Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 257.

• Παράθεση από Exploticon: “πειρα κι εγω απο το vickmall στα 390 ευρω ελπιζω να μην το μετανιωσο γιατι με 40-50 ευρω μπορουσα να παρω galaxy s7 αν ειχε η dual sim εκδοση τοσο σιγουρα θα το επαιρνα!! ” Πολλά δεν είναι τα 390 ; Ποια έκδοση πήρες ;

• Έβαλε την 8.0.5.0 και έμεινε εκεί ... Θα της ξαναπεί να βάλει καινούργια ;

• Φίλη πήρε το τηλέφωνο με stable 8.0.5.0. (είχε μια άλλη έκδοση με miui 7 και έκανε αναβάθμιση μέσα από το τηλέφωνο). Έχει νεότερη έκδοση για το τηλ ; Έχει ελληνικά η νεότερη έκδοση ; Αν ναι πως μπαίνει η επίσημη νεότερη με τα ελληνικά ; εννοείται ότι μόλις έρθει στα χέρια μου θα μπει η "δικιά" μας, απλά μέχρι να γίνει αυτό θέλω να την καθοδηγήσω να δουλέψει με official

• Παράθεση από tasospap1986: “Καλημέρα παιδιά!!! Εγραψα στον Κινέζο πως είμαι μέλος της ελληνικής κοινότητας xiaomi και πως έμαθα πως ο φορτιστής που μου έστειλε δεν είναι σωστός. Μου ανέβασε μια φώτο με τον σωστό φορτιστή και εγώ μια με αυτόν που πήρα και μου στέλνει καινούριο! Μήπως τρέμουν λίγο οι γλουτοι τους όταν ακούν για ελληνική κοινότητα;;; ” Συγνώμη αλλά δεν ισχύει αυτό. Στο scan το βάζεις με την ίδια φορά όπως ακριβώς σου δείχνει στην εικόνα. Αν το αποθηκεύσει σωστά με όποια γωνία και ν…

• Παράθεση από thodorisls: “εδω υπάρχει topic που λέει ποίοι φορτιστές τις xiaomi ειναι quick charge Xiaomi's Quick Charger 2.0 aka MDY-3-EB [Device list update 29.08] - News - Xiaomi MIUI Official Forum ” 'Όπου υποστηρίζεται από το κινητό το δίνει. Λογικό Το redmi 3s νόμιζα ότι είναι qc2. Ξαφνιάστηκα. Τα δικά μας δεν τα έχει, αλλά αν κρίνω από το Μι5 λογικά είμαστε οκ. Μου αρέσουν πολύ τα σχόλια του τύπου "αν δεν σας κάνει, μπορείτε να το σβήσετε οι moderators, έχετε την άδεια μου". Λες και θα σε…

• Παράθεση από gvoi: “Καλά οποίος δεν έχει κάψει usb από καλώδιο δεν έχει πάρει σαρδέλα στον ώμο! Για φορτιστές δεν μας λέει κανείς τπτ!!! Επίσης καλά καλώδια που έχω πάρει είναι τα anker (usb 2.0 παρόλαυτα). Για type c usb 3.0 έχω παραγγείλει κάτι remax 2.1Α, για να δούμε όταν έρθει Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Ούτε εγώ

• Παράθεση από NasDriver: “Όπως το είπες, δεν έχει αναφερθεί σε πολλές περιπτώσεις αλλά αξίζει να το ρισκάρεις ? ” Τι να σου πω, με προβλημάτισες. Πάντως του αυτοκινήτου που ήρθε, φαίνεται ιδιαίτερα ποιοτικός σαν υλικό. Και γι αυτό μπήκα στην διαδικασία για αγορά. Στην τελική θα τον κάνω δώρο πουθενά που δεν χωνεύω και θα κρατήσω τον aukey

• Παράθεση από NasDriver: “Θα σου έλεγα να το εξετάσεις εκ νέου το θέμα της παραγγελίας που έκανες...κάνε μία αναζήτηση στο φόρουμ με τον όρο: Blitzwolf ” Βρήκα κάτι για κάποιο καμένο usb port. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google δεν φαίνεται γενικευμένο όμως. Αν όντως πιστεύεις το αντίθετο με χαρά θα σε ακούσω. Δεν πρόκειται να ρισκάρω.

• Παράθεση από Haris Babis Miliotis: “Kαλησπερα και Χρονια Πολλα !! Στην αιτηση τι αιτιολογια ειναι καλο να βαλω για να γινει αποδεκτη? Μπορειτε να προτεινετε κατι ? ” Δεν ξέρω κινέζικα. Βάλτε επιτέλους ελληνικά στα κινητά σας ή ξεκλειδώστε με

• Παράθεση από gkoutsou: “Και μια που πιάσαμε τους φορτιστές να ρωτήσω και εγώ κάτι: έχετε να προτείνετε κάποιο καλώδιο usb type c, για να το πάρω ως spare. Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο και εγώ με αυτά (πχ κάνουν όλα τα usb type c, με το fast charge 3.0 τι παίζει?). ” Εγώ παρήγγειλα Blitzwolf qc3 σπίτι και αυτοκίνητο (2 εξόδους) και Aukey qc3 για σπίτι Αν θέλετε σας δίνω τα links με μήνυμα.

• Κάνω κάτι λάθος ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26235/

• Από απλή GTV σε thunder θέλει τίποτα το ιδιαίτερο ; η απλά update ;

• Παράθεση από netblues: “Αυτο το "επιστρεφω" και μου το ξαναστελνουν και "ελπιζω" με ξεπερναει. Το πηγαινε ελα σιγουρα δεν το πληρωνει ο κινεζος και ειναι σιγουρα κανα 35ρι Βαλε και το τριμηνο που θα κανει συνολικα απο τοτε που πληρωθηκε. Μεχρι να το παρεις στα χερια σου θα εχει βγει το επομενο μοντελο. ” Γιατί σου φαίνεται περίεργο ; Αφού το τελωνείο τα παίρνει δειγματοληπτικά και από ότι φαίνεται με μικρό ποσοστό 1 στα 20 ίσως και 1 στα 40. Αν δεν καίγεσαι και το ποσό είναι μεγάλο καλύτερα να π…

• Εννοείται Και περιμένουμε φωτογραφίες από το εργαλείο

• Παράθεση από fotislab: “Καλημερα παιδια. Σας παραθετω ακριβως τι μου έστειλαν απο το efox που νομιζω οτι ειναι καλο νεο. Προσωπικά θα τα δώσω να εχω το κεφάλι μου ήσυχο. * Dear customer,Thank you for your order. sorry we could not promise whether it needs to pay duty. it depends on your country customs. or you can buy shipping insurance EUR 15. then we could refund you for import sale tax if it needs to pay. Pls keep in touch with us if any problems. Greeting from Guo ” Για ποιο τηλέφωνο ενδιαφέ…

• Παράθεση από masterismos: “Όλα έτοιμα παιδιά πριν μία ώρα πήρα το sms ξεκλειδωματος πέρασα και xposed super su τώρα θα το χαρω και θα του πιω το αίμα. Πάει σφαίρα παντως. Έπρεπε να πάω σε Xiaomi νωρίτερα θα μου έμεναν και χρηματα. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” To like στο ότι έπρεπε να πάρεις νωρίτερα Παράθεση από geozn8: “Καλημέρα. Έχω το Mi5 και σκέφτομαι μήπως το πουλήσω και παραγγείλω και το mi5s σε μαύρο όμως.. Υπάρχει κάποιος φίλος από Αθήνα που να έχει το μαύρο…

• Παράθεση από masterismos: “Ρε αλάνια έχω δύο μέρες που έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader στο mi5s plus και δεν έχω πάρει απαντηση. Πόσο κρατάει συνήθως? Θα τρελαθώ χωρίς root. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δοκίμασε να κάνεις unlock. Μπορεί απλά να μην ήρθε. Αν είσαι οκ πες να ξέρουμε

• Γενικά από ότι κατάλαβα ελπίζεις να μην το βρουν το κινητό. Αν το βρούνε και είναι ακριβό, από ότι κατάλαβα, το στέλνεις πίσω και ζητάς από τον πωλητή να στο ξαναστείλει ελπίζοντας ότι την επόμενη φορά δεν θα περάσει από το τελωνείο. Γενικά την τιμή δεν μπορείς να την κρύψεις. Το τηλέφωνο γράφει τι μάρκα είναι πάνω και τι μοντέλο. Με έναν απλό έλεγχο στο internet ο τελωνειακός βλέπει την τιμή του.

• Παράθεση από hristidis: “Παράθεση από gto: “Λοιπόν, τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Του φίλου μου, που προανέφερα ποιο πάνω, του ήρθε ο λογαριασμός. +30% περίπου. Λογικά 24% ο φπα συν κάτι ψιλά για τελωνείο. Από περίπου 240 ευρώ (2 τηλέφωνα όπως έγραψα ποιο πάνω) του ζήτησαν να να δώσει 80 ευρώ. ” Καλησπέρα. Είμαι και γω σε αναμονή για ένα redmi 4 prime. Η κατάσταση είναι από χτες "ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ" όπως ήταν κι εσάς. Ποια διαδικασία ακολουθήσατε; Σας κάλεσαν αυτοί ή επικοινωνήσατε εσείς μαζί …

• Παράθεση από AlexanderK: “Force Touch Mi5s 3gb/64gb | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support ενδέχεται και το μικρό mi5s (64gb) να υποστηρίζει force touch ή 3d touch δοκίμασα την εφαρμογή και όντως λειτουργεί ” Το άρθρο που έβαλες λέει ότι υποστηρίζει αλλά δεν το έχουν ενεργοποιημένο στην Miui. Άρα μένει να δούμε πως θα ενεργοποιηθεί για όλους. Καλά νέα λοιπόν Προσωπικά και όσο αναμένω το κινητό μου, δεν έχω τρελαθεί κιόλας με την ιδέα αυτού του χαρακτηριστικού, αλλά περί ορέξεως