Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.
-
mi2s update
ΜήνυμαΟ οδηγός που ψάχνεις είναι εδώ. Οι εκδόσεις multi δεν υποστηρίζουν ΟΤΑ updates. Μόνο οι Official υποστηρίζουν OTA.
-
Επωνυμία της επιχείρησης : MeriMobiles Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : merimobiles.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi HongMi Ημερομηνία αγοράς : 20/12/2013 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 27 ημέρες με Singapore post Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν το έχω χρειασθεί (και ελπίζω να μην το χρειαστώ) Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : το έστειλαν με root και multi rom ενώ δεν το είχα ζητήσει και φυσι…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΕννοείται ότι θα υποστηρίζει τα ελληνικά. Αλλά θα χρειαστεί φλασάρισμα η ROM όπως σε όλα τα Χιαομι τηλέφωνα.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από salazar: “Παιδια τα ακουστικα της Xiaomi παιζουν σε αλλες συσκευες??Επισης ειναι ανθεκτικα??Δεν λεω να τα δεσω κομπο και να παιζουν αλλα μην χαλασουν στις 10 πρωτες μερες.Ευχαριστω και χρονια πολλα!!” Υπάρχουν 2 μοντέλα piston. Τα ασημί (1η γενιά) και τα χρυσαφί (2η γενιά ή upadated όπως συνήθως τα αναφέρουν) με τρύπα στο εξωτερικό μέρος του ακουστικού. Στις προδιαγραφές λένε πως περιέχουν ίνες kevlar, οπότε είναι ανθεκτικά (αρκεί να είναι τα γνήσια, γιατί ακόμα και σε αυτά υπάρχουν…
-
Καθώς τελειώνει το 2013, όλο και περισσότεροι χρήστες του MIUI συζητούν για τις αλλαγές που θα φέρει στις συσκευές μας το 2014. Το σίγουρο είναι πως η Xiaomi αλλάζει την πολιτική της στην ανταλλαγή θεμάτων. Όπως έχει ανακοινωθεί από τις αρχές Δεκεμβρίου, από την 1η Ιανουαρίου 2014 τα θέματα θα πρέπει να διακινούνται αποκλειστικά μέσω του MIUI.Themes.Store και προτρέπει όλους τους developers να εγγραφούν στο designer.xiaomi.com. Ο σημαντικότερος λόγος που παρουσιάζει η Xiaomi γι'αυτή την απόφαση …
-
Kαλά Χριστούγεννα
ΜήνυμαΧρόνια πολλά σε όλη την κοινότητα.
-
Τελικά το παρήγγειλα με SingapurePost για σιγουριά και με την ένδειξη δώρο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. PS. Το merimobiles έχει το Hongmi σε χριστουγεννιάτικη προσφορά στα $ 193,19, καθώς και το m2s στα $ 333,95. Και τα δύο με δώρο αντιολισθητική επιφάνεια και φορτιστή αυτοκινήτου. Η προσφορά λήγει το σάββατο βράδυ.
-
Καλησπέρα στην κοινοτητα του MIUI-Hellas. Σας βρήκα καθώς έψαχνα περισσότερες πληροφορίες για τα τηλέφωνα της Xiaοmi και συγκεκριμένα για το Hongmi. Μετά από αρκετό ψάξιμο αποφάσισα να το αγοράσω από το merimobiles.com για να είμαι σίγουρος για την γνησιότητά του. Αποφάσισα επίσης να το πάρω όπως είναι και να το ρουτάρω μόνος μου. Αν ακολουθήσω τις αναλυτικότατες οδηγίες δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα. Το θέμα μου είναι η αποστολή. Συνήθως επιλέγω την ChinaPost, που αν και κάνει περισσότερο χρόνο ν…