Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
Δες και αυτό το tutorial.
-
Hongmi camera problem
ΜήνυμαTo ίδιο θέμα δημιουργήθηκε και σε μένα, μετά από καθαρή εγκατάσταση της 6.1.21 MODED στο Hongmi. Δεν είναι πρόβλημα που δημιουργείται στην συγκεκριμένη ROM αλλά γενικά στις MODED. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι η ROM μετατρέπει την SD card σε εσωτερικό χώρο, οπότε το τηλέφωνο δεν την βλέπει πλέον σαν εξωτερική κάρτα. Παράλληλα η κάμερα δεν έχει στις ρυθμίσεις επιλογή για το μέρος αποθήκευσης των φωτογραφιών. Το update του sonic1SVK από την προηγούμενη απάντηση λειτουργεί και λύνει το πρόβλημα. …
-
Τις τιμές από τα διάφορα μαγαζιά μπορείς να βρεις εδώ. Αξιολογήσεις των μαγαζιών βρίσκεις εδώ. Η γνώμη μου είναι να μην δώσεις πιστωτική απευθείας αλλά να χρησιμοποιήσεις Paypal ή διαφορετικά μπορείς να διαλέξεις το Resolut (εδώ), ή το skrill (εδώ) ΟΙ επιλογές είναι πολλές... αλλά η απόφαση δική σου. Απλά, διαβάζεις και αποφασίζεις.
-
Συγχαρητήρια στους τυχερούς
-
Διαγωνισμός στο miui.com με δώρο MI Band Pulse μέχρι τις 24 Ιανουαρίου.
-
Ψήφισα και εγώ (Matsy). Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
-
πρόβλημα
Μήνυμαπρέπει να κάνεις Full Recovery μέσα από αυτόν τον οδηγό (Με προσοχή !) xiaomi.eu/community/threads/re…nd-by-spflash-tool.23188/
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από methodius: “Εμένα πλέον γράφει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS). Να φανταστώ ότι θα το έχω σύντομα?” Μπορεί και αύριο. Πάντως είναι ζήτημα 1-2 ημερών για να το έχεις στα χέρια σου.
-
Η τελευταία ημέρα αποστολών είναι αύριο. Από τις 27/01/14 κλείνει η EMS λόγω εορτών!!!
-
Παράθεση από cy67: “Αν δεν είναι μεγάλη ιστορία και δεν σου κανει κόπο φίλε πες και σε μας τους νεοφανείς στο θέμα τι ειναι αυτό που αναφέρεις στο 1ο post "Φυσικά θα ακολουθήσει ένα REVIEW καθώς και ένας πλήρης οδηγός Φλασαρίσματος ROM - ROOT - TWRP & Unbrick (αχρείαστος να είναι)." ευχαριστω cy67” Ένα πολύ καλό γλωσσάριο με βασικούς όρους θα βρεις εδώ.
-
Παράθεση από cy67: “ θα έλεγα μη Κανεις έγγραφη στη xiaomi γιατί θα σου βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι ´´δυστυχώς η εφαρμογή διαχείρισης λογαριασμού ΜΙUI έχει σταματήσει και θέλει να κάνει reportο” Εμένα ο λογαριασμός MIUI δουλεύει μια χαρά. Εχθές έκανα και συγχρονισμό στο MiCloud χωρίς προβλήματα.
-
Καλοδούλευτο. Και σε μένα έτσι ήρθε (ρουταρισμένο με ελληνικό) αν και δεν το είχα ζητήσει!