Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-216 από 216.
-
οσον αφορα την μεταφορα εφαρμογων σε sd κατεβασα το link2sd.ομως οποτε παω να το εφαρμοσω μου λεει οτι δεν γινεται γιατι πρεπει να αποκτησει προσβαση root.ξερετε τι να κανω?ok.να πω οτι μπηκα στο λινκ του Somnius Χ Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SD ΤΖΙΦΟΣ."το σεναριο προσαρτησης δεν μπορει να δημιουργηθει" γραφει οταν βαζω στην εφαρμογη το ext3.τιποτα ιδεες?
-
αν ξαναδοκιμασω πρεπει παλι καθε φορα να κανω και wipe reset και wipe cache και wiper user data?μηπως πρεπει να το προσθεσω το zip σε καποιον απο τους τρεις φακελους?παντως μπηκα μεσα στην καρτα απο το κινητο.με την εφαρμογη astro ειδα τον φακελο.λεγεται κανονικα update.zip.μηπως να τον βαλω μεσα στον miui φακελο?
-
λοιπον...εψαξα για updater.δεν ειδα καποια τετοια εφαρμογη.ξεκινησα την αλλη διαδικασια.λεει να κανω back-up.ξεκινησα την διαδικασια .αλλα κολλησα αμεσως.εκει που λεει μετα το security- permissiοn- (εμενα μου βγαινουν αυτα στα αγγλικα)- στο root permission δεν μου το επιτρεπει.προσπαθησα αλλα με τιποτα δεν μου δινει επιλογη.
-
σε ευχαριστω πολυ φιλε για την γρηγορη απαντηση.η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι πολυ ειδικος σε κινητα.το πηρα γιατι ηταν φτηνο και ηθελα μεγαλη οθονη.ειχα πληρωσει πριν 3-4 χρονια ενα 500αρι ,απιστευτες εποχες ,και πηρα το samsung galaxy s2.μου κανει ακομα δουλεια δεν ειχα λογο να το προδωσω,αλλα ειπα για ανανεωση.αλλωστε η υποστηριξη της samsung σε αναλογα θεματα ηταν πολυ φτωχη.δεν νομιζω ποτε να πηρα ολες τις δυνατοτητες του κινητου μου.οτι ηξερα εφτιαξα.κατι αναβαθμισεις της εκανα.τωρα το κιν…
-
γεια χαρα.αγορασα προσφατα το xiaomi redmi note snapdragon 400.ξερετε πως μπορω να μεταφερω appls απο το τηλεφωνο στην sd card?επισης αν μπορω να κανω το ευρετηριο των contacts σε ελληνικο.η' να το αλλαξω σε ελληνικο ολο.υπαρχει τροπος να πας σε ενα γραμμα κατευθειαν?και μηπως υπαρχει μια υποστηριξη διεθνης και ευκολα προσβασιμη εστω μεσω pc για το κινητο?η' και αν υπαρχει καποιο σερβις στην αθηνα για να βοηθησει να το προσαρμοσω?ευχαρισρω για οποια πληροφορια.