Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 216.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαok τα εκανα ολα πατησα και recovery για να μπει στο καινουργιο twrp που μολις εγκατεστησα.τωρα ..μου δειχνει παλι το πινακακι του recovery.η ερωτηση του μηνα που τελειωνει,τι κανω? επισης ..οπα παιδια το κινητο δεν ειναι καινουργιο,μην το υποθεσατε, η τελευταια ελληνικη που εχω περασει ειναι η xtrv aroma 7.10.26. σας ειπα μι μαχ 2 προ?ολα καλα χωρις το 2.αλλα δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυματο mi max 2 pro.τι εννοεις μου γραφει?οτι δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα?επομενο βημα? α σορρυ νομιζα οτι ηταν..καλλιγραφια.αλλα μου εδωσες λινκ.καλα να μπω να δω τι γινεται.να κατεβασω την καταλληλη twrp υποθετω.
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47471/ παιδια μου βγαζει αυτο.οσο και να το try again μετα τα 50% ,το ιδιο.τι κανω τωρα?και οποιος μπορει λιγο ευκολα και αναλυτικα ελληνικα.
-
Μήνυμαπαιδες αιτησεις και ξεκλειδωματα καναμε παλια.παλι θελει?
-
bluetooth help !!
Μήνυμακαλημερα.λοιπον ειχα δοκιμασει το turbo-x στο redmi note και ειχε συγχρονισει.μετα απο καποια αναβαθμιση δεν ξανασυγχρονισε ουτε αυτο.στο παλιο μου samsung galaxy note πιανει κανονικα το turbo-x.το αλλο δεν ειχε νοημα να δοκιμασω.μιας και δεν χρησιμοποιω το κινητο αυτο.
-
bluetooth help !!
Μήνυμακαλησπερα.ολα καλα με τις αναβαθμισεις.σημερα φλασαρα την 7.9.8.παιδια εχω θεμα με τα bluetooth.εχω ενα turbo-x πηρα και αλλο ενα jabra απο το media markt.αλλα δεν συγχρονιζουν με τιποτα με το mi max pro.μηπως χρειαζεται καμια ρυθμιση?γενικα οποιος εχει καποια ιδεα ..ευχαριστω.
-
ευχαριστω και παλι geoanto555.εσωσες καπου 100 σελιδες επεξηγησεων.βεβαια καποια στιγμη θα τα βρω και μονος.ελπιζω στην επομενη αναβαθμιση να μην μου βγει παλι αυτη η mount ζητωντας password.ολα καλα.
-
λεω να να την φλασαρω κι εγω.με την προηγουμενη μουβγηκε σε fastboot το κλασικο πινακακι mount και μου ζηταγε κωδικο.μαλλον η twrp μου το δημιουργουσε αυτο οπως μου ειπε ο φιλος geoanto555 που με βοηθησε τοτε.για να βαλω νεα twrp εχω κατι θεματακια.πρωτον εχω κατεβασει την 3.0.2. σε zip και την 3.1.0-0 σε img απο του φιλου geoanto555.αν υπαρχει οδηγος που να περιλαμβανει και την αλλαγη (για αλλαγη ποιαν σβηνω στο pc πχ γιατι στο device manager μου εμφανιζει την παλια)) twrp αν μπορειτε δωστε μου…
-
λοιπον πηγα να κανω αναβαθμιση μεσω recovery και φιλε γιωργο μου βγηκε παλι password για το mount.τοκλεισα με reboot και power off το κινητο και γεια μας.τωρα βλεπω ειναι back to normal με την παλια dev.αλλα παιδια χρειαζομαι βοηθεια για αναβαθμιση.
-
γεια χαρα.μερικες ημερες κι εγω με την ελληνικη dev 8.6.6.30 στο ολοκαινουργιο mi max 128 gb.γενικα καλα τα πραγματα.καπου καπου μου πεταγεται χωρις να του πω πχ σε καποια επαφη,αλλα προσπαθω να μην δινω πολυ σημασια.δεν μοιαζει ελαττωματικο.δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο.λεω να βαλω την καινουργια dev.να ρωτησω ,για να την περασω απλα ακολουθω τις οδηγιες για μεσω ρομ η' μεσω recovery?η' χρειαζεται και κατι αλλο.βλεπω και android 7 nougat.μην κανω καμια κουτσουκελα.γιωργο geoanto555 φιλε εκει…
-
ευχαριστω πολυ τον γιωργο geoanto555.ελπιζω να μην σε ταλαιπωρησα πολυ φιλε.νομιζω με εφτιαξες μια χαρα.καποια στιγμη απο περιεργεια πες μου, αν θα θυμασαι οταν ξαναγυρισεις στα πληκτρα ,που υπηρχε φαουλ.ευχαριστω και το υπολοιπο team.ειστε the best.καλο μας πασχα.καλη μας συνεχεια. α..και αν κατσει καμια ερωτησουλα..
-
οκ λεει id συνεργατη
-
φιλε τοκανα.εδειξε να εκλεισε το κινητο ξανανοιξε και παλι το πινακακι του mount.να κανω παλι cancel και swipe να με παει στο recovery project.με λιγα λογια δεν επιασε. δεν κρυβω αρχισα ν αγχωνομαι να κανω restore?
-
κατσε τωρα πως φευγω απο το πινακακι? team win recovery project ?
-
ακολουθησα τις οδηγιες.βοηθηστε γιατι κι εγω την εχασα τη μπαλα.μηπως δεν εχω βαλει τους drivers?