Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 144.
-
Ευχαριστώ. Θα περιμένω την stable αν βγει ποτέ.
-
Που σημαίνει πρωτα back up διαφορετικά τα χάνω όλα;
-
Την φοβάμαι λιγάκι. Λες να της δώσω μια ευκαιρία;
-
Καλημέρα. Υπάρχει καμία νέα εξέλιξη με τη δικιά μας συσκευή;
-
Καλημέρα σε όλους. Μήπως έχει καθυστερήσει η νέα rom; Μήπως μας έχουν ριγμενους;
-
Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε όλους. Λόγω του ότι έλειπα για σοβαρούς λόγους εκτός του forum μας δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω όλες τις αλλαγές. Έχω την stable 40 GTV 5.2.10. Υπάρχει καμία νεότερη; Στο ΟΤΑ δεν βγάζει τίποτα. Έχω παρατηρήσει οτι η συσκευή αρχίζει να έχει διάφορα μικρο κολλήματα. Επίσης πιστεύετε οτι είναι καλό και σε αναβάθμιση σε V6;
-
Καλημέρα σε ολους. Τις τελευταίες μέρες δεν μπορω να συνδεθω στο ίντερνετ μέσω του δικτύου τηλεφωνίας στο κινητό παρόλο που μέιλ λαμβάνω κανονικά χάρτες και μπαίνω στα κοινωνικά δίκτυα και τώρα που γράφω μέσω του δικτύου κινητής το κάνω. Ξέρει κανεις πως και γιατί; Θα με βοηθουσατε πολύ γιατί το χρειάζομαι για τη δουλεια μου.
-
καλημέρα Μετά την αναβάθμιση στη 5,2,10 όταν έρχεται νεο SMS δεν φαίνεται καθόλου το μήνυμα στη προεπισκόπηση. Όχι στην κουρτίνα που κατεβάζουμε με τις ειδοποιήσεις αλλά πχ όταν βλέπω βιντεάκι και έρχεται ένα μνμ τότε βγαίνει η προεπισκόπηση μαζι με το reply. Εκει λοιπόν το μνμ δεν φαίνεται καθόλου.