Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 200.

• Παλικάρια , ράδιο παίζει στο RN4 ???? Δεν μπορώ να το βρω κάπου σίγουρα !!!!!

• Ο δολοφόνος είναι πιο εύκολος !!!!! Περι εγγύησης , μακάρι να μην χρειαστεί. Με το Vickmall έχω μια εμπειρία (καλή ) με το άλλο δεν ξέρω κάτι παρά μόνο τα όσο έχω διαβάσει εδω μέσα. Έχει σημασία με τι έκδοση έρχεται το κινητό απο το κατάστημα, που ισχύουν πάλι τα παραπάνω.

• Καλημερα. Επειδή το έχω γράψει σε νήμα για το RN4, θα ήθελα να ρωτήσω και εδώ (για τα καταστήματα) Φιλαράκι είναι έτοιμο να το καλοσωρίσουμε στην οικογένεια της Xiaomi και είναι ανάμεσα στο RN3 PRO(3/32) και στο RN4 Pro (3/64). Θα ήθελα μια γνώμη σε ποιο απο τα 2 να καταλήξει. Επιπρόσθετα η παραγγελία θα γίνει απο Vickmall ή από Geekbuying (αυτό ισχύει μόνο για το RN4) Δεν έχω αγοράσει απο Geek και δεν ξέρω με ποια ROM την στέλνουν . Όποιος έχει εμπειρία με αγορά του κινητού απο Geek ας που πει …

• Καλημέρα παιδιά. Φιλαράκι είναι έτοιμο να το καλοσωρίσουμε στην οικογένεια της Xiaomi και είναι ανάμεσα στο RN3 PRO(3/32) και στο RN4 Pro (3/64). Θα ήθελα μια γνώμη σε ποιο απο τα 2 να καταλήξει. Επιπρόσθετα η παραγγελία θα γίνει απο Vickmall ή από Geekbuying (αυτό ισχύει μόνο για το RN4 Pro) Το θέμα είναι ότι το δεύτερο είανι 15$ φθηνότερο. Δεν έχω αγοράσει απο Geek και δεν ξέρω με ποια ROM την στέλνουν . Όποιος έχει εμπειρία με αγορά του κινητού απο Geek ας που πει με τι έρχεται. Το δικό μου τ…

• Θα πήγαινα σε ένα MI5 > Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black

• DONE!!!

• Γενικά για το Mi Pad 2

jobous - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Επομένως χωρίς κάποια έξτρα προστασία (φουσκάλες) μέσα απο την γνωστή ¨γκρι¨ σακούλα.... Επειδή και εγώ στο αυθεντικό κουτί το θέλω, το μόνο που φοβάμαι είναι την οθόνη, τίποτα άλλο και ήθελα να δω απο τις δικές σας εμπειρίες πως το στέλνουν.

• Γενικά για το Mi Pad 2

jobous - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Καλημέρα. Ψάχνωντας για το Mipad2 , βρήκα στο Banggood ότι το στέλνει σε 2 διαφορετικές συσκευασίες. Την μαμίσια και μια δικιά του , που έχουν βγάλει το χαρτονένιο κουτί και το έχουν βάλει τυλιγμένο σε σελοφάν μέσα σε ένα κουτί απο φελιζολ (κάποιος ανέφερε ότι υπάρχε πρόβλημα υγρασίας). Θα ήθελα απο κάποιους φίλους που το έχουν πάρει , αν είναι εύκολο, να αναφέρουν απο ποιο κατάστημα το πήραν και πως τους ήρθε (συσκευασία) και αν υπάρχει καμιά φώτο (αν έχουν τραβήξει απο την συσκευασία).Ρωτάω γι…

• Να προσθέσω και 2 force restart του τηλεφώνου.....

• Antutu score από τα xiaomi

jobous - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Με "φρέσκια" ROM 6.3.3. MI4 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10930/

• Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Tseligas2000: “Δεν κατάλαβα πως βγαλατε 50000+ στο ατυντυ , με το ρεντμι νοτ 3 έβγαλα 46790? ” Φίλε το antutu μετράει πάρα πολλά πράγματα γι`αυτό υπάρχουν και πολλές μεταβλητέςΠχ αν το κινητό είναι μετά από χρήση αν είναι ζεστό η κρύο αν κινείται φωτεινότητα και πάει λέγοντας Υπάρχει οδηγός στο Φόρουμ πως να κλέψεις το antutu, αλλά έξτρα από αυτό αν θες ένα καλό σκορ πρώτα καθάρισε το κινητό σου από κάθε εφαρμογή και κάνε και ένα κα…

• Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που τρέχουν για να μας εξυπηρετήσουν. Πολύ καλή ROM. Θέλω να τεστάρω και το ATMOS αλλά δεν έχω ακουστικά. Και για πρώτη φορά είδα 53100 στο Antutu!!!!!!!!!!!!!!

• Παράθεση από fanatic: “Τρωει λιγο παραπανω μπαταρια απο πριν; Ή ειναι ιδεα μου...; Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Πράγματι και σε μένα και είναι εμαφανέστατο. Κάτσε να το δω ακόμα μια βδομάδα με χρήση καθημερινής (εργάσιμης) μέρας και θα βγάλω περισσότερα συμπεράσματα.... Παράθεση από georgio: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από georgio: “παιδια, επειδη ειμαι λιγο πισω, στην 15.9.24, θα παω κατευθειαν στην 5.12.17, ε; απλα για επιβεβαιωση... ” Ναι, αλλά με clear cache/dalvnik (όχι factor…

• Και σε μένα αποστολή εξετελέσθει !!!! Ευχαριστώ για την βοήθεια παίδες.... Σημείωση : Όπως ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω "Δεν βρηκα το supersu.zip, το εβαλα μονος μου, συμφωνα με τις οδηγιες"

• Doctor και εγώ αυτό σκέφτηκα (να μπει απευθείας η ελληνική 5.12.17) αλλά επειδή γράφεις ότι το λέει ο οδηγός , που στο καλό το γράφει ο miui_art στην πρώτη σελίδα ?? Γι' αυτό κόλλησα (!!!) , επειδή δεν το διάβασα κάπου (αναφέρεται μόνο η eu_multi) Υ.Γ. : Ελληνική 5.12.17 δεν υπάρχει τελικά (δεν είχε βγει για ΜΙ4). Ηταν τότε που δεν έβγαιναν νέα updates.

• Λίγο το έχω χάσει !!!! Είμαι σε 5.10.8 (Ελληνική) Αν δεν κάνω λάθος ο δρόμος είναι ο εξής (με cache wipe & Dalvik Cache) : Πρώτα πάμε σε 6.1.7. (Ελληνική). Στην συνέχεια πάμε σε 5.12.17 (eu_multi και όχι ελληνική) και τέλος περνάμε την 6.1.21.(ελληνική). Όλα αυτά απο την αναβάθμιση και όχι απο recovery ?? Σωστά ??? Μπορώ να περάσω την 5.12.17 (ελληνική) απευθείας ??? και μετά να πάω στην 5.12.17 eu_multi ?? ''Η απλά να πάρω τον πρώτο δρόμο ???

• Ερώτηση για να είμαι έτοιμος. Είμαι στην 5.10.8. Επειδή αναφέρθηκε πριν ότι πρέπει να μπει η 6.1.7 για να μπει στην συνέχεια η τελευταία που θα βγάλουν τα παιδιά. Το βάζω μέσω του update ή θα πρέπει να μπω recovery (με τα γνωστά wipe κτλ) ???

• Just do it !!!!!!!!!! (Jobous). Go Greece !!!!!!!!!!!! Έτσι για την ιστορία , ήμουν ο 182ος !!!!!!!!!!!! Χαχα...

• Σορρυ επειδή δεν το έχω καταλάβει καλά. Σε MI4 αναβάθμιση κάνουμε μέσω του updater ή όχι (για να κρατηθεί το recovery) ?? Σε περίπτωση όχι πρέπει να γίνει μέσω recovery (flash) με αλλαγή του αρχείου σε update.zip ???

• Antutu score από τα xiaomi

jobous - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ΜΙ4 . Με την 5.9.19 - Antutu 45346