Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 407.

• Εκεί που αποθηκεύονται τα μηνύματα υπάρχει τρόπος να προσθέσω ένα folder για να μεταφέρω μέσα κάποια μηνύματα? Ευχαριστώ

• Ναι ρε παιδιά. Παρτε το χρόνο που χρειάζεστε. Δεν υπαρχει λόγος βιασυνης. Για ακόμα μια φορα respect στη ομάδα που εργάζεται.

• Να είστε καλά παιδιά!Σας ευχαριστούμε πολύ.

• θα προσθέσω στα λόγια του κοκ8.

• Καλή δουλειά φιλε! Μπράβο. προσπαθησα να τα κατεβάσω αλλά δεν τα κατάφερα! Ασχετος με κάποια θέματα. γιατι δεν τα ανεβάζεις και στο Download του site εδώ?

• Δεν διαφωνώ φιλε, και σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ ή παραγνωρίζω το τι προσφέρει το forum , και βασικά σε μας που δεν έχουμε γνώσεις για το θέμα. Απλά βολταροντας στο διαδίκτυο βλέπω πάρα πολλά άτομα να ασχολούνται και να συζητούν πχ για τα μοντέλα τηςxiaomi. Αυτά θα μπορούσαν να ενημερωθούν και για τη προσπάθεια που κάνετε αλλά και για το forum γενικά. Προσωπικά θεωρώ τα forum χώρους ανάπτυξης σκέψης αλληλοβοήθειας και ικανοποίησης μιας χομπιστικής ενασχόλησης.επομενος το να προσκαλεσεις και …

• Χριστός Ανέστη φιλοι καλή μέρα προσωπικά δεν καταλαβαίνω από αυτά που λέτε και δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω. ειναι προφανές όμως οτι για τη δουλειά χρειάζονται πολλά χέρια με κάποιες γνώσεις . εχω τη άποψη οτι αν η πρόσκληση για συμμέτοχο σε αυτή τη προσπάθεια απευθυνόταν και μέσα από αλλά ελληνικά forum θα ήταν περισσότερο εφικτό να εξευρεθούν άτομα να συμβάλουν στη προσπάθεια σας.

• Χρηστες red rice

cy67 - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

καλή σας μέρα, Αυτό που δεν κατάφερα να κάνω προσωπικά είναι να περνώ APPS στη εξωτερική κάρτα μου και ταυτόχρονα να κάνω και αντίγραφατου τηλεφωνου.

• Η αναβάθμιση για το Xiaomi Red Rice μένει κολλημένη Μαρ 14th 2014. Ακόμα περιμένουμε για την έκδοση της 1ης Developer ROM όπου και θα λυθούν τα προβήματα με το ROOT. Υπάρχει κάποια ένδειξη για το πότε θα κυκλοφορήσει? Κάνω λάθος ρε παιδιά που προτείνω το Red Rice σε κάποιο ξάδελφο μου που διαθέτει 180 ευρω για αγορά τηλεφώνου?

• FMRadio

Μήνυμα

Μιας και δεν έχω δουλέψει καθόλου το ραδιόφωνο, ακόμα να πάρω ακουστικά, η χρήση του σε σχέση με τη μπαταρία ποια ειναι? για πόσο χρονικό διάστημα μπορείς να ακούς ραδιόφωνο?

• Root στην stable rom

Μήνυμα

Δηλαδή φίλε κατεβάζω το WCDMA: HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip και το βάζω στο file downloaded-room και κανω εγκατασταση? ρωτω γιατι διαβαζω "can be installed with STOCK or CWM recovery" και δεν ξέρω τι να κανω. θα κάνω και αντίγραφα να υπαρχουν.

• Root στην stable rom

Μήνυμα

Τώρα που το σκέφτομαι θέλω να ξεκαθαρίσω, αν το μήνυμα μου φαίνεται επιθετικό, οτι δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Ούτε κατηγορώ ούτε μέμφομαι κανένα. Άλλωστε για τηλέφωνα μιλάμε, τη πλάκα μας κάνουμε και το χόμπι μας απολαμβάνουμε.

• Root στην stable rom

Μήνυμα

Nai πέρασα κάποια APPS στη SD Kai μάλλον αυτά δεν φαίνονται. Το θέμα με το να έχω root στο red Rise μπορώ να μεταφέρω APPS στη κάρτα αλλά δεν μπορώ να κάνω backup του τηλεφώνου.δεν ξέρω ποιο από τα δυο να προτιμήσεων. Τι εινα η custom rom που έχει ήδη root (π.χ. Ultimate) ? έχει ελληνικά και το play store? αν ναι ποια προτείνεις φιλε ?

• Root στην stable rom

Μήνυμα

Αν και ο σύνδεσμος δεν παει ακριβώς εκεί που πρέπει βρίκα μια τεράστια διαδικασία πολύπλοκη και δυσκολη. Δεν ξέρω αν αξίζει το κόπο και τα πιθανά ρίσκα. Γι αυτο ρωτώ πόσο χρόνο χρειάζεται να περιμένει καποιος για αυτή τη φημολογούμενη rom με root αν τη λέω σωστά?

• Root στην stable rom

Μήνυμα

Αφού έβαλα τη [Stable 13.0] Xiaomi Hongmi - Red Rice (miuiandroid.com) τα περισσότερα από τα APPS που είχα εγκατεστημένα δεν υπάρχουν πλέον και το τηλέφωνο δεν ειναι πια root. Ειναι αυτο λογικό ? θα βγει επιτέλους αυτή η rom με root που λέγεται οτι θα βγει η θα περιμένουμε για πολυ ακόμη ?

• Πρόβλημα με το Search

Μήνυμα

Σε μένα εμφανίζεται το πληκτρολόγιο. όταν γράψω κάτι εμφανιζει κατάλογο με επιλογές ανάλογα με τα γράμματα που γράφω. Πριν καν γράψω τη λέξη.

• Πρόβλημα ήχου στο Red Rice.

Μήνυμα

μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο προγράμματα που να αυξάνει το ήχο όταν μιλώ με ανοικτή ακρόαση?

• Δεν έπρεπε να βλέπει και τα δυο μέρη ? και το εχτ4 και το fat32? που βάζει τα apps Kai που τα υπόλοιπα? χωρίς να ξέρω κάπου εδώ θα πρέπει να ειναι η εξήγηση γιατί δεν κάνει αντίγραφα φιλε μου ενώ υπαρχει χώρος και στη κάρτα και στο τηλέφωνο

• Ευχαριστω φιλε, νομίζω μεταφέρονται στη κάρτα. αυτο που με προβληματίζει γιατί δεν δημιουργεί αντίγραφα γιατί λέει δεν υπάρχει αρκετός χώρος στη κάρτα SD. Γιατί να συμβαίνει αυτό αφού υπάρχει χώρος 1 ΕΣΩΤ ΧΩΡΟΣ..... Available 1,50GB Total 2,11GB 2 ΚΑΡΤΑ SD..... Available 3,50BG Total 3,62GB 3 PHONE STORAGE....Available 522MB Total 855 που πήγαν τα υπόλοιπα 3,62GB της SD? και λει total 3,62GB και όχι 7,00GB

• Κατάφερα να φορμάρω μια κάρτα με συνολικά 7 GB σε δύο παρτισιονς των 3,62GB. Το ένα που είναι και πρωτεύων σε FAT32 και το άλλο σε EXT4.το link2sd τώρα φαίνεται να αποδέχεται τη κάρτα αλλα δεν είμαι σίγουρος. Πώς μπορώ να σιγουρευτώ ότι η μεταφορά γίνεται στη εξωτερική κάρτα και όχι στους δύο εσωτερικούς χώρους αποθήκευσης του τηλεφώνου; Ένα άλλο πρόβλημα που μου κάνει είναι να μην δημιουργεί αντίγραφα γιατί λέει δεν υπάρχει αρκετός στη κάρτα SD. Γιατί να συμβαίνει αυτό αφού υπάρχει χώρος 1 ΕΣΩΤ…