Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-407 από 407.
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΠαράθεση από Reignman: “Δεν φαίνεται το κείμενο που λες...”
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΤο πιο πάνω ειναι ένα Μαιλ και η απάντηση που πήρα από το site που το αγόρασα. Μενού με τέτοια μικι μαους δεν εχει το τηλέφωνο αλλά βασικά δεν βρίσκω η δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεται το πρόσθετο που θέλει να προστεθεί εκτός από το wifi. Αυτό με το 9#601. Τι ειναι αυτό και που το βρισκουμε? έχει να κάνει με το wifi direct που ψάχνω? Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΠαράθεση από Danielk: “ ” I still do not know how to find the menu with wifi direct and start it. One time when I first bay the phone I found that menu start the wifi direct and manège to connect it with my lg smart tv . After that there is no way to find that menu again. Is there any miracast Functionality on red rice? Best Regards THE biggest international xiaomi seller in CHINA: WWW.XIAOMIWORLD.COM For Cooperation & Wholesale ,Please contact xiaomiworldcooperation@gmail.com MORE new sales pro…
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΠαράθεση από AELHTHS: “Στο wifi του τηλεφώνου σου εμφανίζει το wifi της lg? Αν ναι συνδέσου, αν έχει κωδικό η lg θα στο δώσει όταν ενεργοποιήσεις το wifi direct η miracast της lg δεν έχει μενού miracast ή wifi direct στο τηλέφωνο νομίζω, απλά συνδέεσε όπως στο router σου σε ένα δύκτιο wifi.” Είμαι σίγουρος wifi direct έχει το τηλέφωνο. Το είδα τυχαία μια φορά και πρέπει να ενεργοποιηθεί. Αφού ενεργοποιηθεί στη έρευνα που κάνει η tv κατα τη ενεργοποίηση του δικού της wifi direct βρίσκει και βάζει…
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαH τηλεόραση έχει wifi direct πολύ εύκολα το ενεργοποιώ και κάνει και εύρεση για να εντοπίσει το τηλέφωνο.το ίδιο συμβαίνει και με το miracast της τηλεόρασης. Το θέμα μου ειναι να ενεργοποίησω το wifi direct h το miracast toy τηλεφώνου. Αυτό δεν βρίσκω.....
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΝαι φίλε μου η τηλεόραση υποστηρίζει wifi direct .ειναι μια LG 32La smart tv. Αυτό που θέλω να κάνω ειναι να περάσω κάποιο live streaming ποδόσφαιρο από το read rise στη τηλεόραση.
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΓειά σας Είμαι νέος χρήστης στο forum και η πρώτη φορά που γράφω στο forum.Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι κάτοχος Android συσκευής και παρακαλώ την κατανόηση σας αν κάποια πράγματα που θα αναφέρω τώρα ή στο μέλλον θα σας φανούν αστεία.Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι η εύρεση και ενεργοποίηση του WI-FIDIRECT Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του παρακαλώ πολύ.Ευχαριστώ και Καλές Γιορτές.