Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 84.

• mi note pro

MeddlingMageGR - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Επίσης στη μαμά εφαρμογή επέλεξε να γράφει σε FullHD, με συνεχή εστίαση, και ενεργοποιημένο το HDR. Ειδικά με την τελευταία ρύθμιση φτιάχνει πολύ το βίντεο. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Παράθεση από MeddlingMageGR: “Παράθεση από barcelonistas1899: “ ” ” Χρησιμοποιωντας την εφαρμογή που μου είπες fv-5 στην επιλογή βίντεο με ξαναπεταει αυτόματα στο "μαμα" βίντεο και η εικόνα εξακολουθεί να είναι χάλια Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κατέβασες το πρόγραμμα του βίντεο, Cinema FV-5? Επίσης στη μαμά εφαρμογή επέλεξε να γράφει σε FullHD, με συνεχή εστίαση, και ενεργοποιημένο το HDR. Ειδικά με την τελευταία ρύθμιση φτιάχνει πο…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Το ερώτημα είναι : Υπάρχει περίπτωση στην επόμενη ROM να περάσετε κανονικά το επόμενο TWRP ? Εντάξει σε κάνα μήνα, δυο, θα έχουμε την επόμενη αναβάθμιση. Δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, θα περιμένουμε. Αρκεί να μπορεί να περαστεί. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παιδιά ερώτηση κρίσιμη : Σε stable ROM πως επαναφέρω το recovery χωρίς root και χωρίς flashify ? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Αυτό το flashify απαιτεί root έτσι? Δηλαδή σε stable δε λειτουργεί. Γιατί έχω και εγώ πρόβλημα με το TWRP. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Γενικά το τηλέφωνο έχει ένα θέμα με την φωτεινότητα... Από τη μέση και κάτω βουτάει πολύ απότομα, και το maximum δεν είναι τόσο δυνατό για σε κάνει να βλέπεις με ντάλα ήλιο. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MeddlingMageGR - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από MeddlingMageGR: “Πατάω Volume Up και Power, ανάβει το logo της Xiaomi, και μετά σβήνει η οθόνη και το τηλέφωνο. ” ενώ είναι κλεστό το κινητό πατάς και κρατάς το volume up button έπειτα πατάς και κρατάς το power on button μόλις δονηθεί αποδεσμευεις το power on button ειδάλλως θα σου επανεκκινεί και συνεχίζεις να κρατάς το volume up button για περίπου 4-5 δευτερόλεπτα ύστερα αποδεσμευεις και το volume up button ” Έτσι ακριβώς το κάνω. Όπως το έκανα πάντα και έμπαι…

• Ξαναγράφω το μήνυμά μου απο την 3η σελίδα... Παιδιά SOS. Μετά την τελευταία αναβάθμιση, δε μπορώ να μπω στο TWRP. Πατάω Volume Up και Power, ανάβει το logo της Xiaomi, και μετά σβήνει η οθόνη και το τηλέφωνο. Ξαναπατάω και τα ίδια. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο λειτουργεί σούπερ. Απλά θέλω να πάρω και κάνα backup. Τί μπορώ να κάνω ?

• Καλά έχω πάθει πλάκα με το Dolby Atmos.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά SOS. Μετά την τελευταία αναβάθμιση, δε μπορώ να μπω στο TWRP. Πατάω Volume Up και Power, ανάβει το logo της Xiaomi, και μετά σβήνει η οθόνη και το τηλέφωνο. Ξαναπατάω και τα ίδια. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο λειτουργεί σούπερ. Απλά θέλω να πάρω και κάνα backup. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστούμε πάρα πάρα πάρα πολύ για την αναβάθμιση που μας δώσατε. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει, εκτός του ότι έχασα κάποιες λίγες επαφές, δεν μου κλειδώνει το GPS. Με κανένα πρόγραμμα, και κάτω από καθαρό ουρανό. Μπορώ να κάνω κάτι? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Εντάξει παιδιά άνοιξε!! γιούπι!!!! Εκανα ό,τι μου είπατε, φόρτιση όλο το βράδυ, και μετά Volume up + Power και ξύπνησε ο λάζαρος!!! Ευχαριστώ πολύ για την ψυχολογική συμπαράσταση.

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Σε recovery μπαίνω πατώντας το Power ON και το Volume Up ? Στο fastboot τί κάνω?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παιδιά έχω πάθει σόκ!!! Το κινητό ξφνικά έκλεισε, και δεν άνοιξε ποτέ. Συγκεκριμένα έβλεπα βίντεο στο youtube, και όλα σκοτείνιασαν. Και όχι μόνο δεν ανοίγει, αλλα ούτε φορτίζει. Και κανένας συνδιασμός πλήκτρων δεν το ανοίγει.Το ταρακούνησα, το χτύπησα ελαφρά, τίποτα. Πέθανε. Αιωνία του η μνήμη.... Αλλη μια φορά έχω ακούσει για "ξαφνικό θάνατο" σε Mi Note Pro, όταν θα αγόραζα ένα ίδιο για τη γυναίκα μου, αλλα ο πωλητής αν και τα είχαμε συμφωνήσει δε μου έστειλε ποτέ μήνυμα να το προσωρήσουμε. Το…

• RE:

MeddlingMageGR - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Pantak: “Βλέπω συνέχεια τώρα την αναγγελία " Η νέα Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_6.2.25 MIUI V7) " εχω την 7.1.3 ( LHMCNCK) Έχω μπερδευτεί μη ξέροντας ακόμα πως μπαίνουν τα νούμερα ??? πρέπει να κάνω αναβάθμιση ή αυτή που έχω είναι νεότερη ??? που θα πάει θα μπω\ω στο πνεύμα κάποτε” Όπου βλέπεις να ξεκινάει από 6 είναι η developer, δηλαδή την αφήνεις, και όπου βλέπεις να ξεκινάει με 7 είναι η stable. Και την οποία εγκαθιστάς. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Πάντως εάν ήταν 5.5 ίντσες το Mi5, θα το σκεφτόμουνα και εγώ. Πιάνω το mi3 και το αισθάνομαι μικρό. Μάλλον θα περιμένω το Note Pro 2.” Έτσι ακριβώς. Περιμένουμε το Note Pro 2, το οποίο μακάρι να έχει ir blaster όπως το Mi5 Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi note pro

Μήνυμα

Παιδιά από την εμπειρία σας, μπορεί να συνδεθεί το smartwatch Gear 2 της Samsung στις Xiaomi συσκευές? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Έχει πρόβλημα ή μαμά εφαρμογή? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βρε δοκίμασε το και πες μου... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Σήμερα 1η φορά δοκίμασα να τραβήξω βίντεο! Παρατηρώ λοιπόν ότι όταν κουνάω έλαχιστα το κινητό, το βίντεο κάνει στην εικόνα.. Νερά, δηλαδή κάτι σαν κύματα στην εικόνα! Υπάρχει κάποια ρύθμιση για σωστή χρήση βίντεο? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασε το FV-5 για βίντεο και πες μου. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk