Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 120.
-
Καλησπερα. Προσπαθω να βαλω την αναβαθμιση αλλα μου βγαζει error. Η διαδικασια που ακολουθω ειναι Μπαινω forum κατεβαζω απο το λινκ που βλεπω τη rom για το redmi note 4x mido. κατεβαινει αν και πολυ αργα και παω στην εφαρμογη αναβαθμιση επιλεγω το πακετο και κανει αποκρυπτογραφηση. Στη συνεχεια λεει να κανει επανακινηση και το παταω. Κανει boot στο recovery και εκει δε κανει τιποτα παρα μονο περιμενει απο εμενα. Παταω και γω install επιλεγω τη rom και μου βγαζει "file corrupt". Τωρα φοραω την 7.…
-
Καλημέρα σας. Εχτές παρέλαβα το redmi note 4x (mido) είχε global rom αλλά κατάφερα ξεκλείδωσα το bootloader και πέρασα κατευθείαν την ARΩMA . Όλα τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο που είναι ενοχλητικό ότι στο gmail δε κάνει αυτόματο συγχρονισμό με αποτέλεσμα να μην έχω ενημέρωσει για τα email μου . Απο ότι διάβασα υπάρχει γενικά ένα θέμα με το nougat και το gmail. Έχετε καμμία ιδέα πως μπορούμε να το φτιάξουμε?
-
Εκανα μια απελπισμενη προσπαθεια να βαλω την 7,5,25 αλλα το θεμα με το 3g στο redmi note 3g παραμενει. Εχω cosmote αλλα και μια wind που δοκιμασα μου κανει ακριβως τα ιδια. Παραμενει στο EDGE και ενω εχω δοκιμασει ολες τις λυσεις που γραφεται δεν αλλαζει. Τι να κανω?
-
Καλημερα σας. Κατέβασα και εγκατέστησα τη ROM στο redmi note 3g. Το θέμα με τα δεδομένα παραμένει. Έκανα και διαγραφή του APN και πάλι τίποτα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι φταίει?
-
Καλησπέρα στη παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω με την νέα ROM AROMA στο Redmi Note 3g WCDMA συνεχίζει το πρόβλημα με το 3g που δε λυνόταν με τίποτα σε όλες τις προηγούμενες και αναγκαστικά παίζουμε με την 7,5,1,0 stable για να μην έχουμε θέμα?
-
Θα ηθελα να ξερω αν για το redmi note 3g υπαρχει ακομα το προβλημα με το 3g ωστε να μπουμε στη διαδικασια να κατεβασουμε τη rom ή οχι. Ευχαριστω.
-
Παράθεση από chief: “@darkmaster9077 Για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ ” Τα δοκιμασα ολα και τιποτα. Αναγκαστικά γυρισα σε miui 7 ηταν η τελευταια που δουλευε το 3g.
-
Μετά απο αναβάθμιση σε αυτή την έκδοση τα data 3g μου βγάζει μόνο Ε . Έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις αλλά τίποτα. Έχετε κάτι υπόψιν που μπορεί να μου διαφεύγει? Το κινητό είναι το redmi note 3g
-
Καλη μου επιτυχια και να πω την αληθεια το ειχα στο αμεσο μελλον την αγορα αυτη.
-
Οχι το εχω βαλει προεπιλογη απο το πρωτο. Ξερω οτι το δευτερο δε παιζει 3g. Δε ξερω τι να κανω και δε νομιζω να εχει θεμα η cosmote γιατι το εχω δει να παιζει σε αλλη συσκευη.
-
Ναι και εκανα και ξανα δημιουργεια APN αλλα τιποτα. Αυτη τη στιγμη εχω επανω την 6.12.15 γιατι απο εκει και μετα ειχα και αυτο το θεμα αλλα και κολλουσε το κινητο.
-
Καλησπερα σας. Εχω ξαναεωτησει στο παρελθον. Μετα απο καποια αναβαθμιση στο redmi note 3g χαθηκε το σημα του H+ or 3g. Παιζει μονο με edge. Ξερουμε αν εχει αλλαξει αυτο ή οχι? Επειδη κανω πολυ χρηση ιντερνετ ειναι σημαντικο.
-
Στο redmi note 3g ολα καλα απλα για ακομα μια φορά 3g δεν εχει. Μονο edge. Μπορει να μας πει κάποιος απο τους προγραμματιστες πως λυνουμε αυτο? Αλλιως παμε σε downgrade πολυ πισω.
-
Παιδιά εχουμε καμμοα ενημερωση για το προβλημα με το 3g στο redmi note 3g? Αν ειναι να παμε στις παλιες που επαιζαν.
-
Εχει λυθει το απιστευτο προβλημα για το Redmi Note 3G οτι δε πιανει 3g πουθενα? Ολο με Edge ειναι.
-
καλημερα παδια. Μολις εγκατεστησα σε redmi note 3g και δυστυχως κανει loop επανακινησεων. φτου και απο την αρχη σβησηματα και εγκαταστασεις!
-
Καλησπερα παιδια. Περασα τη rom σε redmi note 3g τη πρωτη φορα δε μου περασε το su μετα το update και δεν ηταν και root η συσκευη. Εκανα ξανα εγκατασταση απο το recovery αλλα τιποτα. Δε μου βγαζει το root ουτε και το su. Τι φταιει?
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΤο καημένο redmi note 3g θα παρει αναβάθμιση?