Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 297.
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Γιατι οχι GoSMS Pro ? Και 160 χαρακτηρες και 2καρτο ;)” Δεν θέλω να πληρωσω αγορά κάποιας... Η 8sms τρέχει σε μας ή θέλει kitkat?
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Στις Ελληνικές εκδόσεις, δεν έχει φτιαχτεί η εργοστασιακή εφαρμογή για να στέλνει με 160 χαρακτήρες; ..” Ως 70 Ελληνικους χαρακτηρες μπορω στο δικο μου...
-
redmi note
ΜήνυμαΤο 8sms λειτουργεί στο Note μας;
-
To 8sms λειτουργεί σε Redmi Note;
-
Στο Note3 φίλης,εφυγε(επεσε)το κεντρικο Home Button που εχει κατω στο κεντρο στην Οθονη.Γνωριζει καποιος τη διαδικασια αλλαγης;Ειναι απλο δηλαδη αλλαει μονο το κουμπι ή θελει αλλη διαδικασια; Απ'οτι βλεπω βρισκω ανταλλακτικο απο ιντερνετ αγορα... index.php Αλλαζει απλα;Πισω απο το κουμπακι τι γινεται;Μηπως θελει να βγει ολη η οθονη;Η samsung λεει οτι θελει 155€ για να το φτιαξει!!!!
-
Μια ερωτηση για το Note.Εχω μεινει στην ROM Stable30-Hellas-GTV-3.21.0 η οποια δουλευει μια χαρα...Απ'οτι καταλαβα(ισως και λαθος...)οι νεες εκδοσεις οι Ελληνοποιημενες 4.9.Χ ακομα δεν ειναι σταθερες για το Note με bugs και δυσλειτουργιες.Αναμενουμε λοιπον σταθερη εκδοση ROM ή καπου το χανω και δεν ειναι ετσι;... Στο ΟΤΑ updater στο Note,μού εχει ερθει ενημερωση για hellas 4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable30-Hellas-GTV-4.9.5.zip(έκδοση GTV-4.9.5) αλλά δεν εχω κανει λήψη κρατωντας σταση αναμονης λογω π…
-
Hongmi WCDMA Full ROM => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-4.9.5.zip (ROOT+TWRP) Redmi Note WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable30-Hellas-GTV-4.9.5.zip (Root με MIUI Patch) Παράθεση από MIUI_ART: “Διαφορετικά τηλέφωνα + Διαφορετικές ROM” Ποιες οι διαφορές μεταξυ τους;Εχει ειπωθει/γραφτει καπου γιατι παιζει να εχω χασει πολλα επεισοδια... Για το δικο μου Note ποια με ενδιαφερει; Ευχαριστω(πρωτ'απ'ολα...)
-
Το γυμνό ειναι παντα πιο...ερεθιστικο για τους αντρες...οπως και το διάφανο...η φαντασια οργιαζει και το εχεις μπροστα σου απροκαλυπτα ερεθιστικο και αισθησιακο...να χαϊδευεις καμπυλες,να χαζευεις γραμμες και απαραμιλλη ομορφια...γουσταρεις να το πιανεις στα χερια σου να το πασπατευεις να παιζεις μαζι του και ακομα και οταν το νοιωθεις καυτο δεν θες να το αφησεις απο τα χερια σου... ελα ομως που οταν ξεχασεις για λιγο το συναισθημα και θες να μην στη χουφτωνει κανείς αλλος ή αν σου πεσει να μην.…
-
Πρόβλημα με το GPS
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “παιδιά.. έχετε μια συσκευή που κόβει δικαιώματα όταν δεν πρέπει, και πρέπει εσείς να πείτε σε ποιες εφαρμογές πρέπει να δώσει.. αφήστε τα πειράματα και τα βίντεο στο YouTube, δείτε πρώτα τα δικαιώματα που έχετε δηλώσει είτε εσείς είτε αυτόματα, πράξτε αλλαγή αναλόγως προτιμήσεων και καλά ταξίδια.. φιλούρες..” Για πες μου...στο Note εχω αυτη την καρτελα για το GPS.Θελω να μαθω αν αυτα τα δικαιωματα τα εχω συνεχως ενεργα κρυβουν τιποτα εξτρα χρεωσεις για μενα...οταν τις εχω…
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Καλησπέρα, για όσους ενδιαφέρονται, σε πάρα πολύ καλή προσφορά υπάρχει από εδώ, Tempered glass screen protector για το Xiaomi Redmi Note, με κόστος μόλις 3,07€ !!! Εγώ παρήγγειλα ήδη 2......” Τι ακριβως είναι αυτό; Σε τι χρησιμεύει; Η ευαισθησία της οθόνης στην αφή επηρεάζεται;
-
Αρα ο εδω "οδηγός" δεν ισχύει πλεον...ευχαριστώ.
-
Γνωριζει κάποιος να πει σχετικα γιατι "φαγαμε πόρτα";...
-
Κατέβασα κάποια θέματα απο την σελιδα που λέμε,κ μετα τα πέρασα μέσα card reader στην sd του Note.Όλα σωστα στη συνέχεια,αλλά στο τέλος όταν επιλέγω ενα θέμα για εφαρμογή δεν με αφήνει κ βγάζει κατα σειρα τα 2 μηνύματα αυτά που φαίνονται στις συνημμενες φωτο...τι γίνεται; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1325/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1327/
-
redmi note
ΜήνυμαEγω εχω παρει ΑΥΤΗ η οποια ειναι πολυ καλη ποιοτικα και προστατευει το κινητο.Βγαζεις το λευκο καπακι πισω και κουμπωνεις το μαυρο.Και εχει μπροστα καπακι πολυ ομορφο(με το MI λογοτυπο εξωτερικα)το οποιο εσωτερικα εκει που ακουμπα στην οθονη εχει σουεντ υλικο για να μη χαρασει την οθονη.Αριστη εφαρμογη και προσωπικα μου αρεσει και οπως δειχνει
-
Τελικα...δεν μπορεσα να αντισταθω(φταιει και μια μεριδα κοντοσουβλι που ειχα παραδίπλα στην παγωμενη μπυρα μου... ).Εγκατεστησα την 3.21 μόλις.Στην υγειά μας βρε παιδια
-
Παντως στο Note η 3.20 παει μια χαρα,οπότε δεν βιαζόμαστε...χαΛΛΛαρά σε λεω...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν είναι πάντα απαραίτητο το Wipe αλλά συνήθως σώζει από αρκετά προβλήματα. Πρέπει όμως να το κάνουμε πριν το flash...” Εγω δεν εχω κάνει ποτέ Wipe,σε καμμια εγκατασταση/αναβαθμιση ROM. Τι "θεμα" εχω; Γιατι πρεπει να κανω wipe ενω τωρα που δεν εχω κάνει ποτέ δεν εχω δει κανενα θεμα με το κινητο; Μπορειτε να με διαφωτισετε;