Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-93 από 93.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαandroid phone android bootloader interface αυτα γραφει στο device manager
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαεχω παρει το redmi 4 prime, ηρθε με μουφα ρομ, περασα china developer, εχω παρει κωδικο ξεκλειδωματος, εχω κανει απενεργοποιηση ψηφιακης υπογραφης, εγκατασταση των προγραμματων σαν διαχειριστης, εχω κανει ρεσετ τη συσκευη, εχω δοκιμασει με επενεκκινηση ρουτερ, με vpn ενεργο, αλλα παλι τιποτε. δεν μπορω να ξεκλειδωσω. μου λεει οτι ο λογαριασμος ειναι διαφορετικος απο της συσκευης, ενω ειναι το ιδιο id με ιδιο email κλπ. καμια αλλη ιδεα;
-
Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
tolias77 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχω unofficial Rom. China developer Πρέπει να βάλω;
-
Μήνυμα16.04 είναι, και ήδη έχει την 1.0.32
-
ΜήνυμαΜετά; ποια είναι η διαδικασία; γιατί φοβάμαι μη κολλήσω το κινητό
-
Αγορά Xaiomi redmi 4
ΜήνυμαΕγώ το έχω καμιά βδομάδα. Από το ίδιο μαγαζί το ψώνισα κι εγώ. Μη βάλεις να έρθει με DHL. Αλλά με απλό ταχυδρομείο. Μη βιαστείς. Θα κάνει κανένα μήνα περίπου. Ζήτα οπωσδήποτε όμως να μην έχει την unofficial Rom που βάζουν οι ίδιοι. Εγώ την πάτησα σε αυτό γιατί δεν ήξερα. Βρήκα το φόρουμ εδώ ενώ είχα ήδη παραγγείλει το κινητό. Για τη συσκευή, εγώ είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν τουλάχιστον. Πάρα πάρα πολύ καλή μπαταρία, η κάμερα του είναι πολύ καλή, το ίδιο και η οθόνη του. Όσο για την πληρωμή…
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ
-
Μήνυμαυπαρχει λυση για μας που εχουμε ubuntu λαπτοπ; εχω unofficial rom δυστυχως στο κινητο
-
Αγορά Xaiomi redmi 4
Μήνυμαεγω το πηρα απο gearbest, ηρθε μετα απο κανενα μηνα, 148 ευρω. MIUI GLOBAL 8.2 stable 8.2.15.0.0 (MBECNDG) λεει, αν ειναι πραγματικη δεν ξερω εχω ομως υπολογιστη με ubuntu, γι αυτο και δεν ασχολουμαι με το πειραγμα της συσκευης ακομα. Ξεχασα να πω οτι δεν περασε τελωνειο. Δεν πληρωσα τιποτε εξτρα. Επειδη δεν γνωριζα, στην αρχη επελεξα να το παρω με DHL, για να ερθει πιο γρηγορα(αφου μου ειχε σπασει το προηγουμενο κινητο), αλλα μετα απο μερικες μερες μου εστειλαν μηνυμα οτι επειδη μαλλον θα περνο…