχει κάνει ηδη καποιος;Αποψεις;...