Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 407.

• ΔΕΝ μπορω να ενεργοποιήσω το link2sd παιρνω 2 απαντήσεις αυτη που αναφερω στο πιο πανω post και dada/sdext3 mount δεν βρέθηκε η μετατροπή της κάρτα πιο κάτω ισως εκει να κάνω λάθως Dropbox - ext3.png αν μπορει κάποιος να βοηθήσει.....

• ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΖΙΟΥ

cy67 - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Μπράβο φιλε, ευχαριστούμε για τη παρουσίαση και τη πρόθεση σου να μοιραστεί στις γνώσεις σου και τις παρατηρήσεις μαζί μας

• υπάρχει κάποιο πρόγραμα ή τρόπος για να δω και να επεξεργαστώ τις επαφες στο pc;

• Προς τιμή σου, έκανα like αλλά δεν ξέρω νου πω το όνομα του λογαριασμού μου. Δεν ασχολούμαι με το fb. Όσο αφορά το μετάλλιο δεν υπαρχει θέμα.το χόμπι μας απολαμβάνουμε εδώ φιλε. να είσαι Πάντα καλά

• τελικά χώρισα τη κάρτα σε δυο partitions Ενα μικρό περίπου στα 1-2 GB ΕΧΤ3 και ένα μεγάλο σε ΝΤFS Όταν το link2sd μου λει να ορίσω το ΕΧΤ 2,3 η 4 μου βγάζει τη ακόλουθη κάρτα. τι νομίζετε οτι κάνω λάθος Dropbox - Screenshot_2014-03-04-14-37-52.png

• Σύνδεση σε λογαριασμούς

Μήνυμα

Μου περιγράψεις σε παρακαλώ το τροπο που τις δηλώσεις στο xiaomi

Μήνυμα

Γιατί το τηλέφωνο εμφανίζει 217 επαφές και ο λαγαριαμος στο gmail εμφανίζει 190 ενώ ο λογαριασμός xiaomi εμφανίζει 193 επαφές ? με ποια διαδικασία θα υπάρχουν παντού οι ίδιες επαφές?

Μήνυμα

Νομιζομενος οτι η σύνδεση του τηλεφώνου με κάποιο λογαριασμό πχ στο Google με ένα gmail σκοπό έχει να αποθηκεύει τα δεδομένα του τηλεφώνου κάπου εκτός και να τα επαναφέρουμε αν κατι παει λάθος στο τηλέφωνο. Με αυτό το σκεπτικό έχω το ρίζακι μου συνδεδεμένο με δυο λογαριασμούς ένα gmail Kai αυτό που θέλει να δημοιουργησει με τη xiaomi. To πρόβλημα μου ποιο ειναι? παρατήρησα στη προσπάθεια μου να φτιάξω μια ομάδα με επαφών να μην μπορώ. Γιατί ενώ οι επαφές που θέλω τις οποίες βρίσκω επιλέγω και τι…

• red rice πρόβλημα

Μήνυμα

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να περάσουμε στο Xiaomi Hongmi -Red Rice μια ROM που υπάρχει στο Download για άλλο μοντέλλο Xiaomi;

• red rice πρόβλημα

Μήνυμα

H [4.2.21] Xiaomi Hongmi -Red Rice δεν υπάρχει ή κάνω λάθος

• Τη εξωτερική κάρτα πώς την φορμάρεις σε ΕΧΤ3 ή 4 και πως χώρισες τα διαμερίσματα; Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να ένα κενό που μπορεί να καταγράφει στα μείον του ριζιου.

• Ερώτηση προς κατόχους hongmi

Μήνυμα

Σε όλα νομίζω αλλά με μια διαδικασία διορθώνεται . Εγώ απλά δεν κατάφερα να τη ετελέσω ορθά μέχρι τώρα.

• καρτα sd

Μήνυμα

Αναφέρομαι σε αυτά που περιγράφω στο θέμα : Αποθηκευτικός χώρος στο Red Rice

• καρτα sd

Μήνυμα

Ελπίζω να ξεεπερασεις τα προβλήματα σχετικά με τηSD φιλε και να περιγράψεις τον τροπο εδώ καλή τύχη

• Ερώτηση προς κατόχους hongmi

Μήνυμα

Με τα 1000 φιλε. Η τιμή πάντα παίζει ρόλο. Και σε σχέση με αυτή με τα 1000. Το μόνο που δεν έχω λύση ειναι αυτό που δεν μπορώ να περάσω APPs στη SD

• γιατι ομως ρε παιδια βλεπει τη καρτα οταν ειναι μόνο φορματ σε φατ32;. υπάρχει κάποιο ΑPP που να φορμαρω τη καρτα μεσα απο το τηλεφωνο μιας και δεν εχω pc linux;

• την "κατεστραμένη καρτα τη επανέφερα αλλα μονο με φατ32 τη διαβαζει το τηλεφωνο. σε καθε αλλη ορφη ή partitions την αναφερει σαν κατεστραμένη. το χειρότερο οταν τη διαβαζει δεν εμφανιζει του φακέλους που απο μονο του το τηλεφωνο εφτιαχνε πχ δεν υπάρχει το download-rom. δεν καταλαμβαινω τι γινεται...........

• Καλή σας μέρα,Στην προσπάθεια μου να μην καταστρέψω και τη καινούρια SD κάρτα που αγόρασα κατέβασα το MiniTool Partition Wizard Professional Edition και πειραματίστηκα με τη παλιά που είχα στο τηλέφωνο και την οποία πια το τηλέφωνο δεν διαβάζει και μου λέει ότι είναι κατεστραμμένη. Το περίεργο είναι ότι με το MiniTool Partition μπορώ να διαβάσω και να φορμάρω αυτή τη κάρτα με οποία μορφή θέλω μόνο που το τηλέφωνο επιμένει να μην τη διαβάζει και μου λέει ότι είναι κατεστραμμένη.Μπορεί κάποιος να …

• Αφού λέει ότι η κάρτα ειναι κατεστραμμενη, αγόρασα άλλη 8αρα. υπάρχει τρόπος μέσα απο το τηλέφωνο να τη φορμαρω σε EXT3 ή σε EXT4. Αν υπάρχει ποιος ο τρόπος και ποιο από τα 2 ΕΧΤ να επιλεξω?