Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Διόρθωσε και το προφίλ σου...έχεις βάλει λάθος συσκευή ” στη συνεχεια τι μπορω να κανω; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23214/
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαRedmi Note 3 Pro - Kenzo
-
Μήνυμαγεια, εκανα αναβαθμιση αλλα δεε με αφηνει να μπω στο MiPCSuite διοτι μου ζηταει αναβαθμιση του τηλεφωνου redmi 3. το τηλεφωνο ομως μου εμφανιζει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες αναβαθμισεις. τι γίνεται;
-
Μήνυμαγεια σας, γιατι δε με αφηνει Marshmallow 6.0 να δωσω εγκριση σε καποιες εαρμοογες και μονο την αρνηση μπορω να χρησιμοποιήσω; π.χ. δεν μπορω να ενεργοποιησω την πυξιδα διοτι μου βγαζει ενα πλαισιο με απορριψη ή εγκριση αλλά η έγκριση δεν πατιεται.
-
χαλασε;
Μήνυμαευχαριστω, τελικα καταφερα να βαλω την ελληνικη rom ευχαριστω για το χρονο σας
-
χαλασε;
Μήνυμαμπηκα στο twrp
-
χαλασε;
Μήνυμαοχι κανει επανεκκινηση και εμφανιζει το σημα ΜΙ και τιποτε αλλο μπηκα στο twrp
-
χαλασε;
Μήνυμανα δοκιμασω, αλλα νομιζω πως οχι δεν το βλέπε ικαν το adb ουτε καν κλεινει μονο σε fastboot
-
χαλασε;
Μήνυμαμπηκα στο twrp εκααν wipe και δεν ειχα βαλει στο κινητο την ελληνικη rom οποτε πανικοβληθηκαα κα ιεκανα recovery? τωρα δειχνει μονο ΜΙ και τιποτε αλλο
-
χαλασε;
Μήνυμαεκανα ολη τη διαδικασια και πηγε πολυ καλα, αλλα στο τελος καταλαβα οτι δεν ειχα βαλει στη μνημη την ελληνικη rom και του εκανα reboot. τωρα το μονο που κανει ειναι να εχει το σημα της ΜΙ και τιποτε αλλο. τι γινεται στη συνεχεια; δεν μπορει να το δει και μεσω adb.