Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 162.
-
Παράθεση από aladop: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δουλειά σου, όμως η MTK camera βγάζει σφάλμα όταν πατάς το κουμπί να γυρίσει σε βίντεο (GTV 5.12.31) ("δυστυχώς η εφαρμογή Gallery έχει σταματήσει") Συμβαίνει μόνο σε μένα; (έκανα wipes) ” Τώρα είδα την κάμερα δεν πρέπει να σου κρασάρει. Μήπως έχεις περάσει ένα media_profiles.xml στο system/etc? Κάποιο άλλο mod που είχε κυκλοφορήσει για καλύτερη εγγραφή βίντεο; Αν ναι σβήστο, αυτό σου το κάνει το πρόβλημα. Πάντως με την ευκαιρία διαπίστωσα ότι στ…
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Απίστευτος. Εξαιρετική παρουσίαση και συλλογή! Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Έχεις δοκιμάσει εκτεταμένα το underclocking? Έχεις δει μεγάλη διαφορά σε μπαταρία; Απο επιδόσεις για απλή χρήση υποθέτω πως δεν άλλαξε πολύ ετσι δεν είναι; ” Έχω δοκιμάσει ότι δουλεύει. Τώρα το αν κάποιος του φτάνει η απόδοση είναι καθαρό προσωπικό γούστο. Σίγουρα πάντως θα καλυτερέψει η αυτονομία. Είναι νόμος της φύσης! P=C*V^2*f ! Παρατηρώντας τα volts και τις συχνότητες από εμπειρία μπορώ να σ…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Κι εσύ οπαδός του προώθησε το; Σωστός. Να ρωτήσω τώρα κάτι σχετικά με το mod για πιο ομαλή ληψη με την κάμερα. Με το που το βάζεις δουλεύει το slow motion ή κρασαρει; ” Όχι δεν έβαλα τo αλλαγμένo media_profiles.xml. Αυτό όντως κράσαρε τη στοκ κάμερα στο slow motion και το απέρριψα. Αν το έχεις βάλει διέγραψέ το γιατί κρασάρει και αυτό το mod. Αυτό που έχω βάλει σου προσθέτει μια άλλη εφαρμογή κάμερας εντελώς ανεξάρτητη από τη stock. Έχω δώσει λινκ για περσσότερες λεπτομ…
-
Σε συνέχεια του θέματος που ξεκίνησα εδώ Ασφαλή προς αφαίρεση system apps (Debloat mod) για το πώς μπορεί να φτιαχτεί μια καλύτερη ρομ και να αφαιρέσουμε το bloatware, συνεχίζω για να δώσω κάποια μικρά mods που κυκλοφορούν για το Redmi Note 2. Βασίστηκα σε ένα θέμα που έχει ανοίξει ο Tctien342 στο XDA. Βέβαια τίποτα από όλα αυτά που δίνει δεν είναι δικά του ούτε καν το σκριπτ και δυστυχώς δε δίνει και λινκ για τίποτα... Οπότε ούτε κι εγώ θα δώσω λινκ για το θέμα του! Από εκεί και πέρα έκανα πάρα…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από karlesg: “Όχι δεν ενδιαφέρεται κάποιος, αλλά ok δεν είναι και υποχρεωτικό! Με την ευκαιρία έφτιαξα κι ένα mod που συνδυάζει διάφορα πραγματάκια που κυκλοφορούν... [HOWTO] Save Battery with better CPU Handlin⦠| Redmi Note 2 [HOW TO] Enable MediaTek's ClearMotion Technology on Redmi Note 2 and All Other MIUI 7 based ROMs - Word of Power [MINI-MOD] Graba Video en HD a 60FPS!!! incluso a 120FPS HD @mankap αν το θέλεις και είσαι έτοιμος "ψυχολογικά" να το δοκ…
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από anikologr: “Ούτε εγώ κατάλαβα πως τα αφαιρούμε.. ” Η απάντηση στην ερώτησή μας μάλλον έχει απαντηθεί από τον φίλο @karlesgΠαράθεση από karlesg: “Κατεβάστε rom toolbox lite από play store. Για αυτό που θέλουμε μας κάνει και η δωρεάν έκδοση. Ξεκινήστε το θα βγάλει λάθος, δώστε του δικαιώματα root από κέντρο ασφαλείας και ξεκινήστε το πάλι. Επιλέξτε app manager. Θα σας βγάλει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές σας. Στην αρχή είναι οι εφαρμογές που κάνατε εσείς εγ…
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Είσαι απίστευτος .... Δεν ξέρω τί δουλειά κάνεις, αλλά εάν δεν ασχολείσαι με προγραμματισμό και συναφή, χαραμίζεσαι ... Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ Υ. Σ. ==>> όλα τα αφαιρούμε με greenigy ή απλά πάμε στις εφαρμογές και τα κάνουμε απεγκατάσταση ;; ” Όχι δεν είμαι dev ούτε καν! Απλά έχω ασχοληθεί λίγο πιο παλιά μόνο για χαβαλέ. Αλλά τυχαίνει καμιά φορά λόγω δουλειάς και συνεργάζομαι με κάποιους. Άσχημη φάρα οι developers... Μακρυάααααα Το καλύτερο που μπορεί να…
-
(Για μερικά δεν είμαι και πολύ σίγουρος, γιατί δεν είχα και το χρόνο να το ψάξω διεξοδικά. Οτιδήποτε διορθώσεις, παρατηρήσεις, προσθήκες είναι καλοδεχούμενες) Διαδρομή που βρίσκονται οι παρακάτω εφαρμογές /System/app -Analytics (AnalyticsCore.apk) * κάτι αντίστοιχο με το google analytics που χρησιμοποιεί η miui. Μπορείτε να το αφαιρέσετε. -Σχόλια (BugReport.apk) Για να στέλνετε αναφορές σφαλμάτων στους Κινέζους. Μπορείτε να το αφαιρέσετε. -Mi Cloud (CloudService.apk) * Αν δε θέλετε να χρησιμοποι…
-
Καταρχάς να ξεκινήσω με μια μικρή εισαγωγή γιατί βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί αρχάριοι και είναι καλό να καταλάβετε τη γενική αρχή κάποιων πραγμάτων και να μη σας δουλεύουν και σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Στον κόσμο του android είχα ακουστά τη miui rom σαν μια από τις πιο βαριές και bloated rom. Δυστυχώς αυτοί που τα έλεγαν αυτά είχαν δίκιο. Οι Κινέζοι έχουν πετάξει μέσα ότι τους κατέβει στο κεφάλι στο βωμό του να προσφέρουν περισσότερες λειτουργίες. Το κακό σε αυτή την περίπτωση είν…
-
Θα προσπαθήσω να εξηγήσω κάποια πράγματα όσο μπορώ καλύτερα, αλλά προειδοποιώ ότι γενικά αυτή η διαδικασία δεν απευθύνεται σε "αρχάριους" χρήστες. Σκοπός μου είναι να καταλάβετε κάποια βασικά πράγματα και μετά να μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Ξεκινώντας πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να πάρει πλήρες backup τη συσκευή του ή αλλιώς nandroid backup. Μπείτε στο custom recovery που έχετε και επιλέξτε backup. Οτιδήποτε λάθος συμβεί μετά κάνοντας restore θα επιστρέψετε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είσαστε τώρα. Οπότε πλ…
-
Λογικά θα υπάρχουν κάποια πράγματα που θα είναι κοινά στις ρομ και των δύο συσκευών πχ micloud, themes, miaccount, finddevice,antivirus κλπ αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και κάποια πράγματα που θα διαφέρουν. Γενικά σκοπός μου ήταν να φτιάξω ένα σκριπτακι (βασικά το έχω φτιάξει ήδη) που κάποιος κατ' επιλογή να διέγραφε τα system apps που δεν θέλει. Μπορούσα να βάλω εκεί όλα τα υποψήφια system apps από διάφορες συσκευές. Επίσης έχω βάλει μέσα και κάποια έξτρα mods κατ' επιλογή μόνο για το redmi note 2,…
-
Όχι δεν ενδιαφέρεται κάποιος, αλλά ok δεν είναι και υποχρεωτικό! Με την ευκαιρία έφτιαξα κι ένα mod που συνδυάζει διάφορα πραγματάκια που κυκλοφορούν... [HOWTO] Save Battery with better CPU Handlin⦠| Redmi Note 2 [HOW TO] Enable MediaTek's ClearMotion Technology on Redmi Note 2 and All Other MIUI 7 based ROMs - Word of Power [MINI-MOD] Graba Video en HD a 60FPS!!! incluso a 120FPS HD @mankap αν το θέλεις και είσαι έτοιμος "ψυχολογικά" να το δοκιμάσεις στείλε μου πμ
-
Λοιπόν νομίζω ότι έφτασα στο επιθυμητό επίπεδο. Αν και θα χρειαστώ beta testers για σιγουριά... Δεν ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά να εξηγήσω ποιος είναι ο σκοπός μου. 1. Να αφαιρέσω κατά την άποψή μου τα περιττά πράγματα που έρχονται με τη miui rom (bloatware) τα οποία τη "βαραίνουν", με αποτέλεσμα μια πιο ελαφριά ρομ με καλύτερη αυτονομία. Τα πράγματα που αφαιρώ: Γενικά οτιδήποτε έχει σχέση με Xiaomi και οτιδήποτε θεωρώ σχετικά περιττό και καταναλώνει πολλούς πόρους συστήματος. Τα βασικά είν…