Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Παράθεση από mula: “Παράθεση από bilios: “Παράθεση από amavroudis: “Άλλοι το ψάχνουν και κάνουν τα πάντα να το ενεργοποίησουν και εσύ θέλεις να το βγάλεις;;; ” ενεργοποιειται με νταμπλ ταπ... απ το παουερ μπατον... απ την στιγμη που δεν εσω κλειδωσει μετο δακτυλικο αποτυπωμα μου γιατι να αναβει?Δεν λεω να μη λειτουργει ο σενσορας αν θελω να κλειδωσω αργοτερα.... αλλα να μην αναβει η οθονη μολις ακουμπησει δερμα πανω.... ” Εμένα δε το κανει, ουτε το redmi note 4 που ειχα. Απλα μια δόνηση έχει. Μή…

• Παράθεση από amavroudis: “Άλλοι το ψάχνουν και κάνουν τα πάντα να το ενεργοποίησουν και εσύ θέλεις να το βγάλεις;;; ” ενεργοποιειται με νταμπλ ταπ... απ το παουερ μπατον... απ την στιγμη που δεν εσω κλειδωσει μετο δακτυλικο αποτυπωμα μου γιατι να αναβει? Δεν λεω να μη λειτουργει ο σενσορας αν θελω να κλειδωσω αργοτερα.... αλλα να μην αναβει η οθονη μολις ακουμπησει δερμα πανω....

• αυτο παιδια με το που ακουμπαει το δακτυλο στον finger sensor να αναβει η οθονη γινεται να αλλαξει? Σπαστικο και ενεργοβορο δεδομενου οτι ολο εκει παει το δακτυλο....

• καλησπερα Νεος κατοχος mi mix 2 Δυο εφαρμογες (η radar beep,και gr caller id) δεν μου εμφανιζουν ειδοποιηδεις οταν το τηλεφωνο ειναι σε αδρανεια η σε οθονη κλειδωματος. Οταν ειμαι στην αρχικη οθονη ερχεται η ειδοποιηση κανονικα Στις προηγουμενες συσκευες που ειχα (one plus,samsung klp) αφυπνιζοταν κανονικα και εβγαζε την οθονη ειδοποιησης της εφαρμογης Απο τις εφαρμογες αυτες εχω εκχωρησει ολες τις αδειες που ζηταει Τι μ[πορει να φταιει? Ξερει κανεις? global stable 9.5.6.0 Nα σημειωσω πως δεν εχ…