Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.
-
Παράθεση από panahss: “Έχω το mi4c κ από το την αλλαγή σε Android 6 στην κατάσταση γράφει ακόμα 5. Θα έχω θέμα με την αναβάθμιση; Επίσης ο bootloader δεν ήταν κλειδωμένος υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει; ” Αυτό εννοω !
-
Έχω το mi4c κ από το την αλλαγή σε Android 6 στην κατάσταση γράφει ακόμα 5. Θα έχω θέμα με την αναβάθμιση; Επίσης ο bootloader δεν ήταν κλειδωμένος υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει;
-
Από χθες σε mi4c έχω παρατηρησει πολύ αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και θερμοκρασία. Έχει κανείς κάτι παρόμοιο;
-
Ούτε στο κάδο μπορώ να το στείλω., ούτε από την εφαρμογή στο playstore, ούτε μέσα από τις ρυθμίσεις στο φάκελο εφαρμογές
-
Δεν μπορώ να το διαγράψω! Θέλει κάποιο συγκεκριμένο τρόπο
-
Τι μπορώ να κάνω; τώρα φοράω την 6.11.24
-
Για κάποιο λόγο το supersu έκανε αναβάθμιση από playstore. Θα έχω θέμα αν περάσω την ρομ; για mi4c μιλαω
-
Παράθεση από NikoSoti: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από NikoSoti: “@MIUI_ART Ποιό ήταν το πρόβλημα τελικά και κράσαραν όλα; ” Δοκιμάστε την πρώτα αν είναι οκ.Στο Xiaomi.eu δεν έγινε σωστό compile με τα δικαιώματα σε Google Services. ” ΟΚ προς το παρόν! Δεν έχει εμφανίσει ύποπτα σημάδια. Ανοίγει κάμερα, κατεβάζει σωστά από play store, κλπ =============== Νοε 27th 2016, 8:46pm =============== Παράθεση από panahss: “Ειχα το ιδιο προβλημα και δεν μπορω να κατεβάσω την fixed rom απο browser , ου…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Είναι έτοιμο το FIX της XTRVbeta1-6.11.24 ROM για το Mi-4C (Libra). Το Fix διορθώνει τα προβλήματα με τα FCs σε διάφορες εφαρμογές, και το πρόβλημα με την μη ανανέωση του καιρού (Weather.apk). Μπορείτε να κατεβάσετε την ROM από την αρχική σελίδα αυτού του νήματος.” Ειχα το ιδιο προβλημα και δεν μπορω να κατεβάσω την fixed rom απο browser , ουτε να την περασω απο τον υπολογιστη
-
@Souits κατεβάζω και περνάω τότε. ΥΓ. Ολόκληρο φόρουμ συντοπίτης βρέθηκε να βοηθήσει ?
-
Παράθεση από Souits: “@panahss Δλδ πια πιστεύεις πως είναι η διαφορά, του από πάνω, με το twrp που αναφέρεις;;;; ~~~ Μπαίνεις twrp και κάνεις απλά install στην ήδη υπάρχον...Που κολλάς;;;~~~ ” Απο πάνω εννοω όπως έκανα αναβάθμιση μέχρι τώρα την GTV μεσα απο το κινητο. Αλλιως απο twrp κανω τα παρακάτω βήματα? TWRP-Recovery A. Εκκαθάριση Dalvic Cache και Cache - Επιλέγουμε Wipe ==> Advanced Wipe ==> Dalvik Cache + Cache και Σέρνουμε το επιλογέα δεξιά για να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της c…
-
Τελικά από GTV 6.10.27 dev την ερχόμενη από πάνω ή από twrp.? Γιατί στο mail γράφει ότι μπορούμε από πάνω. . .
-
Επειδή πέρασε καιρός που έκανα flash από twrp, έχουμε κάνα οδηγό μη σας ζαλιζω;
-
Πρόβλημα με κλείδωμα οθόνης
panahss - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΕντάξει παιδιά όλα καλά ευχαριστώ