Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 169.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Με το που θα συνδέσεις την συσκευή σου στο PC, κατεβάζεις την μπάρα των ειδοποιήσεων. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11118/ Επιλέγεις το USB for Charging forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11119/ Επιλέγεις Tranfer files (MTP) και είσαι οκ. ” εισαι πρωτος αρχηγε!σε ευχαριστω! :))))))
-
ιδιαιτερα ευχαριστημένος από την 6.3.3. όμως παρατηρησα χθες που πηγα να συνδεσω το κιν με καλωδιο στο pc ότι δεν το αναγνωριζει σωστα.δηλ δειχνει ότι συνδέεται κ όταν παω κ επιλεγω το τηλ,το παραθυρο που ανοιγει μου δειχνει ότι είναι ενας αδειος φάκελος.δεν φαινεται τιποτα μα τιποτα από το κιν. είναι bug της 6.3.3? το επανελαβα κ σημερα με το ιδιο αποτέλεσμα.:(
-
<<<<<<<< Για την γραμματοσειρά στο πληκτρολόγιο: Ανοίγεις σε μια εφαρμογή το πληκτρολόγιο (swiftkey)->πάνω από το "Q" ή το ";" (ανάλογα τη γλώσσα που έχεις) έχει τρεις γραμμές-> αλλαγή μεγέθους-> επιλέγεις >>>>>>>>>>>>> σε ευχαριστώ πολύ φίλε το έφτιαξα. Τώρα μένει μόνο το atmos το οποίο δεν υπάρχει πουθενά στο τηλ. Θα εγκατασταθεί ίσως σε επόμενο update?
-
περασα πριν λιγο τη ρομ ερχόμενος από KitKat.όλα οκ μεχρι στιγμης.2 πραγματα που παρατηρησα,ο ηχος νομιζω ακούγεται καπως χαμηλοτερα και επισης όταν παω να γραψω μνμ η γραμματοσειρά του swiftkey δειχνει πολύ μικροτερη (ευτυχως που φοραω γυαλια :PPPPP ). ααα κ το κυριοτερο..ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ το dolby atmos!!!!!!!!!!! :((((((
-
παιδια εχω ξεμεινει με την 5.12.3 καθως δεν ειχα κανενα θεμα.Βλεπω με χαρα ότι η χθεσινη ρομ είναι ισως η καλυτερη της MM αρα λεω να την δοκιμασω.Ποιες ρομ όμως πρεπει να βαλω πρωτα αφου ακομα είμαι στην KitKat?κ η εγκατασταση πρεπει να είναι καθαρη?ή περασμα από πανω όπως εκανα στις αναβαθμίσεις της KitKat?
-
Παράθεση από gialaftis: “Εμεις που έχουμε mi3w δε μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση?????? ” περιμενουμε την 6.0 marshmallow! οποτε την βγαλουν οι κινεζοι θα την παρουμε κ εμεις.
-
σημερα δοκιμασα κ το gps.όλα οκ.κ η μπαταρια οπως ειχα ξαναγραψει εχει βελτιωθει πολυ.θεωρω την συγκεκριμενη αναβαθμιση την καλυτερη των τελευταίων 4-5.σε mi3 παντα. ένα μεγαλο μπραβο στα παιδια που τις δουλευουν αφου ανεξάρτητα από το αν αυτες βγαινουν με bugs ή όχι,είναι παντα διπλα μας να μας βοηθησουν σε ο,τι χρειαστεί!! υγ:παω να ψηφισω στην πρωτη σελιδα (από λαπτοπ όχι μεσω του κιν) κ μου βγαζει μνμ λαθους κ να δοκιμασω παλι αργοτερα (οσες φορες κ αν δοκιμασα!).
-
σε mi3 όλα δειχνουν καλως μεχρι τωρα κ φαινεται να διορθωθηκε το τρελο ρουφηγμα της μπαταριας!gps δεν εχω τσεκαρει ακομα.
-
ελπιζω να διορθωθεί το πρόβλημα με το gps και (κυριως) η διαχειριση της μπαταριας (η οποια πινεται σε αυτή την ρομ σαν το νερο εν μεσω καυσωνα!!! ) αντε να πανε όλα κατ ευχην παιδια κ σας ευχαριστούμε προκαταβολικα! :)))))))))
-
μετα από 2 μερες χρησης με τη νεα ρομ:επιτελους σταματησαν τα εκνευριστικα κολληματα της συσκευης που ειχα με τις 2 προηγούμενες ρομ,αλλα σημερα παρατηρησα πρόβλημα με το gps.σε χρηση του cardio trainer εχανε για πολλη ωρα τους δορυφόρους με αποτέλεσμα να μην καταγραφει σωστα την διαδρομή.υπαρχει καποια λυση ή να περιμενουμε ελπιζοντας να διορθωθεί στο νέο update?
-
Με την προηγουμενη ρομ το μονο που ειχα παρατηρησει ηταν ότι κρασαρε το κιν συχνα (1-2 φορες καθημερινα ισως κ παραπανω) κ εφτιαχνε μονο με επανεκκινιση. Με αυτή την ρομ κ εχοντας την ένα 24ωρο σε 'λειτουργια' παρατηρω ότι εχει θεμα με το wifi.το χανει συχνα. επισης πριν λιγο εφαγε ένα γερο κρασαρισμα.παγωσαν τα παντα δεν εκλεινε ουτε εκανε επανεκκινηση.τελικα του εκανα reboot μεσω ασφαλους λειτουργιας.
-
Παράθεση από dirtyshadow: “mi3 downloading.παρενθεση,σαν κατοχος mi3 ειχα το εξης προβλημα με την προηγουμενη ακριβως εκδοση(5.11.5) σε θεμα ταχυτητας.το κινητο "κολλαει" φοβερα σε καποιες φασεις και πολλες εφαρμογες σταματανε να ανταποκρινονται ” ακριβως κ εγω το ιδιο πρόβλημα.στο ασχετο κολλαει (ευτυχως οχι συχνα) κ μονο με επανεκινηση φτιαχνει.αυριο θα κατεβασω την καινουργια κ με την πρωτη ευκαιρια θα γραψω εντυπώσεις.
-
σε ΜΙ3 όλα οκ μεχρι στιγμης!ευχαριστουμε!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από apollo_il: “στο mi3 μου όλα καλα για τωρα.εχω την εντυπωση ότι με την νεα ρομ γινεται κ καλυτερη διαχειριση της μπαταριας.ανεβηκαμε κ λιγακι στο antutu ;).θεματακι μονο με την δονηση εχω στα κατω κουμπια,ειναι λιγο σπαστικη!πώς μπορούμε να την βγαλουμε? συγχαρητηρια στην ελληνικη ομαδα,παιδια ειστε αστερια!! ” Θα πας Ρυθμίσεις - Ήχος και θα ξετσεκάρεις την επιλογή Δόνηση κατά το άγγιγμα. ” οκ φτιαχτηκε.σε ευχαριστω πολύ φιλε μου.
-
στο mi3 μου όλα καλα για τωρα.εχω την εντυπωση ότι με την νεα ρομ γινεται κ καλυτερη διαχειριση της μπαταριας.ανεβηκαμε κ λιγακι στο antutu ;).θεματακι μονο με την δονηση εχω στα κατω κουμπια,ειναι λιγο σπαστικη!πώς μπορούμε να την βγαλουμε? συγχαρητηρια στην ελληνικη ομαδα,παιδια ειστε αστερια!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από apollo_il: “<<<<< ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Όσοι θέλετε να κρατήσετε το Custom Recovery που έχετε στην συσκευή σας, θα πρέπει να κάνετε το Flash μέσα από το Recovery που έχετε (CWM ή TWRP) και ΟΧΙ από τον Updater (Αναβάθμιση) της MIUI. >>>>>> δηλ για να βαλω την αναβαθμιση μπαινω πλεον μονο από recovery?φοραω την 5.9.17 κ μεχρι τωρα πηγαινα στον updater κ από εκει επελεγα το πακετο της ρομ που ειχα κατεβασει κ το εκανα εγκατασταση.. αν κ από ο,τι βλεπω εχει θεματα η ρομ...” …
-
<<<<< ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Όσοι θέλετε να κρατήσετε το Custom Recovery που έχετε στην συσκευή σας, θα πρέπει να κάνετε το Flash μέσα από το Recovery που έχετε (CWM ή TWRP) και ΟΧΙ από τον Updater (Αναβάθμιση) της MIUI. >>>>>> δηλ για να βαλω την αναβαθμιση μπαινω πλεον μονο από recovery?φοραω την 5.9.17 κ μεχρι τωρα πηγαινα στον updater κ από εκει επελεγα το πακετο της ρομ που ειχα κατεβασει κ το εκανα εγκατασταση.. αν κ από ο,τι βλεπω εχει θεματα η ρομ...
-
Παιδια αποψε θα εχουμε νεα rom?
-
ρε παιδια παιζει κανα θεμα με το skype?κανα 2 μερες πριν βαλω την νεα ρομ αλλα κ αφου την εβαλα αργει να συγχρονιστεί,δεν κανει κλησεις με καμερα (πχ ο άλλος ενώ είναι ον τον δειχνει αποσυνδεδεμενο οποτε δεν βγαζει την κληση ) και μου πεταει συχνα ειδοποιηση στην επιφανεια ότι 'η εφαρμογή skype εχει σταματησει να λειτουργει' κτλ κτλ.καθαρισμος δεδομενων κ απεγκατασταση-εγκατασταση δεν βελτιωσε κατι.πριν λιγο μαλιστα που το ξανα απεγκατεστησα δεν το κατεβαζει ουτε από το play store,μου γραφει σφα…
-
ρε παιδια το θεμα είναι ότι εχει 'χαλασει' πολύ η rom (μιλαω παντα για την dev).ολο bugs πραγμα που με εχει ξενερωσει..τους τελευταίους μηνες 4 στις 5 rom (αναλογικα) βγαινουν με προβλήματα (για τα οποια ευθυνονται 100% οι κινεζοι κ όχι φυσικα τα δικα μας παιδια που είναι πραγματικα αστερια!).αρχικα ειχα πολύ καλη εικονα για τη miui πλεον δεν νομιζω να τη συστηνα.αν είναι κάθε φορα που κανουμε αναβαθμιση να κανουμε κ το σταυρο μας να πανε όλα καλα αστα να πανε. σας ευχαριστω για τις απαντησεις σ…