Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 71.
-
Επαναφορά IMEI σε ΜΙΧ 2
ΜήνυμαΝαι έχει κλειδωμένο bootloader. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επαναφορά IMEI σε ΜΙΧ 2
ΜήνυμαΈχω περάσει και άλλη Rom με MIUI 9 το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν μπορώ να περάσω τους driver από Qualcomm για να συνδέσω το κινητό με το πρόγραμμα αλλαγής IMEI. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επαναφορά IMEI σε ΜΙΧ 2
ΜήνυμαΔεν έχει άλλο Account είναι κλειδωμένο. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επαναφορά IMEI σε ΜΙΧ 2
ΜήνυμαΤελικά μπορεί να γίνει η όχι. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επαναφορά IMEI σε ΜΙΧ 2
Μήνυμα150 €!
-
Επαναφορά IMEI σε ΜΙΧ 2
ΜήνυμαΤο ήξερα ότι δεν έχει IMEI, ήτανε γραμμένο καθαρά. Τώρα το ότι το πήρα ήτανε σε πολύ καλή τιμή. Και δεν νομίζω να κάθεται ο καθένας να μπορεί να πειράζει τόσο βαθιά τα διάφορα κινητά που έχουν κάποιο πρόβλημα. Εάν το φτιάξω έχει καλώς εάν όχι θα πάει για πούλημα. d54279aa1f355bae0c685a50b05c7d8b.jpg Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επαναφορά IMEI σε ΜΙΧ 2
ΜήνυμαΑκριβώς. Εάν περάσω κάποια άλλη Rom πρώτου ξεκινήσω τα πειράματα με τους Οδηγούς για επαναφορά IMEI θα γίνει κάτι. Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος να επαναφέρει με κάποιον οδηγό επαναφοράς IMEI! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Επαναφορά IMEI σε ΜΙΧ 2
ΜήνυμαΠαράθεση από satdim: “Το πήρα έτσι! Να πω ακόμα ότι είναι με την συσκευασία του, και τα 2 IMEI είναι πάνω στην συσκευασία. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χωρίς τα IMEI. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επαναφορά IMEI σε ΜΙΧ 2
ΜήνυμαΤο πήρα έτσι! Να πω ακόμα ότι είναι με την συσκευασία του, και τα 2 IMEI είναι πάνω στην συσκευασία. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επαναφορά IMEI σε ΜΙΧ 2
ΜήνυμαΤο έχω πάρει έτσι τη ακριβώς έκανε ο προκάτοχός δεν γνωρίζω. Το έχω πάρει από Ebay. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επαναφορά IMEI σε ΜΙΧ 2
ΜήνυμαΚαλησπέρα, υπάρχει τρόπος να επανέλθει το ΙΜΕΙ στο συγκεκριμένο κινητό. Σε προσπάθεια να περαστεί το MIUI 10 χαθήκανε τα IMEI. 5f301527e6a9ed0ae07e1d56fcb41cff.jpg Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Note Pro Leo περάστηκε κανονικά. ARΩMA!
-
Μετά το τέλος της εγκατάστασης arωμα σε MI Note Leo δεν ξεκινά,αναβοσβηνει το σήμα mi και δεν ανοίγει το τηλ.Γύρισα στην 7.7.6
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να ανοίξω το site. Μετά από reset δουλεύουν όλα κανονικά.
-
Στο itech δεν υπάρχει πλέον ο οδηγός υπάρχει κάπου αλλου.
-
Σε 2 Μη Band 2 που έχω και τα 2 εδώ και μερικές μέρες δεν δουλεύουν η παλμοί.Και τα 2 με την ελληνική version 2.2.10.μπορεί να γίνει κάτι να διορθωθεί στην επομενη version.Δοκίμασα και με άλλες πιο παλιές version αλλα δεν διορθώθηκε.Όλες η άλλες ρυθμίσεις δουλεύουν κανονικά!
-
Όλα καλά σε και σε Readmi 3 Ido περάστηκε με TWRP.
-
Όλα καλά σε Μi Note Pρο μέχρι τώρα.Καλή συνεχεια.
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μετά από αναβάθμιση της κάμερας δεν δουλεύει. Παραμένει το λαμπάκι σε πορτοκαλί χρώμα και όσα ρεσετ δοκίμασα δεν υπάρχει ανταπόκριση. Υπάρχει κάτι που μπορεί να την επαναφέρω. Η κάμερα είναι Yi Home 1 Και είναι China Version.
-
Τα widgets διορθώνεται με διαγραφή και τα ξαναπερνας. Να ρωτήσω κάτι άλλο μπορούμε να σταματήσουμε τα clips που έρχονται από China με την εφαρμογή Video. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk