Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 297.

• Προσοχη γιατι πηρατε φόρα με τα Mι4 Μι5 κλπ....οταν φθασετε στο Mi-16 μην χτυπησει κανείς...

• 3.19 και στο Note μου απο σημερα(ειχα μεινει με την 3.17 λογω των αρκετων bug που διαβαζα για 3.18.0 & 3.18.1)και ως τωρα στα check ολα καλως. Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε οσους τρεχετε για ολους μας

• Βαλε 3.19...μια χαρα στελνει μηνυματα.

• Παράθεση από cy67: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από cy67: “στις επαφές μου εμφανίζονται νέες επαφές 'οπου καταγράφονται emails.Γαι να γίνεται αυτό κάποια εντολή θα υπάρχει. Βρίκε κάποιος κάτι σχετικό?” Γίνε λίγο πιό σαφής να σε καταλάβουμε... Βγάλε και κανά screenshot, αν μπορείς, να δούμε το "πρόβλημα"... Οι νέες επαφές που εμφανίζονται στις επαφές σου είναι ...άγνωστες δηλαδή? Και που καταγράφονται τα e-mail τους? (είναι υπαρκά e-mails?) Εννοείς ότι μέσα στα στοιχεία της επαφής γράφει και τ…

• Oταν περνάμε μια νεα ROM αναβαθμιση,χανονται οι ρυθμισεις αυτες αυξησης της εντασης ηχου και πρεπει να ξαναγινουν;Ή δεν επηρεαζονται και παραμενουν ως ειχαν;

• Παράθεση από DownUnder: “Πως βγαζει κανεις σκρινσοτ;” Ή ετσι... t-mobile-samsung-galaxy-s-ii+taking+screenshots.jpg Ή (οπως στο Note μου) Πατωντας τα πλαϊνο κουμπι Volume Down + το κουμπι Power Button ΜΑΖΙ redmi_physical_buttons_20140306.jpg (γινεται και με 3ο τροπο πατωντας το Volume Down ταυτοχρονα) με το εμπρος κουμπι με τις τρεις οριζοντιες παραλληλες παυλες(διπλα στο Home button)

• Μηπως στο Note εχεις αλλαξει "Θεμα";...

• Οκ να'σαι καλα.Ισως με ενα τηλεφωνο να τους εξηγησεις ποιο ειναι το προβλημα μπας κ λυθει απο αυτους ως πιο αρμοδιοι.

• ΑΥΤΟ σε βοηθαει καθολου; Επισης στο Note για τσεκαρε:Ρυθμισεις/Δικτυα Κινητης/Εχεις ενεργοποιημενο "Παντα να λαμβανονται τα MMS";

• Και gift να γραψει ο Πωλητης επειδη στο Τελωνειο ανοιξαν το δεμα κ ειδαν τι εχει μεσα...δυσκολο να πεισθηκαν οτι ειναι δωρακι αρκετων € απο εναν αγνωστο μαγαζατορα...αλλωστε τα ξερουν μη νομιζουμε οτι το "gift" ειναι αφεση αμαρτιων...απλα κανουν το στραβο ματι στα μικρα και αν κατι ειναι "επιληψιμο" το σταματανε και εφαρμοζουν τα Νόμιμα...δυστυχως ή ευτυχως ετσι ειναι... Δεν παιζει με τιποτα να δεχθει ο πωλητης να "συμμετασχει" στο εξτρα κοστος...ουτε καν αν δεν εχει γραψει gift πανω αφου ξερουν…

• Παράθεση από Astrolabe: “Τελικά το δέμα εκτελωνίστηκε και μου ζητούν 72 euro, για δέμα 160 euro, δεν είναι μεγάλο το ποσό σε σχέση με τα 160 euro? Μπορώ να κάνω κάποια ένσταση στη τελωνειακή αρχή? Κάθε πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ.” Το ποσο ειναι τόσο και δεν μπορεις να το αλλαξεις...δασμοι-ΦΠΑ-εξοδα εκτελωνισμου... Δυστυχως δεν μπορεις να κάνεις τιποτα εκτός απο το να αφησεις το δεμα απληρωτο κ να επιστρεψει στον παραληπτη "κανοντας τον Κινεζο" οτι δε σε βρηκαν σπιτι να πας να το παραλαβεις........…

• Antutu score από τα xiaomi

mAthosalas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Νατο και το Note μου, με την 3.17 ROM...not bad(at all... ) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1036/ παρεμπιπτοντως οσο περνά ο καιρός τοσο και περισσοτερο το συμπαθω το Noteακι ...σούπερ ειναι!

• 3.17 κι εγω,τεσταρισμενη κανα 2ημερο τωρα και παμε μια χαρα...Μπραβο ρε παιδια για το τρεξιμο που εσεις ριχνετε για να απολαμβανουμε ολοι μας,απλά και χωρις κόπο(εμεις)!

• Παράθεση από DownUnder: “Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από spideman3: “Έχετε παρατηρήσει ότι στα μηνύματα που μας έρχονται (εισερχόμενα) δεν εμφανίζεται το όνομα αν και είναι αποθηκευμένο στις επαφές? Αλλά μόνο ο αριθμός.” ναι πρεπει να τα φταξεις με την εφαρμογη number fix για να βαλει το +30 μπροστα και μετα θα τα βλεπεις κανονικα” πως;;;” Eφαρμογη "Νumber Fixer",στο ειπε ηδη ...κλικ πανω της και στο κανει μόνη της...

• Καποια Χρησιμα σημεια επαφης,που τυχον θα μας φανουν πολυ Χρησιμα ως καταναλωτες και αφορουν τα Δικαιωματα που εχουμε ή που θελουμε να μαθουμε ποια εχουμε,ειναι τα παρακατω: - Συνήγορος του Πολίτη ______________ _________ 210-7289600_________ www.synigoros. gr - ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ____ _________ 1520, 210-3829640____ www.efpolis.gr - Ένωση Πολιτών Παρέμβαση ______________ __ 210-3612963, 3616254___ www.paremvassi .gr - ΕΚΠΟΙΖΩ (Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής)__ 210-330444__________ www…

• Παράθεση από Astrolabe: “Θέλω να κάνω άλλη μια ερώτηση. Άμα δε μου έχει έρθει το κινητό στις 45 ημέρες, μπορώ να ακυρώσω την αγορά? Η αγορά έγινε μέσω Pay Pal. Θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων ή θα μου πουν ότι το κινητό βρίσκεται στη χώρα του αγοραστή οπότε τα χρήματα δεν επιστρέφονται?” Κλικ ΕΔΩ

• Eπειδη αρκετοι επιλεγουμε το διαδικτυο για τις αγορές μας,και ως γνωστον τιποτα δεν ειναι αθωο οσο κι αν φαινεται,ανοιγω θεματακι για το πώς μπορει καποιος να διαφυλαξει το δικαωμα του να αγορασει κατι και να ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ κατα το δυνατον,οτι δεν θα εξαπατηθει. Στελνουμε μια παραγγελία μεσω ebay ή αλλου e-store και πληρωνουμε μεσω PayPal για να εξασφαλισουμε οτι τα χρηματα μας μεχρι να λαβουμε τη σωστη παραγγελία θα ειναι εξασφαλισμενα....Φυσικα επειδη δεν ειμαι μ@κακας να πιστεψω τοοοοσο ευκολ…

• Παράθεση από tora33: “ το χρειάζεσαι ? στο play store υπάρχουν πολλές εφάμιλλες και ίσως καλύτερες π.χ. play.google.com/store/apps/details?id=com.maildroid το mail δεν έχει σχέση με την rom, ξέχασαν να το βάλουν , την επόμενη φορά μπορεί να βάλουν άλλη εφαρμογή (δεν νομίζω , λέμε τώρα)” Το χρειάζομαι το mail ,αλλά ήδη έχω κατεβάσει το gmail κ τρέχω απο εκεί απροβληματιστα... Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mAthosalas: “.φάκελλος mail βέβαια πουθενά...” Τι εννοείς πουθενά φάκελλος mail ? το …

• Κατέβασα με ΟΤΑ την 3.16.1 αλλά αν και προχώρησε κ ολοκληρωσε διαδικασία εγκατάστασης αυτόματα,δυστυχως δεν εγκαταστάθηκε κ αυτόματα. Έτσι τη βρήκα εγω στον φάκελλο ΟΤΑ κ την πέρασα παραδοσιακά με το εικονίδιο αναβάθμιση. Το ΟΤΑ δεν δούλεψε λοιπον παρα μόνο για να με ενημερωσει κ να κατεβάσει την νέα αναβάθμιση...τα υπόλοιπα χειροκίνητα... Όλα βαίνουν καλώς κατα τα λοιπά...φάκελλος mail βέβαια πουθενά...