Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 361.

• xiaomi note 12 pro 5g

ALXIOA - - Xiaomi 12 Series

Μήνυμα

Καλησπερα στην παρεα.. Απο χτες το κινητο xiaomi note 12 pro 5g σταματησε να εχει σημα.. Ετσι ξαφνικα.. Δεν πιανει τιποτα... Αλλαξα την σιμ την εβαλα σε αλλη συσκευη δουλευει μια χαρα.. την ξαναεβαλα εδω τιποτα.. Δεν πιανει τπτ.. νεκρο απο σημα.. φοραει εκδοση 14,0,6.. το εκανα και επανοφρα μηπως στρωσει τιποτα.. Λετε να ξαναπερασω το λογισμικο απο επανω..? καμια ιδεα κανεις..? ειναι εντος εγγυησης 7 μηνων.

• Xiaomi Civi 2 5G

ALXIOA - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Ωραια. Ευχαριστώ. Θα την δοκιμάσω αύριο και θα σας πω...

• Xiaomi Civi 2 5G

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ALXIOA: “Δοκιμασα μόνο με το αρχείο boot.img . Καθώς δεν υπάρχει αρχείο modem.img στην κινεζικη. Το έβαλα στην ελληνική ρομ. Αλλά εξακολουθεί να μου κάνει bootloop mi .. Τι πήγε λάθος ρε παιδιά;; ” Δοκίμασε να καταβάσεις την αντίστοιχη ROM από το Xiaomi.eu >> xiaomi.eu_multi_ZIYIG_V14.0.4.0.TLLMIXM_v14-13.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other Για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο η XTRV ROM να έχει κάποιο πρόβλημα, μήπως χρειαστεί να την κάνουμε Fix. ” ΝΑΙ …

• Xiaomi Civi 2 5G

Μήνυμα

Δοκιμασα μόνο με το αρχείο boot.img . Καθώς δεν υπάρχει αρχείο modem.img στην κινεζικη. Το έβαλα στην ελληνική ρομ. Αλλά εξακολουθεί να μου κάνει bootloop mi .. Τι πήγε λάθος ρε παιδιά;;

• Xiaomi Civi 2 5G

Μήνυμα

Παραθέτω φωτό IMG 20231025 162218 — Postimages

• Xiaomi Civi 2 5G

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ALXIOA: “οχι. αυτο δν το εκανα.. το αφησα εστι να δω πρωτα αν παιζει και μετα...να τα κανω αντικατασταση?? ” Ναι, αντικατέστησέ τα και ξαναδοκίμασε να κάνεις Flash με τα νέα αρχεία. ” κατεβασα την κινεζικ ρομ. την εκανα αποσυμπιεση. το boot.img το βρηκα..υπαρχει.. το modem.img ομως δεν υπαρχει..εχει (metadata.img-misc.img) to modem.img δν το βλεπω πουθενα.. τι γινεται?

• Xiaomi Civi 2 5G

Μήνυμα

οχι. αυτο δν το εκανα.. το αφησα εστι να δω πρωτα αν παιζει και μετα...να τα κανω αντικατασταση??

• Xiaomi Civi 2 5G

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ALXIOA: “Twrp για την συσκευη μου υπαρχει εδω? Δεν μπορω να την βρω.. για το Ziyi ” To Flash της ROM θα πρέπει να γίνει σε Fastboot Mode. Το flash της XTRV ROM γίνεται πολύ απλά. - Κατεβάζεις το αρχείο της Fastboot ROM. - To κάνεις extract στο PC σου - Βάζεις την συσκευή σου σε Fastboot Mode και την συνδέεις στο PC σου - Τρέχεις το windows_first_install_with_data_format.bat για να γίνει το Flash Για να γίνει το επόμενο Update όταν γίνει διαθέσιμο, τρέχεις το …

• Xiaomi Civi 2 5G

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ALXIOA: “Καλησπερα στην παρεα..! Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει Ελληνικη ρομ να περασω για την συγκεκριμενη συσκευη? Διοτι δν εχει Ελληνικα... Xiaomi Civi 2 5G .. Το συγκεκριμενο το εφεραν απο κινα..! ” Το Xiaomi Civi 2 είναι το Ziyi - δηλαδή το Xiaomi 13 Lite, αλλά δυστυχώς έχουν μάλλον διαφορές στο Modem καθώς υποστηρίζουν διαφορετικές μπάντες κινητής τηλεφωνίας και στο Wifi. Υπάρχει Ελληνική ROM για το Ziyi >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-XM13Lite_V14.0.4.0.TLLMI…

• Xiaomi Civi 2 5G

Μήνυμα

Ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπητέ μου.. θα το δοκιμάσω κ ότι γίνει.. Αν χρειαστώ κάτι θα ξαναγραψω

• Xiaomi Civi 2 5G

Μήνυμα

Καλησπερα στην παρεα..! Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει Ελληνικη ρομ να περασω για την συγκεκριμενη συσκευη? Διοτι δν εχει Ελληνικα... Xiaomi Civi 2 5G .. Το συγκεκριμενο το εφεραν απο κινα..!

• Παράθεση από amavroudis: “Παρανόηση... Παράθεση από amavroudis: “Με τον ίδιο λογαριασμό στο ίδιο τηλέφωνο (συσκευή), ναι θα ξεκλειδώσει αμέσως και θα κάνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων... ” δε διευκρίνισα ότι αλλαγή τηλεφώνου συνεπάγεται reset του κοντέρ... Για μεταφορά δες στο τηλέφωνο το mishare. Και κάνε συγχρονισμό στους λογαριασμούς σου google , Mi... ” ναι για...αλλη μια βδομαδα υπομονη τωρα.. κατεβασα mi mover και κανω την μεταφορα.. για να δουμε..!

• Παράθεση από NasDriver: “Αν είχες κάνει signh out το mi account με το οποίο ξεκλείδωσες αρχικά, ξεκινάει από την αρχή το μέτρημα... ” Παράθεση από amavroudis: “Το αποσύνδεσες στο ενδιάμεσο; Έβαλες το λογαριασμό σε άλλο τηλέφωνο; ” αυτη ηταν η αρχικη μου ερωτηση. να βαλω τον ιδιο λογαριασμο σε αλλη συσκευη και να ξεκλειδωσω...αλλα μου απαντησες αγαπητε μου οτι γινετε.. δεν μου ειπες να μην κανω αποσυνδεση γιατι θα ξαναμετρηση απο την αρχη........... πειτε μου πως μπορς να κανω μεταφορα δεδομενω α…

• Παράθεση από amavroudis: “Με τον ίδιο λογαριασμό στο ίδιο τηλέφωνο (συσκευή), ναι θα ξεκλειδώσει αμέσως και θα κάνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων... ” παλι 167 ωρες να περιμενω μου ειπε...

• Παράθεση από amavroudis: “Με τον ίδιο λογαριασμό στο ίδιο τηλέφωνο (συσκευή), ναι θα ξεκλειδώσει αμέσως και θα κάνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων... ” ευχαριστω πολυ. η τελευαταια ελληνικη xtrv ειναι xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK40_POCOF3_21.8.4_v12-11??

• Καλησπερα σας. Παρακαλω εχω μια απορια. εκανα αιτημα να ξεκλειδωσω bootloader σε μια συσκευη (χ3 pro) χωρις ομως να πορχωρησω στο ξεκλειδωμα αν και περασαν οι 170 ωρες... χτες επεσε στα χερια ενα poco F3 εβαλα τον λογαριασμο μου μεσα. ολα κομπλε. αν κανω διαδικασια ξεκλειδωματος απο την αρχη με το ιδιο λογαρισμο που ειχα και στο χ3. θα ξεκλειδωσει αμεσως? (μιας και ειχαν περασει η 170 ωρες με το χ3 που δεν ξεκλειδωσα..) Η θα περιμενω παλι 170 ωρες?

• Παράθεση από amavroudis: “Μάλλον πρόκειται για αστοχία υλικού. Κάνε πάλι μια το τεστ μετά από επανεκκίνηση και αν στο βγάλει πάλι επικοινώνησε με το κατάστημα που το πήρες. ” ευχαριστω πολυ.. Να εισαι καλα..!!

• Παράθεση από amavroudis: “Μπες στο cit menu πατώντας επαναλαμβανομενα πάνω στο kernel μέσα στο σχετικά με το τηλέφωνο και κάνε τα τεστ στα ακουστικό, μικρόφωνα... ” fail εβγαλε..!! speaker - mic -headset ..πως το φτιαχνουμε? να κανω επαναφορα? η χαλασε?

• Καλημερα σας. Το αγορασα απο γνωστο καταστημα το εχω ενα μηνα περιπου και ενω χτες το βραδυ ολα καλα με την συυσκευη. σημερα το πρωι εντελως ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το ακουστικο μου. Δεν μου επεσε κατω δεν το εβρεξα τιποτα απολυτως.. κοιμηθηκα ξυπνησα και το πρωι δεν λειτουργουσε οτνα με πηραν τηλεφωνο δεν ακουγα τιποτα. το εκανα επανεκινηση τπτ. το κινητο φοραει την τελευταια μαμα μιου 11,09 που την ελαβα πριν μια βδομαδα περιπου.... εχει συμβει σε αλλον.? να το στειλω πισω για σερβις? …

• Mi9 dead

ALXIOA - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Απο Κίνα είναι αγορασμενο. Μέχρι να πάει να έρθει θα φάμε κάνα τρίμηνο...!