Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Πρόβλημα με κλείδωμα οθόνης

panahss - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παιδιά τα φώτα σας πήγα να βάλω κωδικό ξεκλείδωμα τις της οθόνης κ μόλις τον έβαλα έβγαλε αναφορά σφάλματος κ με πετάει στο κεντρικό μενού. Στη συνέχεια όταν μπαίνω στο μενού " κωδικό πρόσβασης" βγάζει αναφορά σφάλματος κ δεν με αφήνει να αλλάξω ή να βγάλω το κωδικό. Έχω την 6.7.21

• Παράθεση από chrdes: “@panahss power button και volume up ταυτόχρονα. Όταν μπεις σου δείχνει 3 wipes που ισοδυναμούν με factory reset. Κράτα backup θα σβήσουν τα δεδομένα. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 ” H Αναβάθμιση πέτυχε ! περιμένω τωρα το cloud να κατεβάσει όλες τις εφαρμογές ! Σας ευχαριστώ

• Μπορείτε να μου πείτε με ποια πλήκτρα μπαίνω στην TWRP κ πως κάνω factory reset?

• αυτο ρωτάω πως μπαίνω στο twrp και πως κάνω factory reset και wipes. Σας είπα είμαι άσχετος

• Αυτο ρωτάω, θέλει να κάνω απο την αρχή ότι έκανα κ την 1η φορά που έβαλα την ελληνική rom ?

• Είμαι κάτοχος του Μi-4c και έχω την MIUI 7.4 6.5.26 ποια είναι η διαδικασία να το αναβαθμίσω σε MIUI8 6.6.16/17 ? Mπορεί κάποιος να μου πως θα το κάνω βήμα βήμα γιατί είμαι ολίγον τι άσχετος?

• like like like ===== >>> Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• ONEPLUS 2 ONEPLUS TWO 4GB Qualcomm Snapdragon 810 1.8GHz Octa Core 5.5 Inch FHD IPS 2.5D Arc Corning Gorilla Glass Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool

• μου απαντησαν σχεδον αμεσως στο φορουμ πως οταν γινει επιβεβαιωση θα μου στειλουν τον κωδικό

• 10 μέρες πέρασαν κ ακόμα δεν με ξεκλείδωσαν. Σημερα ανοιξα θέμα στο forum αντε να δούμε...

• Έχουν πέράσει 5 μέρες απο την αίτηση ξεκλεδώματος. Πως θα καταλάβω ότι ξεκλέιδωσε η συσκευή? Θα έρθει κάποιο μυνημα?

• στο δικο μου mi4c που ειχε τη Multilanguage δεν αντιμετώπισα κανενα προβλημα στους 4 μηνες χρησης της... αλλα εδω κ 10 μέρες που έβαλα την ελληνική dev μου εχει πέσει το σαγόνι... άλλο κινητο εγινε

• εισαι πιο εμπειρος να απαντησεις σε αυτο... δηλαδη μέχρι να ερθει εγκριση να μην περασω την κινεζικη dev?

• κανένα πρόβλημα φίλε μου. Κατέβασα το unlock tool κ συνδέθηκα στο λογαριασμό μου. Επειδη το κινητο δεν είναι δικό μου δεν έβαλα sim αλλα έκανα log off απο το mi account απο τη δικια μου συσκευη κ συνδεθηκα στο note 3 κ έβαλα στη σελίδα τον αριθμό που ήρθε στο δικο μου. τώρα περιμένω 10 μέρες να πάρω την άδεια?

• Αρα αφού θα χρειαστεί να ξεκλείδωσω το bootloader η dev είναι μονόδρομος. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι λάθος κ να brickαρει το τηλέφωνο κατά την διαδικασία του bootloader γιατί λίγο με μπέρδεψε η διαδικασία ξεκλείδωματος; κ αν κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα στο λινκ πρέπει να κατεβάσω πάλι το unlock bootloader; Συγγνώμη αλλά είμαι εντελώς αρχάριος

• Ωραία την 2η φάση την έχω κάνει στο δικο μου mi4c πριν καμιά βδομάδα. Υπάρχει stable ελληνική rom κ αν υπάρχει θα πρέπει πάλι να ξεκλειδώσω το bootloader?

• Καλησπέρα παιδιά! Έχω στα χέρια μου ένα redmi note 3 ενός φίλου που ήρθε απο banggood μονο με κινέζικα και αγγλικά. Σε ερώτηση στη banggood ότι δεν έχει ελληνικά μας έστειλαν ένα screenshot απο τις γλώσσες όπου φαίνονται τα ελληνικά. Σε ανταπόδοση πήραν το παρακάτω βίντεο youtu.be/1HKdQCYV7pg και αναμένουμε απάντηση. Επειδή το να το στείλουμε πίσω κ να γυρίσει θα πάρει 1 - 1,5 μήνα πόσο εύκολο είναι ανα βάλω την ελληνική rom? To τηλέφωνο έχει τη rom που φαίνεται στη φώτο.

• Καινούργιος και άσχετος !

Μήνυμα

καλα μεχρι εδω τωρα φορτωνει η μπαρα στην οθόνη με το σήμα της xiaomi. Μπηκα κ εκανα τον Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) κ ολα οκ! θελει να κανω κατι άλλο?

• Καινούργιος και άσχετος !

Μήνυμα

εχω βαλει την ΡΟΜ στη συσκευη απο την αρχη. Στη συνέχεια τσεκάρω κάτι? Συγνώμη για το πρήξιμο αλλα δεν το έχω ξανακάνει