Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 407.
-
Εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα να δημιουργήσω ενα άλλο θεμα φτανει να πει ο administrator οτι πρεπει να γινει. Οσο αφορα το ποιο μοντέλο ερχεται πρώτο ας μη το κανουμε θεμα. Υπομονη αδελφια υπομονη...
-
Παράθεση από sothatz: “Αρχηγέ πήγα να ελέγξω αυτό που είπες παραπάνω για το root & είδα ότι στην συσκευή μου δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Έχω βάλει την gtv 1.2. Στο μενού Ασφάλεια έχει κλείδωμα οθόνης-πληροφ. ιδιοκτήτη-το κουμπί λειτ. κλει.-αυτόματο κλείδωμα & ασφ. απορρήτου. επίσης το cpu-z λέει ότι δεν είναι ροοτ η συσκευή. ερώτηση: πρέπει να είναι ροοτ & αν ναι πως γίνεται αφού έχω το παραπάνω μενού;” Τι συσκευή έχεις φιλε ? από οτι καταλαμβαινω έχεις red rice. Τα παιδιά πάνω από το πόστ που έ…
-
μερικά προβληματ'ακια της 3ης ver. Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-04-45.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-05-21.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-05-45.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-08-27.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-08-31.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-10-50.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-11-28.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-11-54.png Dropbox - Screenshot_2014-05-03-11-06-34.png
-
RED RICE (προγραμματάκια)
ΜήνυμαΠαράθεση από Shadow: “160 χαρακτήρες” Δηλαδή αυτό συμαινει οτι δεν μπορουμε με κανενα τρόπο ειτε με τη μαμα εφαρμογή είτε με καποιο προγραμματακι να στείλουμε μήνυμα με 161 χαρακτηρες και πάνω;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από shinig: “Τα ποιο πολλα παιδια εχουν βαλει go sms play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms που δουλευει και με τις 2 σιμ τωρα για το μαμα υπαρχουν καποιες λυσεις αλλα εμενα προσοπικα δεν μου εχουν πετυχει...” Ευχαριστω πολυ φίλοι , με αυτο το προγράμματακι έστειλα τα μεγάλα μηνύματα που ήθελα. τη αναφορά των 160 για το πρώτο μνμ δεν τη κατάλαμβαινω. Τι σημαινει?
-
ΜήνυμαΜε το μέγεθος των μηνυμάτων υπάρχει κάποιο θέμα; υπάρχει περιορισμός στους χαρακτήρες; Ρωτώ γατί προσπαθώ να στείλω ένα μήνυμα 15 γραμμές και δεν πάει. Υπάρχει κάποια λύση; κάποιο πρόγραμμα;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Σήμερα είναι η μέρα για την επόμενη έκδοση της Ελληνικής ROM. Πολλά strings έχουν διορθωθεί μετά και από τις δικές σας προτάσεις και προστέθηκαν νέες μεταφράσεις στα κενά που υπάρχουν. Οι κάτοχοι των Hongmi συσκευών θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα καθώς θα δουν πολλές αλλαγές στις συσκευές τους όσον αφορά την μετάφραση. Να θυμίσω πως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη και χρειαζόμαστε τις παρατηρήσεις σας για να βελτιώσουμε όλο το UI. ” Για ακόμη μια φορά θερμές ευχαρισ…
-
Ναι φιλε, το βρικα. Πραγματικα με τη αλλαγη της γραμματοσειρας σε κανονικη το θεμα διορθωθηκε. Κατι αλλα που παρατηρω σε πολλες περιπτώσεις να τονιζονται λεξεις γραμμενες με κεφαλαια
-
Παράθεση από MADKiller7: “cy67,μήπως έχεις αλλάξει μέγεθος γραμματοσειράς,επειδή έχουμε τη ίδια συσκευή απ ότι βλέπω στο προφίλ και χωράνε κανονικά τα γράμματα. Κάποιος άλλος με RedRice (hongmi) μπορεί να το κοιτάξει?” Απο που που αλλάζω τις γραμματοσειρές . Ποια έχεις εσύ φιλε μου για να τεσταρω και να σου πω? σε ευχαριστω
-
Αυτό εννοούσα παιδιά Dropbox - Screenshot_2014-05-01-15-14-44.png
-
Παράθεση από cy67: “Τελικα την κατέβασα μετον υπολογιστή σε τέσσερα λεπτά με 12 mb ταχύτητα. Την έτρεχα και παρατηρώ οτι στη οθόνη κλειδώματος εκεί που εμφανίζεται ημερομηνία μεταξύ των αριθμων βγαζει ενα κινέζικο γραμμα.” To θέμα με τα κινεζικά γράμματα λύθηκε ψ Παράθεση από cy67: “Επισης στ πλοηγο η λεξη συνδεσμοι δεν εφανιζεται ολόκληρη. Ηφραση γρήγοροι συνδεσμοι δεν ειναι ισορροπιμενη στον χωρο. Το γράμμα ς στη λεξη σελιδοδείκτες πεφτει στη κάτω γραμμη και το μισό ειναι "κομμένο "” αυτα στο …
-
Να το παρω?
Μήνυματο μόνο του μειονέκτημα από καφέ μόνο Espreso κάνει...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ευχαριστούμε για το Feedback... Όλα αυτά θα τα λύσουμε στην επόμενη έκδοση.... :thumbup:” Για να χαλαρώσετε και λίγο από την ένταση των ημερών. Αυτο παρατώ σαν αστείο . Το Feedback μεφράζεται σε ανάδραση στα ελληνικά. Καλό βράδυ
-
Την έτρεχα και παρατηρώ οτι στη οθόνη κλειδώματος εκεί που εμφανίζεται ημερομηνία μεταξύ των αριθμων βγαζει ενα κινέζικο γραμμα.[/quote] Σε αυτο παιζει ρολο το θεμα που χρησιμοποιεις.[/quote] αυτο το υπέθεσα και εγώ φιλε, αλλα πέρασα αλλα 10 με 15 θέματα και το πρόβλημα παραμένει. Μπορεί να έπεσα σε αυτά που έχουν πρόβλημά. Πάντος πριν τη αλλαγή της rom δεν εμφάνιζε τα κινεζικά γράμματα
-
Επισης στ πλοηγο η λεξη συνδεσμοι δεν εφανιζεται ολόκληρη. Ηφραση γρήγοροι συνδεσμοι δεν ειναι ισορροπιμενη στον χωρο. Το γράμμα ς στη λεξη σελιδοδείκτες πεφτει στη κάτω γραμμη και το μισό ειναι "κομμένο "
-
Τελικα την κατέβασα μετον υπολογιστή σε τέσσερα λεπτά με 12 mb ταχύτητα. Την έτρεχα και παρατηρώ οτι στη οθόνη κλειδώματος εκεί που εμφανίζεται ημερομηνία μεταξύ των αριθμων βγαζει ενα κινέζικο γραμμα.
-
παιδια κατεβασα το φαιλ κατευθειαν στο τηλέφωνο μου, χωρίς υπολογιστή, το βρικα κάπου στη SD και το μετάφερα στον φάκελλο downloaded-rom και εκανα τη διαδικασία με τη ενημέρωση. Έκανε κανονικά εγκατάσταση- ενημέρωση συστήματος....- reboot- αλλά εγω δεν βλέπω καμιά διαφορά στα δεδομένα του τηλεφώνου. Ούτε ο φυλλομμετριτής άλλαξε όνομα ούτε πχ το yellow page ούτε το Quick Linkw έγιναν γρήγοροι συνδέσμοι ή δημοφιλή που παρουσιάζονται στίς φωτογραφίες στη σελιδα 2 του ποστ. κάνω κάτι λάθος, αλλά τι;
-
το θεμα δεν ειναι ο χωρος. Αυτό που θελω ειναι να κρατω καποια μηνύματα σε διαφορετικο φακελλο. Αυτο ηταν εφικτό πχ στο παλιο μου nokia αφού υπήρχει by defold φάκελλος saved items μέσα στο φάκελο των μηνυμάτων. Βασικα αυτλό που έκανα έγραφα σε μηνύματα και αποθήκευα σε διαφορετικό φάκελλο διαφορα στοιχεία πχ διαστάσεις, τάσεις ρεύματος κλπ για κάποια πράγματα τα χρειάζομαι.
-
Και αύριο μέρα του θεού ειναι φιλε, δεν χρειάζεται να σκοτωνεστε όλο το βράδυ. μπροβο σας για τη προσπαθεια! Καλή ξεκούραση και εις αλλα με υγεία..
-
Μπράβο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!