Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 297.

• TWRP 2.7.0.0

mAthosalas - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Tι ακριβως κανει αυτη η εγκατασταση;Τι ειναι το TWRP και σε τι μας ωφελει στο Note;Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι δεν γνωριζω;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : H νέα ROM GTV-3.13-Stable23 για το RedMi Note WCDMA είναι έτοιμη για Download. => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable23-Hellas-GTV-3.13.0.zip - Προσθήκη Swiftkey Πληκτρολογίου - Προσθήκη πλήρως μεταφρασμένου MiKey - Προσθήκη των αλλαγών της μετάφρασης ” ” Την καλυτερη Καλημερα & Καλο Μηνα μάς ειπες...:)

• Τις Επαφες τις αποθηκευω στο Google παντα.Στην SIM εχω ενα backup απο οσες θεωρω πιο σημαντικες που δεν θελω να χαθουν...και δεν τις πειραζω αυτες ειναι μονιμα εκει. Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι αυτος ο συγχρονισμος που δεν στελνει Επαφες απο το κινητο στο Gmail αλλά μου σβηνει τις Επαφες του Κινητου καθε φορα που συγχρονιζει και μού στελνει αυτες που εχω στο Gmail.Γιατι το κανει αυτο;Ξερει καποιος? Δεν το εχω το προβλημα μονο στο Note αλλά το ειχα και νωριτερα σε Haier και σε Xperia ....???!!!Και εχω αναγ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Βρές το MiCloud και στις επαφές ακύρωσε τον συγχρονισμό επαφών. Αυτό βέβαια σε περιπτωση που θέλεις συγχρονισμό επαφών ΜΟΝΟ από Google.” Το εκανα.Τι θα κερδισω με αυτο;

• Παράθεση από GR_Macedon: “Όταν περνάς μια επαφή στο κινητό στην αποθήκευση της επιλέγεις το λογαριασμό του Gmail;” Ναι οταν προσθετω "Νεα Επαφη" με ρωταει αν θελω μονο στο τηλεφωνο ή στο Google και επιλεγω παντα Google

• Εχω μια ερωτηση σχετικα με τον συγχρονισμο συσκευης Android με το PC και τον λογαριασμο Gmail,οσον αφορα τις Επαφές Τηλεφωνου. Το (μεγαλο...)προβλημα που εχω ειναι το εξης.Εχω απενεργοποιησει τον αυτοματο συγχρονισμο αναγκαστικά ,διοτι καθε φορα που συγχρονιζεται κινητο κ Gmail,επιλεγει και παει μονόδρομα τις Επαφές απο το Gmail λογαριασμο(τις αποθηκευμενες στον Υπολογιστη δηλαδη)στο κινητο.Αποτελεσμα αυτου ειναι να χανω ολες τις νεες Επαφες που εχω αποθηκευσει στο κινητο!!! Εγω θελω να μπορω να…

• redmi note stable 23 gtv 3.11

Μήνυμα

Γιατι αποεπιλεγεις την επιλογη wifi?

• redmi note

Μήνυμα

Eυχαριστω Οτι μπορεσα να μαθω,εφοσον ειναι χρησιμο για ολους,απλα το μοιραστηκα και χαιρομαι αν βοηθα.

• redmi note

Μήνυμα

Επ ευκαιριας δοθείσης και μιας κ εδω και μερικες μερες εχω στα χερια μου ενα Redmi Note καθισα και ασχοληθηκα λιγο(λιγο...)μαζι του για να μαθω πόσο αυθεντικο ειναι...ΝΑΙ το αξιζει και μου κεντρισε το ενδιαφερον γι'αυτο κ ασχοληθηκα... Παμε λοιπον καποια πραγματακια που εμαθα...και ισως βοηθησουν κι αλλους! Κατ'άρχας...υπαρχουν 2 διαφορετικες εκδοσεις Redmi NOTE. Το ενα ειναι με 1GB RAM CPU 8πυρηνο στα 1.4 GHz Cortex A7 και το αλλο στα 2 GB RAMCPU 8πυρηνο και τρεχει στα 1.7 GHz Cortex-A7 κλικ ΕΔ…

• redmi note

Μήνυμα

caeser,ειδα το βιντεο...1. Εχω ακριβως ιδια συσκευασια,ιδιο επισης "οπτικα" τηλεφωνο-γιατι δεν ξερω αν εχει διαφορες αυτο στο βιντεο με το δικο μου -αλλά οπτικα βλεπω ιδια. 2. Το κουτι συσκευασιας το ιδιο,αυτο το ανακυκλωμενο χαρτι τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα. 3. Μεσα στη συσκευασια τον ιδιο διαιρουμενο USB/πριζας φορτιστη,ιδια μπαταρια(μεγεθος χρωμα),ιδια συσκευη,διπλη SIM,υποδοχη mini sd card,με την διαταξη καρτων,ιδια(στα Κινεζικα)manual-,ολα ιδια. 4. Οταν ανοιξε αυτος το κινητο,φαινοντα…

• redmi note

Μήνυμα

Δεν το έστειλα πίσω για την ώρα... Το ξανά έβαλα σε χρήση. Έχω σχεδόν πεισθεί οτι οφείλεται η φλασαρισμενη ROM για τον S/N μέσα στη συσκευή...το προχωράμε κ βλέπουμε... MIUI art κάτι ρώτησε για τον 20ψηφιο...Εχεις κάποια βοήθεια σχετικά με αυτό?...

• redmi note

Μήνυμα

Κι εμένα Κινέζικα βγάζει ...

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Το κουτί είχε ένα Sticker που το ξύνεις και από κάτω υπάρχει ένας 20ψήφιος αριθμός ?” Ναι(...θυμισε μου το Ονομα σου)...

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mAthosalas: “δεν θα επρεπε ομως να αναγραφεται το S/N που εχει στα barcodes και μεσα στη συσκευη;” Κάτσε γιατί τώρα μπερδεύτηκα,,,, Αλλο S/N έχει το κουτί + ΙΜΕΙ και άλλο S/N + IMEI έχει τυπωμένο το Sticker στην συσκευή κάτω από την μπαταρία ?Δηλαδή δεν είναι μόνο θέμα λάθους S/N από την ROM ?…” Οχι.Το ΙΜΕΙ & S/N ΚΑΙ στα δυο αυτα σημεια(δηλαδη στο κουτι συσκευασιας και στο αυτοκολητο πισω απο τη μπαταρια)ειναι ολοϊδια.Ειναι μαλιστα αυτα που βαζοντας τα στο ch…

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “Αυτό σημαίνει ότι εκείνη η rom διαβάζει το s/n αλλά αυτή που φοράμε τώρα δεν μπορεί να το διαβάσει. Αυτό και μόνο. Για μένα κάνεις λάθος που το στέλνεις. Πόσο το πήρες; Μήπως το θέλει κάποιος από εδώ! Κρίμα είναι να πάει πίσω.” ...δεν ειμαι καθολου σιγουρος που το στελνω πισω...ειλικρινα το λεω.Σε ολα το Note φαινεται ΟΚ ακομα κ στο check στην Xiaomi στο ειδικο χωρο που εχουν,αλλά "μου'κατσε" αυτο με το S/N εντος της συσκευης και κολλησα περι μη αυθεντικοτητος...Ειλικρινα τ…

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ Το S/N της κάθε συσκευής είναι hardcoded = γραμμένο σε chip και δεν μπορεί να αλλάξει με software. Oύτε είναι δυνατόν με κάθε ROM να έχουμε και διαφορετικό S/N. ” Πώς εξηγεις οτι ενω το S/N της συσκευης μου εγραφε 123456789ABCDEF με τη ROM που παρελαβα εγινε το εξης.Οταν εβαλα την MIUI ROM 3.10 που λεγαμε πιο πανω στην κουβεντα μας,το S/N παρεμεινε το ιδιο...Οταν χθες εβαλα την 3.11 ειδα να εμφανιζεται ως S/N αλλος;(αν σε ενδιαφερει και παιζει ρόλο να σου ξαναβρω ποιος η…

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mAthosalas: “Εστειλα και "αναφορα" επι του θεματος για να επιληφθει η Συντονιστικη Ομαδα αλλά δεν εχω καποια απαντηση.” Βρε, έστειλες αναφορά για δικό σου post, και εγώ το έσβησα γιατί θεώρησα πως έκανες λάθος... ΑΝΑΦΟΡΑ = αναφέρουμε συνήθως κάποιο μέλος ή posτ που έχει γίνει, το οποίο και παραβιάζει ευθέως τους κανόνες του φόρουμ. Εσύ μου έστειλες αναφορά για τον εαυτό σου, (δικό σου Post), και γι'αυτό θεώρησα πως το έκανες καταλάθος.. :D” Οχι,κανονικα την ε…

• redmi note

Μήνυμα

Mα,εγω παρεθεσα την απαντηση του Κινεζου πανω στο θεμα S/N και μού απαντηθηκε ηδη οτι ειναι αδυνατος ο λογος που μου εδωσε....θεωρησα λοιπον οτι ο Κινεζος με δουλευει και αντι για Note μου εστειλε ενα αριστο αντιγραφο...

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mAthosalas: “Τωρα...ή καποιος με κοροϊδευει Κινεεζικα ή κατι μυστηριο παιζει...Ελυσα το προβλημα με το S/N που αναγραφεται στη συσκευη!!!” Δεν μας λες και εμάς να καταλάβουμε τι έγινε ?” Παράθεση από mondeo: “Ναι για πες μας....” Το αρχικο μου μυνημα,ηταν αλλο αλλά δεν ξερω γιατι και πώς τροποποιηθηκε...Εστειλα και "αναφορα" επι του θεματος για να επιληφθει η Συντονιστικη Ομαδα αλλά δεν εχω καποια απαντηση. Εγραφα λοιπον,οτι οταν μετα τη διαβεβαιωση σας,πως μ…

• redmi note

Μήνυμα

Τωρα...ή καποιος με κοροϊδευει Κινεεζικα ή κατι μυστηριο παιζει...Ελυσα το προβλημα με το S/N που αναγραφεται στη συσκευη!!!