Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 318.
-
Παράθεση από Gregor: “Πάμε γερά! ( user: Greg73) * 26.18% 345 ” Μετά από πολύ πολύ τσατίλα κατάφερα και ψήφισα.... ένα ψήφο από Βόλο με αγάπη!!! Nickname στο miui.com Leontsi 351 ψήφος και είμαστε πρώτοι με διαφορά......!!!! Όμορφες γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία!!!!
-
Καλημερα, προσωπική μου άποψη ή 5.12.17 είναι ή χειρότερη rom που έχω βάλει... αν δεν διορθωθεί με την επόμενη γυριζω στην 5.11.26 την οποία θεωρώ την καλύτερη.
-
Μην την βάζεις έχει προβλήματα...
-
Mr admin τι ακριβώς fixαραμε με το zipακι και το widget???
-
Το fix της 5.12.17 rom το μετονομαζουμε για flash?
-
Καλησπερα, ο καιρός σε redmi note 2 και σε αγγλικά το widget δείχνει 0 ελπίζω να διορθωθεί.....
-
Καλημέρα, ξέρει κάποιος να μου πεί τι είναι μια κλειδαριά που μου βγάζει στο σήμα facebook και yahoo στις ειδοποιήσεις? Πρίν δεν μου τα έβγαζε. Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από LeonTsi: “Καλημέρα, ξέρει κάποιος να μου πεί τι είναι μια κλειδαριά που μου βγάζει στο σήμα facebook και yahoo στις ειδοποιήσεις? Πρίν δεν μου τα έβγαζε. ” Τα έχεις κλειδώσει στη μνήμη Το σέρνεις (Swype) προς τα κάτω και φεύγει ” Σε ευχαριστώ, έτσι απλά!
-
Καλησπερα στην παρέα, θα πω την ταπεινή μου γνώμη μετά από δίμηνη αλλαγή rom σε redmi note 2, ή 5.11.26 είναι ή καλύτερη σε όλα και δεν υπάρχει λόγος αλλαγής εκτός αν υπάρξει κάτι συνταρακτικό. Δουλεύουν όλα ρολόϊ και το σημαντικότερο από όλα ή μπαταρία, μετά από μέτρια πρός το πολύ σκάλισμα, 1 ή 7 ω 10 λεπτά είναι στο 51% καλό Σαββατόβραδο σε όλους!!!!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από LeonTsi: “Caeser το έκανα αυτό που είπες αλλά δεν σβήνετε ..... άλλος τρόπος υπάρχει??? ” Ναι υπάρχει...Αφου έχεις δώσει δικαιώματα root στον ES explorer, τον ανοίγεις, πατάς τις τρεις παυλίτσες του, πάνω αριστερά, ανοίγει το μενού, επιλέγεις APP. Ανοίγουν όλες οι εφαρμογές και πας επάνω στο wakelock το πατάς. Βγαίνει ένα pop up παράθυρο. Πατάς την επιλογή, "απεγκατάσταση"... ciao! ” ES explorer??? Τι έννοεις? Έκανα flash τη rom και σβήστηκε... αλλά εξήγησε μου…
-
Που είναι η Ferrari ρε παιδια??
-
Αυτό είχα και πρίν.....
-
Καλημέρα, Redmi note 2 new rom πρόβλημα με γραφικά μπαταρίας και κατανάλωση οθόνης.... μου έδειχνε και 87%... θα διορθωθεί η θα γυρίσω στην 5.11.1 ? ευχαριστώ