Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 120.
-
Ολα καλα στο redmi note 3G. Ενα θεματακι που υπαρχει στις τελευταιες ROM λειπει η εφαρμογη MiKey με αποτελεσμα να μη μπορω να χρησιμοποιησω το εξαρτημα. Δοκιμασα μεσω Lucky Patcher αλλα δε καταφερνει εγκατασταση. Υπαρχει καποια λυση?
-
Καλη Ανασταση παιδια και σας ευχαριστουμε. Διαπιστωσα οτι απο την 21 και τωρα στην 28 λειπει η εφαρμογη mikey. Με αποτελσμα οταν το βαζω το mikey να με πεταει κατευθειαν στα ακουστικα. Τι μπορει να φταει μιας και δεν το απεγκατεστησα εγω?
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλη μας επιτυχια και ευχαριστουμε το coolicool
-
Μπραβο σε ολη τη κοινοτητα μας. Του χρονου και πρωτοι με διαφορα. Ειστε ο κυριος λογως επιλογης κινητου και ειμαι πληρως ευχαριστημενος με τα παντα απο εσας. Ενα τεραστιο μπραβο στους developer και σε ολους μας. Παμε γερα!
-
Καταρχην Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα σε ολο το κοσμο με υγεια και ευτυχια! Δευτερον εχω μια απορια πριν καποιο καιρο ειχαμε ακουσει για αναβαθμισεις lollipop ακομα και στο Redmi Note 3g. Βεβαια αυτο δεν υλοποιηθηκε ποτε μπορουμε να ξερουμε γιατι?
-
Εννοειτε οτι ψηφισαμε την αγαπημενη μας κοινοτητα! Παμε γερα παιδια !
-
Οπως σας ειπα και ποιο πανω εχω θεμα με το wifi με αποτελεσμα να τελειώνει η μπαταρία γρήγορα. Παραθετω και screenshots. Μου δειχνει οτι το wifi ειναι ενεγο ενώ δεν ειναι απο τοτε που βγηκε απο τη φόρτιση. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7122/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7121/
-
παιδια καλησπερα. Διαπιστωσα ενα θεματακι. Στο redmi note 3g με τη τελευταία έκδοση στη μπαταρια μου δειχνει οτι παίζει το wifi συνεχεια ενω το εχω κλειστο. Με αποτέλεσμα να υπαρχει μεγάλη κατανάλωση. Εχετε ακουσει κατι τετοιο?
-
Παράθεση από leo06: “Παράθεση από darkmaster9077: “Παιδια εχω προβλημα. Κατεβα τη 5.8.20 στο κινητο μου πατησα να κανει update απο τον updater και οταν μπηκε στο recovery μετα απο λιγο μου εβγαλε σφαλμα. Στη συνεχεια εκανα wipe τα παντα και ξανακατεβασα τη ρομ στο πισι την εβαλα στην sd και πισω στο κινητο. Μπηκα στο recovery εκανα παλι wipe με το zip που εχετε ανεβασει και αμεσως μετα εγκατασταση τη ρομ. Παλι σφαλμα. Τι κανω λαθος? Ολα αυτα σε ενα redmi note 3g.” τι σφάλμα?” error installing λε…
-
Παιδια εχω προβλημα. Κατεβα τη 5.8.20 στο κινητο μου πατησα να κανει update απο τον updater και οταν μπηκε στο recovery μετα απο λιγο μου εβγαλε σφαλμα. Στη συνεχεια εκανα wipe τα παντα και ξανακατεβασα τη ρομ στο πισι την εβαλα στην sd και πισω στο κινητο. Μπηκα στο recovery εκανα παλι wipe με το zip που εχετε ανεβασει και αμεσως μετα εγκατασταση τη ρομ. Παλι σφαλμα. Τι κανω λαθος? Ολα αυτα σε ενα redmi note 3g.
-
Καλή μας επιτυχία!!
-
ktsak ξερεις αν θα βγαλουν καμια αναβαθμιση για αυτο? Η εστω και κιτ κατ ?
-
Παιδια εγω να τη κατεβασω για το redmi note μπορειτε να μου πειτε αν παιζει ή οχι?
-
Καλησπέρα και απο εμένα. Ήθελα να ρωτήσω επειδή έλεγξα με το updater για την αναβάθμιση και δε μου έβγαλε κάτι το redmi note 1w θα τη λάβει? Και κάτι ακόμα θα βγει κιτ κατ έκδοση για αυτό?
-
Παιδιά καλήμερα. Τελικά το κινητό με το φορτιστή έστρωσε μόνο του και βρήκα κ τρόπο εφόσον είχα κινεζικό μενού recovery να βάλω το clockwork. Τώρα ένα πολύ σημαντικό θέμα που υπάρχει είναι ότι έβαλα μια 32gb microsd την αναγνωρίζει αλλά με κανένα απολύτως τρόπο δε μπορώ να φορτώσω εφαρμογές εκεί. Δοκίμασα τα πάντα με προγράμματα μέσω adb να αλλάξω το location έκανα επαναφορά αυτό τπτ. To clean master λέει ότι δεν υποστηριζεται από τη συσκευή. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω?
-
Καλησπέρα και απο εμένα , νέος στη παρέα σας και μακάρι να παραμείνω θα εξαρτηθεί απο τη συσκευή. Το πρόβλημα λοιπόν έχει ως εξής. Ενω το κινητό δουλεύει έφτασε η μπαταρία στο 18% και είπα να το βάλω για φόρτιση σκεφτητε ότι μου ήρθε σήμερα μόλις. Μόλις βαζω το φορτιστή σβήνει κ δε φορτίζει καθόλου.Αν πιέσω εκεί που είναι οι επαφές της μπαταρίας ανοίγει κ μολις το αφήσω κ πάλι σβήνει. Δε φαίνεται να έχει κάτι να το εμποδίζει να κουμπώσει. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ!