Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
Παράθεση από vaskos: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από vaskos: “Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με τα sms ή μόνο εγώ έχω; Μπορώ να λάβω κανονιά αλλά οπότε Στέλνω μου βγάζει ότι δεν…” . Φιλέ δεν είναι κάτι τέτοιο γιατί πχ και στην εφαρμογή του whats up που έχω δεν λειτουργεί. Στέλνει ένα μήνυμα χωρίς χρέωση στην εφαρμογή για διασταύρωση του αριθμού του κιν σου και δεν το στέλνει ούτε εκεί. Αυτό μου συνέβη από τότε που έβαλα την νέα Ρομ.” μήπως έχει σβηστεί ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων?settings-s…
-
Παράθεση από darkmaster9077: “Παιδια εχω προβλημα. Κατεβα τη 5.8.20 στο κινητο μου πατησα να κανει update απο τον updater και οταν μπηκε στο recovery μετα απο λιγο μου εβγαλε σφαλμα. Στη συνεχεια εκανα wipe τα παντα και ξανακατεβασα τη ρομ στο πισι την εβαλα στην sd και πισω στο κινητο. Μπηκα στο recovery εκανα παλι wipe με το zip που εχετε ανεβασει και αμεσως μετα εγκατασταση τη ρομ. Παλι σφαλμα. Τι κανω λαθος? Ολα αυτα σε ενα redmi note 3g.” τι σφάλμα?
-
προσπαθώ να κάνω update στο mi4i αλλά απο το twrp δεν τα καταφέρνω με το παρακάτω μήνυμα failed to mount dev/block/bootdevice/by-name/userdata at /data
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από leo06: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από aleksgiab: “Τελικα δεν υπάρχουν ελληνικά στο mi4i ούτε multilingual.... Πότε θα βγει;;; και μόνο stable...” Είσαι o leo06 από το avclub? Ελληνική Lollipop προς το παρόν δεν υπάρχει για τα κινητά Xiaomi Mi4i και Xiaomi Mi Note Pro. Επειδή η Xiaomi στην δημιουργία των rom των εν λόγο κινητών χρησιμοποιεί ιδιωτικά κλειδιά και όχι δημόσια, δεν μπορεί να φτιαχτεί ελληνική rom ακόμα. Το έχω θέσει ως θέμα στο αγγλικό MI…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από aleksgiab: “Τελικα δεν υπάρχουν ελληνικά στο mi4i ούτε multilingual.... Πότε θα βγει;;; και μόνο stable...” Είσαι o leo06 από το avclub? Ελληνική Lollipop προς το παρόν δεν υπάρχει για τα κινητά Xiaomi Mi4i και Xiaomi Mi Note Pro. Επειδή η Xiaomi στην δημιουργία των rom των εν λόγο κινητών χρησιμοποιεί ιδιωτικά κλειδιά και όχι δημόσια, δεν μπορεί να φτιαχτεί ελληνική rom ακόμα. Το έχω θέσει ως θέμα στο αγγλικό MIUI στην διαχειριστική ομάδα και μου έχουν πει …
-
για το mi4i θα βγει κάποια rom?
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Δεν ανάβει το LED ειδοποιήσης
leo06 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από geo221: “Επιτέλους βρέθηκε η εξωτ. εφαρμογή lightflow από το play store. Έβαλα (την δωρεάν έκδοση), απλώς δεν κατάφερα να πετύχω το αναβόσβημα, απλά παραμένει σταθερά αναμμένο και κάπως αδύνατο. Παρόλο που τη δοκίμαζα με τις πολλές ρυθμίσεις που έχει. ” όποτε θέλει δουλεύει,δεν είναι να το εμπιστεύεστε
-
νεος χρηστης xiaomi mi3 οι πρωτες κινησεις σχετικα με ρομ αναβαθμιση κλπ
leo06 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “είπες Σε οποιαδήποτε απο τις αρχικές οθόνες πατάμε: Μενού (το αριστερό softkey δηλ.) ----> Προεπισκόπηση και κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις των οθoνών σε όποια διάταξη τις θέλουμε ή προσθαφαιρούμε κενές ή νέες οθόνες κ.λ.π! επιλογή Προ-επισκόπηση δεν βλέπω” στο mi3w υπάρχει επιλογή Προεπισκόπηση
-
Πως να κάνω το chrome default
leo06 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαρυθμίσεις-εφαρμογές
-
xiaomi mi3
leo06 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από geotok: “Παράθεση από leo06: “Παράθεση από geotok: “Σήμερα κατά λάθος βρήκα μια λειτουργία στο τηλέφωνο μου που με εξέπληξε ευχάριστα. Εκεί που έψαχνα και κοίταζα τις φωτογραφίες μου που είχα τραβήξει... Ξαφνικά κάτι πάτησα και μου βγάλε δύο επιλογές που διαλέγεις που θα προβάλεις τις φωτογραφίες και τα video. Και είχε τη μια επιλογή mi με την οποία τις έβλεπες κανονικά στο κινητό και μια δεύτερη που δεν θυμάμαι την ονομασία της η όποια την μετέφερε την εικόνα στην TV αλλά μέσω του …
-
play to σε mi3w
leo06 - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαδεν ξέρω αν είναι bug,όταν πας να δεις κάποιο βίντεο ή φωτογραφία υπάρχει μια επιλογή που σου επιτρέπει να δεις την φώτο ή το βίντεο σε κάποια συμβατή dlna συσκευή πχ smart tv,αυτή η επιλογή αφού βγεις από την εφαρμογή άλμπουμ ή βίντεο και ξανά μπεις δεν υπάρχει και εμφανίζεται ξανά μετά απο reboot ( ελληνική ρομ GTV_3.12)
-
xiaomi mi3
leo06 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από geotok: “Σήμερα κατά λάθος βρήκα μια λειτουργία στο τηλέφωνο μου που με εξέπληξε ευχάριστα. Εκεί που έψαχνα και κοίταζα τις φωτογραφίες μου που είχα τραβήξει... Ξαφνικά κάτι πάτησα και μου βγάλε δύο επιλογές που διαλέγεις που θα προβάλεις τις φωτογραφίες και τα video. Και είχε τη μια επιλογή mi με την οποία τις έβλεπες κανονικά στο κινητό και μια δεύτερη που δεν θυμάμαι την ονομασία της η όποια την μετέφερε την εικόνα στην TV αλλά μέσω του media streamer που έχω όχι της TV γιατί δεν…
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
leo06 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμακαλησπέρα,σήμερα ήρθε και το δικό μου,έβαλα την gtv 3.11 και όλα καλά μεχρι στιγμής,δυο ερωτήσεις έχω 1)πληκτρολόγιο δικό του δεν έχει?μόνο το google βλέπω,2) με το mi recovery μπορούμε να πάρουμε nandroid backup? edit: άντε να κάνω ακόμη μια,το όνομα του παροχου πάνω αριστερά στην statusbar πως εμφανίζεται?
-
Προβλημα με ems
leo06 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από CrisPaf77: “Εφτασε και το δικο σου και περασε απο τελωνειο.Αντε με το καλο αυριο να το παραλαβεις και καλο "καψιμο".” ευχαριστώ,άντε με το καλό και το δικό σου
-
Προβλημα με ems
leo06 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 09-06-2014 14:15 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 15-06-2014 16:33 IPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 15-06-20 1417:31 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)15-06-2014 20:44 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 15/06/2014 20:36 Departed from Destination Transit Centre 15/06/2014 20:31 Held by Customs at Destination 15/06/2014 19:33 Received at Destination Transit Centre 10/06/2014 09:26 Handover to Airline 09/06/2014 23:19 Acknowledged at Transit Centre 09/06/2014 17:40 Processing at Air …
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
leo06 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από niksimera: “Να ενημερώσω και εγω την κοινότητα οτι παρέλαβα το 64αρι απο Xiaomi Mi-3 Quad Core 5.0 inch 1.5GHz with Android 4.1 Πέρασε χωρίς τελωνείο, με ενδεικτική τιμη επάνω στο δέμα 35 ευρω Ηρθε ρουταρισμενο και με ελληνικά κανονικό φορτιστή. Το μονο πρόβλημα αρχικά με το merimobiles ηταν οτι για την πληρωμή μεσω παυπαλ χρησιμοποιεί ενα εμαιλ της google αυτο (checkoutmerimobiles@gmail.com) που χτυπάει σαν σπαμ απο τα φίλτρα, πράγμα απαράδεκτο για μια τέτοια εταιρεία. Παλαιότερα ε…