Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 407.
-
πρόβλημα
ΜήνυμαΜε τα ελληνικά καταλαβαίνω υπάρχουν στο file που θα εγκαταστάσεις . Με τα ήδη εγκατεστημένα APPS τι θα γίνει ? θα χαθούν ? θα πρέπει να ξανά μπουν από την αρχή? το play Store θα χαθεί έτσι? πως θα το επαναφέρουμε?
-
Ευχαριστω πολυ zefs, Ελπίζω να εμφανιστούν . Ούτε το Link κάνει μεταφορές . Δυο πράγματα παρατηρώ αυτό με το δεν βρέθηκε δεύτερο διαμέρισμα και αυτό με το root permission. Aν τα αντιλαμβάνεται κάποιος και θέλει ας βοηθήσει ευχαριστω cy67 dropbox.com/s/62ajfos52imlxml/…t_2014-01-26-12-28-47.png dropbox.com/s/tjtrpkneitgx2zw/…t_2014-01-26-12-30-18.png dropbox.com/s/55o1g30gcfcxsp4/…t_2014-01-26-12-34-45.png
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από zefs: “Δοκίμασε με κάποια εφαρμογή από το Play Store όπως apps2sd.” Οχι το apps2SD αλλά το [googleplay]Link2SD[/googleplay] To apps2sd δεν κάνει τίποτα. ” ούτε αυτό κανει μεταφορες. θα προσπαθήσω να ανεβάσω τις καρτες που μου βγάζει.... εχω μεταφέρει τα print screen του τηλεφωνου στο dropbox μου. πως τις ανεβαζω site;.....
-
Αν δεν είναι μεγάλη ιστορία και δεν σου κανει κόπο φίλε πες και σε μας τους νεοφανείς στο θέμα τι ειναι αυτό που αναφέρεις στο 1ο post "Φυσικά θα ακολουθήσει ένα REVIEW καθώς και ένας πλήρης οδηγός Φλασαρίσματος ROM - ROOT - TWRP & Unbrick (αχρείαστος να είναι)." ευχαριστω cy67
-
Καλοδόυλεφτο φιλε και χωρίς προβλήματα, θα έλεγα μη Κανεις έγγραφη στη xiaomi γιατί θα σου βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι ´´δυστυχώς η εφαρμογή διαχείρισης λογαριασμού ΜΙUI έχει σταματήσει και θέλει να κάνει reportο
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΣτα του τηλεφώνου γραφεί μοντέλο HM20113023,ΕΚΔΟΣΗ android 4.2.1JOP40D,MIUIVersionmiui 3.11.1. Αναβαθμίσεις δεν τολμώ να κάνω γιατί έχω και τα ελληνικά και τα playstoreAPPS κλπ. Για να μπουν όλα αυτά χρειάζονται μια διαδικασία που δεν ξέρω ακόμα. Το θέμα το μελετώ μέσα από τα διάφορα post που γράφονται στο site και μετά θα το επιχειρήσω. Πάντως με προβληματίζει και το γεγονός ότι σε μια τέτοια αναβάθμιση μπορούν να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα και το τηλέφωνο εκτός από ένα μικρό πρόβλημα…
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΕγώ αναφέρομαι σε τηλέφωνο red rice φιλε και όχι σε box hd ηδιαδικασια που περιγράψεις δεν κάνει κατι. Τώρα ειναι το τηλέφωνο, το λειτουργικό που έχει η τηλεόραση (LG32LA620S-ZA ) δεν ξέρω τι να πω )
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Σας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και το 2014 να είναι το ποιό δημιουργικό και ευτυχισμένο έτος για όλους σας. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/219/ Μακάρι το 2014 να μας φέρει πίσω την ελπίδα που χάσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. ” Καλή Χρόνια με υγεία χαρά και δύναμη και ο θεός να δώσει τα προβλήματα με τις τηλεφωνικές συσκευές Να ειναι τα πιο σημαντικά και τα πιο δύσκολα από αυτά που θα αντιμετοπεισει ο κάθε ένας σας το 2014
-
Γεια σας και καλο νεο ετος στα σεττικς..... αποθηκευτικος χωρος παρατηρω 1 ΕΣΩΤ ΧΩΡΟΣ..... Available 1,28GB 2 ΚΑΡΤΑ SD..... Available 15,64GB 3 PHONE STORAGE....Available 132MB TOTAL....852MB Πως ξερω ή πως οριζω που τα αποθηκεύεται τι? πχ που οι επαφές μου και που τα apps που κατεβάζω ή μπορώ να μεταφέρω εγκατεστημενα πραγματα απο μια θέση σε αλλη? ευχαριστώ Cy67
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαSent from my HM2013023 using Tapatalk
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΠαράθεση από pRomptER: “just go to Wi-Fi settings turn on Wi-Fi enable Wi-Fi Display on your TV push menu HW button select Wi-Fi Direct select your TV Ετσι πρέπει να είναι σε όλες τις Miui rom. Στο Mi2s μου πάντως εκεί είναι.” Ναι φιλε έτσι το ενεργοποιηται το wifi direct. Εντοπίζει τη τηλεόραση, εμφανίζει το όνομα του τηλεφώνου στη οθόνη της τηλεόρασης προσπαθεί αλλά δεν κάνει Ένωση . Η τηλεόραση ειναι LG 32LA620ζ
-
αναφορά MIUI
ΜήνυμαΥπαρχει τρόπος να τον απενεργοποιήσω γιατί ειναι πολύ ενοχλητικό η ειναι τόσο συμαντικος αυτός ο λογαριασμός ? σε τι εξυπηρετεί?
-
αναφορά MIUI
Μήνυμα3.11.1 MIUI , ναι έχω το red rice
-
αναφορά MIUI
ΜήνυμαΠολύ συχνά μου βγάζει.....δυστυχώς η εφαρμογή διαχείρισης λογαριασμού ΜΙUI έχει σταματήσει και θέλει να κάνει report".........τι ειναι αυτή η εφαρμογή, ειναι σημαντική, πως να χειριστούμε το θέμα? φαντάζομαι θα πρέπει να βγαίνει και σε άλλους...
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαH απάντηση ήταν οι 4 φωτό του αναρτώ αλλά και πάλι δεν ειναι βοηθητικές για βρω το μενού που περιέχει το wifi direct.
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΑπολογούμαι αδελφια δεν βρικα αλλο τροπο να περασω τισ φωτογραφιες forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/211/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/212/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/213/ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ