Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Παιδια sorry αν σας μπέρδεψα. Το τηλέφωνο είχε MIUI 8 και android 6, και μία rom που δίπλα έγραφε beta. Και είχε κλειδωμένο bootloader. Ήθελα να βάλω την ελληνική γι αυτό ακολούθησα αυτό τον οδηγό. Το τηλέφωνο δούλευε μία χαρά πριν. Από την στιγμή που το φλασαρα με την rom που είπα παραπάνω (και που πάλι γράφει beta διπλα.δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό)δεν αναγνωρίζει την sim. Οποτε, τι πρέπει να κάνω για να διορθωθεί το πρόβλημα και να συνεχίσω για να βάλω την ελληνική?
-
Παράθεση από demakhs: “Όχι update from zip (takis θα σε μαλώσω, δεν διαβάζεις καλα). Σε Fastboot Mode το κινητό κ φλασαρεις την *. tgz rom με το miflash από το pc. ” Εχει κάποιον οδηγό για αυτό;
-
Αν βάλω την global stable μετά μπορώ να προχωρήσω σε ξεκλείδωμα και ελληνική έτσι δεν είναι; Για να έχω τηλέφωνο μέχρι να έρθει ή έγκριση για ξεκλείδωμα.
-
Παράθεση από lallasgr: “Ποια ακριβώς ρομ πέρασες? Ίσως είχε android 6 πριν και του πέρασες android 5 τώρα εσύ γιαυτό έχεις αυτό το πρόβλημα. ” Ναι, android 6 είχα. Και τώρα εβαλα την MIUI 7 6.5.19. Ακολούθησαν το link στην china developer rom απο τον οδηγό. Να περάσω την τελευταία global stable που λέει παραπάνω ο venioni; Και όταν λέμε σε fastboot mode εννοούμε μέσω του update from zip;
-
Καλησπερα. Σήμερα αποφισα να ακολουθήσω τον οδηγώ για να βάλω μία official rom προκειμένου να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα και να βάλω την ελληνική rom. Εφαρμόζοντας τον οδηγό έβαλα την china developer rom και όλα πήγαν καλά και ολοκληρώθηκε ή διαδικασία . Όταν όμως άνοιξε το τηλέφωνο και εκανα το σεταρισμα επαναφέροντας και το back Up που είχα ειδα ότι δεν αναγνωρίζει την sim ούτε στην 1η ούτε στην δεύτερη θέση. Είχε κανένας τέτοιο θέμα με αυτή την rom;
-
Καλημερα Πριν μερικες μέρες παρέλαβα ένα Mi Pad 2. Δούλευε μία χαρά. Έγινε ή πρώτη φόρτιση κανονικά. Στην επόμενη αποφόρτιση έφτασε ή μπαταρία στο 7%. Το έβαλα να φορτίζει και έδειχνε ότι ξεκίνησε να φορτώνει κανονικά. Το πρωί που πήγα να το βγάλω απο τον φορτιστη το ταμπλέτ ήταν κλειστό , δεν ανοίγει με τίποτα και το led στο ταμπλετ είναι κιτρινο. Τι μπορεί να συνέβει; Υπάρχει τρόπος να το ανοιξω;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από MichalisK: “Εκτός αυτού προσπαθώ να διαγραψω φωτό και δεν διαγράφονται. Έχω δοκιμάσει να το κάνω από το άλμπουμ, από το file explorer και από το es explorer και δεν γίνεται με τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι έχει γεμίσει ο χώρος στο mi account και δεν μπορώ να κάνω και back Up. ” Αν η SD έχει μπει σε Safe Mode τότε είναι λίγα αυτα που μπορείς να κάνεις.. ” Τι σημαίνει αυτό; Διορθώνει κάπως;
-
Καλησπερα και από μένα! Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τις φωτογραφίες. Έχω μία kingston 32gb. Αυτήν είχα παντα. Αλλά αυτό άρχισε να μου το κάνει μετά μία αναβάθμιση. Μετά από ψάξιμο είδα ότι αν βάλω να αποθηκεύονται οι φωτό στην εσωτερική κάρτα δεν μου το κάνει αυτό. Εκτός αυτού προσπαθώ να διαγραψω φωτό και δεν διαγράφονται. Έχω δοκιμάσει να το κάνω από το άλμπουμ, από το file explorer και από το es explorer και δεν γίνεται με τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι έχει γ…
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone MTK6795 Octa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Fingerprint identification Android Smartphone
-
Παράθεση από maddoctor: “Το μήνυμα αυτό το βλέπεις όταν στο κινητό έχεις την ίδια εφαρμογή με αυτή που πας να εγκαταστήσεις αλλά έχει διαφορετικό ψηφιακό κλειδί. Εγώ τις φτιάχνω, οπότε ξέρω τι σου λέω.... Δοκίμασε το εξής, αν και μου φαίνεται λίγο extreme...Βεβαιώσου ότι πράγματι οι δύο εφαρμογές που μου δείχνεις έχουν γίνει απεγκατάσταση ->μπες σε recovery -> clean dalvnik/cache -> μπούταρε και ξαναδοκίμασε να τις περάσεις. Πρέπει να εγκαταστηθούν. ” Το έκανα αλλά παραμένει το πρόβλημα. Αν βάλω…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από MichalisK: “Το έκανα και αυτό, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση. ” Το μήνυμα αυτό το βλέπεις όταν στο κινητό έχεις την ίδια εφαρμογή με αυτή που πας να εγκαταστήσεις αλλά έχει διαφορετικό ψηφιακό κλειδί. Εγώ τις φτιάχνω, οπότε ξέρω τι σου λέω.... Δοκίμασε το εξής, αν και μου φαίνεται λίγο extreme...Βεβαιώσου ότι πράγματι οι δύο εφαρμογές που μου δείχνεις έχουν γίνει απεγκατάσταση ->μπες σε recovery -> clean dalvnik/cache -> μπούταρ…
-
Το έκανα και αυτό, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση.
-
Καλησπερα, Έκανα και εγώ την αναβάθμιση από 6.4.28 σε 6.5.5 στο Redmi Note 2 prime. Διορθωθηκε το πρόβλημα με το playstore που κρασαρε αλλά συνεχίζω να εχω ένα πρόβλημα, δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές εκτός playstore, παρόλο που έχω ενεργοποιήσει την εγκατάσταση από εξωτερικές πηγές. Για παράδειγμα προσπαθεισα να εγκαταστησω το Mi Fit και το Mi key που κατέβασα από το forum και αφού ξεκινήσει η εγκατάσταση κατόπιν μου βγάζει ότι ήταν αδύνατη ή εγκατάσταση. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαρισ…
-
Καλησπερα, Κατέβασα και εγω την νέα rom ,την εγκατέστησα και μου έχασε την εφαρμογή mi key. Προσπάθησα να την εγκαταστήσω πάλι ,τόσο την έκδοση 3.2.2 που είχα όσο και την 3.0.1 που κατέβασα αλλά σε καμία δεν ολοκληρωνόταν η εγκατάσταση. Έχει κανείς καμιά ιδέα για να λύσουμε το πρόβλημα?
-
Απλα με προβληματίζει το ότι αυτή η rom που φοράει είναι διαφορετική από αυτή που περιγράφεται στο αρχικό post, και φοβάμαι μήπως πάει κάτι στραβά. Εκτός αυτού, από ότι κατάλαβα οι rom που φλασαρουμε δεν έχουν ελληνικά. Μόνο με ξεκλειδωμα του bootloader γίνεται να έχουμε ελληνικά?
-
Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από MichalisK: “Καλησπερα σε όλους Πριν λίγες μέρες παρέλαβα και εγω το RN3 pro. Έχει την rom που φαίνεται στην φωτο. Είναι η stable miui 7.1 7.17.9.0(LHOCNCL). Επειδή μπερδεύτηκα λίγο σχετικα με το ποιον οδηγό για φλασαρισμα να ακολουθησω. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? ” Καλησπερα και καλος τα δεχτηκες. Σου ειπα νομιζω και πιο πανω οτι ειναι λιγο περιεργο το νουμερο της ΡOM που εχεις.Ελληνικα εχεις στις επιλογες γλωσσας? Επισης πληροφοριακα απο πιο κατασ…
-
Καλησπερα σε όλους Πριν λίγες μέρες παρέλαβα και εγω το RN3 pro. Έχει την rom που φαίνεται στην φωτο. Είναι η stable miui 7.1 7.17.9.0(LHOCNCL). Επειδή μπερδεύτηκα λίγο σχετικα με το ποιον οδηγό για φλασαρισμα να ακολουθησω. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?