Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 200.
-
Καλημέρα. Παρέλαβα και εγώ την καμερούλα (night vision) απο GearBest. Το κακό είναι ότι τους είπα για us-eu adaptor και τελικά δεν έβαλαν και τ οεναλλάσω με αυτό του φορτιστή του κινητού. Είμαι σε φάση τσεκαρίσματος των λειτουργιών της κάμερας , έβαλα την ελληνική μετάφραση στο plugin της κάμερας στο κινητό και θέλω να ρωτήσω αν έχετε βάλει κάποια sd κάρτα για καταγραφή. Έχει σήμερα το eshop προσφορά μια Samsung evo 32 gb SDHC με adaptor και σκέφτομαι να την πάρω.
-
ΑΓΟΡΑ xiaomi mi4 3G
jobous - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠροσωπικά είμαι πολύ ικανοιποιημένος απο το κινητό. Πολύ καλή κατασκευή, καλό μέγεθος και πραγματικά πολύ καλό λειτουργικό (πακέτο). Τα παιδιά εδώ έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με την μετάφραση και όχι μόνο. Επίσης μπορώ να σου πω ότι το Vickmall είναι μια πολύ καλή επιλογή για να παραγγείλεις το κινητό. Εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ ικανοποιημένος Μπορείς να δεις στο τέλος της σελίδας του κινητού στο Vickmall κάποια σχόλια που έχουν κάνιε Έλληνες αγοραστές. Επομένως εγώ σου πρότείνω να το πάρεις τ…
-
Βάση αυτοκινήτου για Mi4
jobous - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω , επειδή χρησιμοποιώ πολύ το κινητό σαν GPS, αν υπάρχει κάποια καλή βάση για το συγκεκριμένο κινητό πχ της ίδιας της xiaomi ( η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει) ή αν έχετε κάποια άποψη (πχ να την έχετε αγοράσει ή έχετε κάποια καλή άποψη) για βάση αυτοκινήτου που μπορεί να δεχτεί το MI4 και απο που το έχετε αγοράσει . Ευχαριστώ.
-
Επωνυμία της επιχείρησης : Vickmall Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi4 (2Gb ram) Ημερομηνία αγοράς : 18/08/2015 - Αποστολή : 19/08/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 αριστα! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 6 μέρες !!!!!!!!! Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν δοκιμάστηκαν Tα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Τους είχα ζητήσει να βάλουν την Multi, να …
-
Παράθεση από nightheron: “Παράθεση από jobous: “Παράθεση από iAmLiakos: “Μπαίνει και με τον πρώτο τρόπο κανονικά (εφόσον είχες developer πριν προφανώς). Εγώ έτσι την έβαλα πάνω απο την 5.8.20 και δουλεύει ρολόι προς το παρόν! Η μπαταρία μια χαρά αν και μόλις το πρωί πέρασα τη rom. Edit: Ωπα κάτσε εαν έχεις dual boot πρόσεχε!!!! ΜΟΝΟ μέσω recovery!” Dual δεν έχω. Προχτές έβαλα την 5.8.20 αντί της multi (stable) με την οποία ήρθε το κινητό με τον 2ο τρόπο. Backup και πέρασμα της νέας απο πάνω λοιπ…
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Μπαίνει και με τον πρώτο τρόπο κανονικά (εφόσον είχες developer πριν προφανώς). Εγώ έτσι την έβαλα πάνω απο την 5.8.20 και δουλεύει ρολόι προς το παρόν! Η μπαταρία μια χαρά αν και μόλις το πρωί πέρασα τη rom. Edit: Ωπα κάτσε εαν έχεις dual boot πρόσεχε!!!! ΜΟΝΟ μέσω recovery!” Dual δεν έχω. Προχτές έβαλα την 5.8.20 αντί της multi (stable) με την οποία ήρθε το κινητό με τον 2ο τρόπο. Backup και πέρασμα της νέας απο πάνω λοιπόν, με τον πρώτο τρόπο.
-
Ναι απο εδώ θα κατεβάσω την ROM. Απλά ρωτάω αν η αναβάθμιση μπορεί να μπει με τον 1ο τρόπο η θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο δεύτερος (μέσω Recovery).
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΑν δεν φτάνει το ποσό του balance με την μετατροπή από ευρώ σε δολάρια , το υπόλοιπο ποσό θα του το πάρει απο την κάρτα που δεν είναι επιβεβαιωμένη. Επομένως δεν μπορεί να ολοκληρώσει την αγορά. Ας τσεκάρει το ποσό που έχει στο balance με ισοτιμία 1,088 (Paypal - αυτή την στιγμή) για να δει αν φτάνει το ποσό του balance για την αγορά. Υ.Γ. : Τα 318,77 € που υπολόγισες είναι ποσό που σου δίνει το site ή δική σου μετατροπή απο δολάρια σε ευρώ ??? Γιατί αν είναι το δεύτερο τι ισοτιμία έχεις βάλει ?…
-
Καλησπέρα. Δύο ερωτήσεις : 1) Έχω την 5.8.20 . Αξίζει να πάω σε 5.8.27 ??? 2) Αναβάθμιση γίνεται μέσω updater (1ος τρόπος) ??? Κατέβασμα Rom , τοποθέτση σε sd > updater > reboot. (Να γίνει backup πριν με titanium ή φτάνει απλά η επιλογή αντίγραφου ασφαλείας απο ρυθμίσεις ?? Επίσης γίνεται αντίγραφο ασφαλείας στο Micloud ??
-
ΟΚ. Μόλις έβαλα την 5.8.20 στο νέο κίνητό. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις οδηγίες. Τώρα σειρά έχει να μάθω το κινητό και το miui όσο μπορώ καλύτερα.
-
Αγορά από banggood
jobous - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝα ξέρεις ότι στο Banggood πολλές φορές γίνοτναι δεκτες και οι κάρτες απευθείας. Δες και για το μεγάλο Powerbank μην είναι δύσκολο στην μεταφορά . Έχω το 10400 και μεταφέρεται σχετικά άνετα σε τσαντα & backpack.Δεν ξέρω αν το 16000 είναι "πολύ" βαρύ. Εσύ ξέρεις την χρήση του. Αν έχεις άλλη κάρτα δοκίμασε την. Αλλιώς μπορείς να επαναλάβεις την προσπάθεια. Δεν πιάνει πάντα.
-
Είχες δίκιο. Έψαχνα να το βρω το usb debugging στις ρυθμίσεις και δεν το έβρισκα. Δεν ήξερα το "κόλπο" με τα 7 χτυπηματάκια. Τώρα είναι μια χαρά. Έχω πολλά να μάθω ακόμα !!!!!!!!!!!!!
-
Καλημέρα. Θέλλω να περάσω την 5.8.20 αλλά έχω ένα θέμα με την αναγνώριση του κινητού απο το Laptop, για να περάσω το αρχείο. Το συνδέω με το laptop, το βλέπει η suite , εμφανίζει ένα cd μεγέθους 11 mb στον explorer αλλά την εσωτερική μνήμη δεν μπορώ να την δω. Η μόνη περίπτωση να την δω είναι μέσω του file explorer της mi suite. Αλλά εκεί δεν είναι για drag & drop!!! Στην διαχείριση συσκευών των windows μου βγάζει μια άγνωστη συγκευή , κατέβασα τους usb drivers αλλά δεν τους βλέπει. Μιλάμε για w…
-
Αύριο το πρωϊ σίγουρα !!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jobous: “Καλησπέρα και από εμένα. Μόλις παρέλαβα το Mi4 (3G) απο Vickmall. Από ότι είδα ήρθε με την V6.11.2.0 (stable φαντάζομαι). Είχα ζητήσει να έρθει με την multilingual, να αφαιρεθούν όλες οι κινεζιές και να γίνει root. Το ερώτημα είναι ότι την νέα έκδοση 5.8.20 θα την βάλω με τον 2ο Τρόπο (μέσω Recovery) ??? Η πρέπει να την κάνω με το πρώτο τρόπο??? Αυτή την στιγμή το έχω με Αγγλικά. Αξίζει να κάνω τώρα την αναβάθμιση που δεν το έχω πειράξει καθόλου ή να…
-
Καλησπέρα και από εμένα. Μόλις παρέλαβα το Mi4 (3G) απο Vickmall. Από ότι είδα ήρθε με την V6.11.2.0 (stable φαντάζομαι). Είχα ζητήσει να έρθει με την multilingual, να αφαιρεθούν όλες οι κινεζιές και να γίνει root. Το ερώτημα είναι ότι την νέα έκδοση 5.8.20 θα την βάλω με τον 2ο Τρόπο (μέσω Recovery) ??? Η πρέπει να την κάνω με το πρώτο τρόπο??? Αυτή την στιγμή το έχω με Αγγλικά. Αξίζει να κάνω τώρα την αναβάθμιση που δεν το έχω πειράξει καθόλου ή να περιμένω λίγο ??? Υ.Γ Την εφαρμογή του gmail …
-
Mi4 ή Redmi Note 2 ???
jobous - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα. Ευχαριστώ για τις απόψεις. Τελικά αποφάσισα να πάω προς Mi4. Το 4G δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτή την στιγμή. Όταν γίνει το 4G κάτι σύνηθες τότε θα πάω σε 4G. Το μέγεθος τελικά είναι κάτι που το σκέφτομαι πολύ μετά το Note . Καλό το μεγάλο μέγεθος αλλά μια δυσκολία σε μετακινήσεις το έχεις. Επομένως θα πάω σε κάτι μικρότερο. Η τιμή αυτή την στιγμή των 2 μοντέλων είναι σχεδόν η ίδια (στο Vickmall, που τελικά και αγόρασε το κινητό). Εδώ είμαστε , να μαστε καλά του χρόνου να δούμε κ…
-
Mi4 ή Redmi Note 2 ???
jobous - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαμιά γνώμη ???
-
Mi4 ή Redmi Note 2 ???
jobous - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαKαλησπέρα. Χαιρετώ το forum , σε λίγο καιρό θα είμαι και εγώ ιδιοκτήτης ενός Xiaomi κινητού. Απλά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια στο θέμα της επιλογής Λίγο πριν τα capital controls ήμουν στο τσακ να παραγγείλω το Mi4 (3G). Πλέον βρέθηκε τρόπος να φορτώσουμε το Paypal balanca (μάλλον θα αρθεί και το θέμα των αγορών απο το εξωτερικό με κάρτα) και αποφάσισα να παραγγείλω το Mi4. Παράλληλα παρουσιάστηκε και το Redmi Note 2 και με έβαλε σε σκέψεις με τα χαρακτηριστικά του. Απλά έχει μεγαλύτερη οθόνη (5''…