Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αν και οι αντίπαλοί μας έχουν ξεφύγει κατά πολύ, είμαστε κοντά στους 100 ψήφους που είναι μία πάρα πολύ καλή παρουσία αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της χώρας μας μπροστά στα μεγαθήρια. :thumbsup:” Στην προηγούμενη ψηφοφορία πως είχαμε πάει?

• mi2s update

mattheos - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Ο οδηγός που ψάχνεις είναι εδώ. Οι εκδόσεις multi δεν υποστηρίζουν ΟΤΑ updates. Μόνο οι Official υποστηρίζουν OTA.

• Σιγά σιγά μαζεύοντε τα ψηφουλάκια!!!!!!!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΟΥΠΣ !!! Το διόρθωσα, ευχαριστώ...” Θέλει ξανά διόρθωση. Διόρθωσες το κείμενο που φαίνεται και όχι το link!!!

• Επωνυμία της επιχείρησης : MeriMobiles Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : merimobiles.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi HongMi Ημερομηνία αγοράς : 20/12/2013 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 27 ημέρες με Singapore post Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν το έχω χρειασθεί (και ελπίζω να μην το χρειαστώ) Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : το έστειλαν με root και multi rom ενώ δεν το είχα ζητήσει και φυσι…

• xiaomi mi3

mattheos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Εννοείται ότι θα υποστηρίζει τα ελληνικά. Αλλά θα χρειαστεί φλασάρισμα η ROM όπως σε όλα τα Χιαομι τηλέφωνα.

• Το Hongmi ή RedRice δεν υποστηρίζεται από εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις αλλά από τις stable (περίπου μηνιαίες). Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις multilanguage ROM. Η πιο πρόσφατη multilanguage είναι η stable 5.

• Εντυπώσεις για το MI2-S

mattheos - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από salazar: “Παιδια τα ακουστικα της Xiaomi παιζουν σε αλλες συσκευες??Επισης ειναι ανθεκτικα??Δεν λεω να τα δεσω κομπο και να παιζουν αλλα μην χαλασουν στις 10 πρωτες μερες.Ευχαριστω και χρονια πολλα!!” Υπάρχουν 2 μοντέλα piston. Τα ασημί (1η γενιά) και τα χρυσαφί (2η γενιά ή upadated όπως συνήθως τα αναφέρουν) με τρύπα στο εξωτερικό μέρος του ακουστικού. Στις προδιαγραφές λένε πως περιέχουν ίνες kevlar, οπότε είναι ανθεκτικά (αρκεί να είναι τα γνήσια, γιατί ακόμα και σε αυτά υπάρχουν…

• Ωραία τα θέματα, αλλά αν δεν υπάρξει βοήθεια από εμάς τους ίδιους θα αργήσουμε να δούμε την αλλαγή να γίνεται πράξη. Αν και δεν το έχω ξανακάνει, προσφέρομαι να βοηθήσω (έχω γνώσεις αγγλικών και ιταλικών, μεγάλη εξοικείωση με τα PC και το κυριότερο διάθεση).

• Οι καλύτερες ευχές μου για ένα ευτυχές, υγιές και ειρηνικό 2014 σε όλους σας και στις οικογένειές σας. Είθε να μας φέρει πολλές, καλές και μη προβληματικές ROM για το κινητό μας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/221/

• Μήπως χρησιμοποιείς ΜIUI v4 και τα θέματα είναι για v5; Κάποιος άλλος πιο έμπειρος χρήστης ίσως να σε βοηθήσει καλύτερα, ιδίως εάν αναφέρεις και κινητό και έκδοση MIUI

• Καθώς τελειώνει το 2013, όλο και περισσότεροι χρήστες του MIUI συζητούν για τις αλλαγές που θα φέρει στις συσκευές μας το 2014. Το σίγουρο είναι πως η Xiaomi αλλάζει την πολιτική της στην ανταλλαγή θεμάτων. Όπως έχει ανακοινωθεί από τις αρχές Δεκεμβρίου, από την 1η Ιανουαρίου 2014 τα θέματα θα πρέπει να διακινούνται αποκλειστικά μέσω του MIUI.Themes.Store και προτρέπει όλους τους developers να εγγραφούν στο designer.xiaomi.com. Ο σημαντικότερος λόγος που παρουσιάζει η Xiaomi γι'αυτή την απόφαση …

• Γενικά ο κωδικός GR ισχύει και δίνει 5% έκπτωση. Ειδικότερα όμως μέχρι τις 31/12 ισχύει ο MANNY και δίνει 6% για παραγγελίες από 200 $ και πάνω, και ο FLOYD που δίνει 8% για παραγγελίες από 350 $ και πάνω.

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/218/ Εξαγγέλθηκε ο διαγωνισμός επίσημου παιχνιδιού της MIUI με κεντρικό χαρακτήρα, φυσικά, τον MITU. Ο διαγωνισμός λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2014. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και τα χαρακτηριστικά μπορείτε να βρείτε εδώ .

• Kαλά Χριστούγεννα

mattheos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Χρόνια πολλά σε όλη την κοινότητα.

• Τελικά το παρήγγειλα με SingapurePost για σιγουριά και με την ένδειξη δώρο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. PS. Το merimobiles έχει το Hongmi σε χριστουγεννιάτικη προσφορά στα $ 193,19, καθώς και το m2s στα $ 333,95. Και τα δύο με δώρο αντιολισθητική επιφάνεια και φορτιστή αυτοκινήτου. Η προσφορά λήγει το σάββατο βράδυ.

• Καλησπέρα στην κοινοτητα του MIUI-Hellas. Σας βρήκα καθώς έψαχνα περισσότερες πληροφορίες για τα τηλέφωνα της Xiaοmi και συγκεκριμένα για το Hongmi. Μετά από αρκετό ψάξιμο αποφάσισα να το αγοράσω από το merimobiles.com για να είμαι σίγουρος για την γνησιότητά του. Αποφάσισα επίσης να το πάρω όπως είναι και να το ρουτάρω μόνος μου. Αν ακολουθήσω τις αναλυτικότατες οδηγίες δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα. Το θέμα μου είναι η αποστολή. Συνήθως επιλέγω την ChinaPost, που αν και κάνει περισσότερο χρόνο ν…